Cik cik cik güzel Özgecik

Güzel manken ve sunucu Özge Ulusoy, güzellik üzerine bir kitap yazmış

Haberin Devamı

Sizin anlayacağınız kitabı olan ünlüler kervanına Özgecik de katılmış. Yarın sona erecek kitap fuarında en çok ilgiyi herhalde Özge çekmiştir.

Çünkü kitapları içindekilerden çok yazarının dış görünüşü için alanlar var.

Özge’nin kitabının adı da kendisi gibi "Güzelim, Güzelsin, Güzel" Kimsenin aklına birşey gelmesin diye "Emin olun bu kitabı ben yazdım" demiş.

Söylemesine hiç gerek yoktu. İsminden zaten belli oluyor!

Köprüde golf

Dünyanın en ünlü golfçüsü Tiger Woods iki kıta arasında topa vuracak diye koskoca Boğaz Köprüsü’nü hafta içinde bir saat trafiğe kapattılar. İstanbullu sürücüler köprü trafiğinde zaten yeterince çile çekiyor. Bir golf gösterisi eksikdi. Ülkemizin tanıtımı için fedakarlık yapmayı anlarım. Ama köprüye dokunduklarında tepkiler kaçınılmaz. Örneğin bu organizasyonu Marmaray’da yapsalardı. Kimse sesini çıkartmazdı. Ha Boğaz'ın üstü ha altı... Ne farkeder?

Canan Hoca bunu yemeyecekti

Dolandırıcıların tuzağına düşen diyet uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay telefonda hipnotize olduğunu söylemiş.

Marmara Üniversitesi Beslenme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Funda Elmacıoğlu ise Canan Karatay’ın kendi diyetinin kurbanı olduğunu iddia etmiş.

Karbonhidratları yasaklayan bir diyetin zekayı olumsuz etkilediğini belirtmiş.

Ünlü hocanın dikkati hipnoz değil hipoglisemi yüzünden dağılmış olabilir demiş.

Bugüne dek radyo programlarım için sayısız telefon şakası yaptım.

En uyanık geçineninden, en safına kadar çeşit çeşit insanı işlettim. Zayıf yerinden yakalayabilirseniz telefonda herkesi kandırabilirsiniz. Ne hipnoz ne hipoglisemi... İnandırıcı bir konu ve ses tonu yeter. Telefonda tuzağa düşmeyecek kimsei değil bizde dünyada yoktur. Canan Hoca, ekmeği, makarnayı, pilavı, patatesi, tatlıyı filan değil.

Asıl bunu yemiyecekti!

Çarşafın parasını ödedi mi?

Skandallarıyla ünlü şımarık popçu Justin Bieber, Brezilya konseri sonrası bir genelevden çıkarken kameralara yakalanmış.

19 yaşındaki şarkıcı tanınmamak için çarşaflara sarınmış. Sevimli Hayalet Casper’e dönmüş. Ancak dövmesi açıkta kalmış. Yani çarşaf kamuflajı işe yaramamış. Bieber’ın gittiği genelevin bir de sloganı varmış. "İstediğin kızla 210 dolara 40 dakika geçirebilirsin." Bu olaydan sonra bir ilave slogan daha gerekebilir. "40 dolar daha verirsen çarşafları da götürebilirsin." Ne dersiniz?

Saklanacak yer daha önemli

Milli Piyango Yılbaşı Özel çekilişinde bir talihli 50 milyon lira kazanabilecek.

İkramiye miktarı belli olunca her sene bu konuda aynı geyik yapılır. O parayla kaç tane, araba, daire, tekne, çeyrek altın ve bilimum akla hayale gelmeyen şeyin gereksiz ve anlamsız bir listesi yapılır.

Bence bu yıl farklı bir liste yapsınlar. Parayı kazanan nereye gidip saklanabilir onları sıralasınlar. O kadar para çıkarsa derhal ortadan kaybolmak gerekiyor. Tanımadığınız akrabalar ortaya çıkıyor insan nazara geliyor. Büyük ikramiye çıkarsa yeryüzünde en iyi nerde saklanılır? Parayı nasıl harcayacağımızı değil bize esas bunu söylesinler.

DİĞER YENİ YAZILAR