Cumartesi neşesi ahirette iki kadın

Haberin Devamı

- Selam, benim adım Selma.

- Selam, benimki de Aysel. Sen nasıl öldün?

-Donarak öldüm...

- Ne kadar korkunç.

- Yok o kadar kötü değildi. Soğuktan titremem geçince ısınmaya başladım ve uyku bastı, sonunda huzur dolu bir ölüm oldu.

- Peki sen nasıl öldün?

- Ağır bir kalp krizi geçirdim.

Kocamın beni aldattığını sandım, onu iş üstünde yakalamak için eve erken geldim. Fakat evde tek başına televizyon seyreder halde buldum.

- Sonra ne oldu?

- Kesinlikle evde başka bir kadının olduğundan emindim. Bütün evi aramaya başladım. Yatakların altını, her yeri aradım fakat bulamadım. Ararken aşırı yorulmuşum, kalp krizi geçirdim ve öldüm.

- Ah be güzelim bir de derin dondurucuya baksaydın. Şu anda ikimiz de yaşıyor olacaktık!

Dedelerle Ninelere seks dersi

Geçenlerde İngiliz televizyon kanalı ITV’de yayınlanan ‘Bu Sabah’ isimli programı izleyenler neye uğradıklarını şaşırmış. Sunucu Philip Schofield, 60 yaş ve üzeri çiftlere özel seks dersi vermesi için bir seksoloğu canlı yayına çıkartmış.

Üzerinde pijamaları bulunan yaşlı bir çift stüdyodaki yatakta seksoloğun talimatlarına uyarak kendi yaşları için en uygun olan pozisyonları uygulamalı olarak göstermiş.
Bizdeki evlilik programları geldi aklıma.
Onlardan birinde böyle bir şey yaptıklarını düşünebiliyor musunuz? RTÜK’ün sesini çıkarmayacağını bilseler yaparlar da...
Gözünüzün önüne bir getirmeye çalışın lütfen. Dişsiz dedelerle nineler pijamalarıyla ekranda sevişme pozisyonları deniyor. Başlarında da bir uzman onlara yol gösteriyor. Ne reyting yapar ama?

Sabahın köründe bile olsa millet artık işini gücünü bırakır o programı seyreder.

Dedelerle ninelerin birbirlerini uyarmaları bir hayli vakit alacağından sabah başlayan program akşamüstü bitebilir. Belki araya başka programlar koyarlar ve yaşlı çift hazır olunca stüdyoya bağlanırlar. Spikerin anonsunu duyar gibiyim, ‘Necdet Amca ile Asuman Teyze hazır! Sevişme başlıyoooor. Az sonra...’ Ben seksolog değilim ama İngiltere’de televizyonda pozisyon denemesi yapan dedelerle ninelere küçük bir tavsiyem olacak, ‘‘Pijamaları çıkartın!’’

Olimpik bakire

Bu yıl ülkesini Londra’daki olimpiyatlarda temsil etmek için Haziran ayındaki elemelere hazırlanan 29 yaşındaki Amerikalı atlet Lolo Jones, bakire kalmanın olimpiyatlara hazırlanmaktan daha zor olduğunu söylemiş.

İnançları gereği evlilik öncesi sekse karşı olduğunu ifade eden Jones, “Bakire kalmak oyunlara hazırlanmaktan da üniversiteden de zor. Bakire olduğumu öğrenen telefonlarıma çıkmıyor” diye dert yanmış.

Şu Amerikalı erkekler de ne tuhaf oluyor.

Lolo Jones’un bakire olduğunu duyan telefonlarına çıkmıyor.

Oysa bizim Türk erkeği aynı şeyi bilse kızın telefonları susmaz!

DİĞER YENİ YAZILAR