Çoğu topçu azı popçu yabancı yengeler

Artık devir ‘ithal yenge’ devri! En az futbolcular kadar eşlerini de konuşur olduk. O kadar ki ‘hangisi daha güzel’ anketleri bile yapılıyor. Yeni yıldız ise “en iyi yengeler” listesini alt üst eden Gençlerbirliği’nin Sırp futbolcusu Tosic’in eşi Jelena Karleusa...

TOPÇULAR

JELENA KARLEUSA: Gençlerbirliği’nin Sırp futbolcusu Dusko Tosic’in son derece gösterişli ve seksi Sırp eşi. Şarkıcı, dansçı, televizyon yıldızı, köşe yazarı ve insan hakları savunucusu. İki çocuk annesi 36 yaşında tam bir sarışın bomba. Ankara’da değil İstanbul’da olsaydı magazincilerin günlük takibinden asla kurtulamazdı!

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN!



PATRICIA CALLERO: Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera’nın nişanlısı Patricia süper çekici ve seksi bir fotomodel. Uruguay güzeli de seçilen Patricia’nın bikinili fotoğrafları yürek hoplatan türden. Biraz daha ortaya çıkıp kendini göstermeye başlarsa popülaritede diğerlerini sollar. Benden söylemesi!



JULIE BA: Beşiktaş’ın Senegalli Müslüman golcüsü Demba Ba’nın Fransız eşi Julie Ba, devre arası tatilinde Miami sahilinde düzgün fiziğiyle ortaya çıktı. Zarif, sade ve bikinili görüntüsüyle güzel yenge arıyorsanız ben de varım’ diye haykırıyordu.

IVONA VİANA: Fenerbahçeli Raul Meireles’in eşi. Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş misali ikisi de dövmeli. Ivona sadece dövmeleriyle değil saçlarının yanını kazıtması ve ultra mini giysilerle de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.



HANKY MASLIKOVA: Çekoslavak futbolcu Michal Kadlek’in manken eşi güzelliği ile büyülüyor diyorlar. Resimlerine baktığınızda abartmadıklarını görüyorsunuz.

KHUT ALVES: Fenerbahçe’nin Portekizli yıldızlarından Bruno Alves sahada çok agresif olabiliyor. Ancak sade bir güzelliğe sahip eşinin yanında kuzuya dönüyor.

Haberin Devamı



ADELKA HOLOSKO: Slovak futbolcu Filip Holosko’nun alımlı ve hanımefendi eşi iki kız çocuğu sahibi olmasına rağmen formundan hiçbir şey kaybetmeyenlerden.

VICTORIA ŞEN: Bursasporlu Volkan Şen’in melek yüzlü güzel eşi Victoria aynı zamanda Melek isimli bebeklerinin annesi. Victoria çok hoş bir kadına benziyor.

ROBERTA MELO: Galatasaray’ın Pitbull lakaplı agresif oyuncusu Felipe Melo’ya her zaman destek çıkan ve zor günlerinde yanında olan dört çocuklu annesi harika bir ev hanımı. Kusursuz ve atletik bir fiziğe sahip olması da cabası.

MICHAELA SACHLOVA: Beşiktaş’ın Çek futbolcusu Tomas Sivok’un 2009 yılında İstanbul’daki konsoloslukta evlendiği Michaela aynı zamanda oğlunun da annesi olan olağanüstü güzel bir kadın.

YOLANTHA CABAU: Cimbomun yıldızı Wesley Sneijder’in 29 yaşındaki Hollandalı güzel eşinde İspanyol kanı var. Ateşli ve çekici bir kadın. Eğlenmeyi, ilgi çekmeyi, gezmeyi ve kameralara poz vermeyi çok seviyor. Oyunculuk, mankenlik yapıyor.

BRUNA LETICIA RIBAS DE CUNHA: Fenerbahçe’nin büyük umutlarla transfer ettiği Brezilyalı futbolcu Diego’nun güleryüzlü ve alımlı eşi güzel olmasına güzel. Ancak üstün fiziğinden çok Aziz Başkan’ı kızdırdığı haberleriyle gündeme geldi.

POPÇULAR

CHLOE LOUGHNAN: Serdar Ortaç’ın manken eşi Chloe, gençliği, Avrupai güzelliği ve doğal davranışlarıyla dikkat çekmişti. Şimdi ‘Bu Tarz Benim’in jürisinde Ivana Sert’i kıskandıracak kırık Türkçesiyle daha çok tanınacak.

EMİNA SANDAL: Mustafa Sandal’ın Sırp güzeli eşi Emina, Penelope Cruz’a benziyor. Ancak boyu,posu ve havasıyla onu gölgede bırakıyor. Dizi oyunculuğunu denedi ama olmadı...

DİĞER YENİ YAZILAR