CiHande

Ben ‘Cihande’yi geri istiyorum...

Haberin Devamı

Hollywood’un ünlü oyuncuları Brad Pitt ile Angelina Jolie ikilisine ‘Brangelina’ derler. Tıpkı bir zamanlar oyuncu Ben Affleck ile büyük aşk yaşadığı şarkıcı Jennifer Lopez’e ‘Bennifer’ dedikleri gibi...
Tek bir kelimede ikisini birden anımsıyorsunuz. İşte buradan yola çıkarak ben de ünlü tiyatrocu Cihan Ünal ile güzel oyuncu Hande Ataizi ikilisine ‘Cihande’ ismini uygun gördüm. Gerçi diğerleri gibi aralarında bir aşk ilişkisi yok ama sürekli olarak birlikte anılmaya başladılar. Cüretkar sevişme sahneleriyle dolu olan ‘Özel Hayatlar’ adlı oyun Cihan Bey ile Hande Hanım’ın özel hayatına girmiş durumda... Hande Ataizi’nin Cihan Ünal’ı sevişme sahnelerinde ileri gittiği için uyardığı ve Cihan Ünal’ın da ‘Ben sağlıklı bir erkeğim’ diye yanıt verdiği iddia edildi. 101 FM Capital Radio’da hafta içi her sabah yayınlanan Back-Up Morning Show’da ‘Özel Hayatlar’ oyununu sahneleyen tiyatronun sahibi Gencay Gürün ile bu konuyu konuştuk.
Gencay Hanım söz konusu oyunun da Genel Sanat Yönetmeni. Gencay Hanım olaydan son derece rahatsız. Tüm ekibi mağdur durumda kalmış. Satılan biletleri geri almışlar. Gencay Hanım, oyun sırasındaki taciz iddialarının asılsız olduğunu ve Cihan Ünal’ın hayatında gördüğü en profesyonel tiyatroculardan biri olduğunu söyledi. Ayrıca Hande Ataizi’nin de bu oyun sayesinde ismini yeniden gündeme taşıdığını ve bu sayede televizyonda iyi para aldığı bir program yapmaya başladığından bahsetti. Yani işin nedeni ekonomik. Tiyatroda para yok. Televizyonda var. Ben kendisine inandım. Aslında Hande’nin yerinde kim olsa tiyatro yapmak angarya gibi gelir. Biricik arkadaşım Nilgün Belgün hariç... Nilgün tiyatroda oynayabilmek için ‘Yabancı Damat’ isimli popüler TV dizisini bırakmıştı. Ama herkes Nilgün gibi olamaz. Cihan Ünal’ın birdenbire aklına esip sevişme sahnelerinde taşkınlık yaptığını sanmam. Sağlıklı bir erkek lafı normal bir adam olduğu şeklinde yorumlanmalı. Cihan Bey ayrıca dedikoduların Hande Hanım tarafından çıkarıldığına inanmadığını açıkladı. Kaynağını bulursa dava açacakmış. Bir süre önce ödül alamadığı için hayal kırıklığına uğrayan Hande Ataizi bu olayı tatlıya bağlamalı. Kendisini hiçbir yerde taciz ettirmeyecek kadar özgüveni olan bir kadın böyle dandik nedenlerle başarılı olduğu bir oyundan ayrılmamalı. Ben ‘Cihande’yi geri istiyorum.

Alaturka ada turu

Bu yaz 4 yıldızlı cruise gemisiyle vizesiz haftalık Yunan adaları turu düzenliyorlar. Mikonos, Santorini ve Rodos’a gemiyle gidebilmek denizi sevenler için büyük şans... Geçtiğimiz yıllarda bunu bizim gemilerle denemişlerdi. Ancak gemilerimizde yeterince konfor olmayınca başarılı olamadılar. Ben de Samsun gemisiyle 3 günlük bir Mikonos ve Santorini turuna katılmıştım. Tur biraz alaturka geçmişti. Tura katılanlar devamlı Türk müziği dinlediler ve göbek attılar. Böyle olunca Yunan adalarına mı gidiyorsunuz, yoksa Heybeliada’ya mı pek anlayamıyorsunuz. Yunan müziği ve sirtaki beklerken İbrahim Tatlıses parçaları ve göbek havalarıyla
turu geçirdik. Bizim Türkler nereye gitseler kendi dillerinden bir şey istiyorlar. Yoksa Yunan Adaları’na gidecek bir cruise gemisinde Seda Sayan ile Serdar Ortaç konserlerinin ne işi var? Onları çok mu özlediler de gemide görmek istiyorlar? Bence ‘Seda Sayan ile Yunan adalarına gittik’ demeyi seviyor bizimkiler... Savulun Yunanlılar! Vizesiz Türkler güle oynaya, göbek atarak geliyor!

Gayspor

Eşcinsel olduğu ortaya çıkınca görevine son verildiğini öne süren hakem Halil İbrahim Dinçdağ, “İş hayatımı bitirdiler. Ben 2 yıldır çalışamıyorum. Araştırıp bütün eşcinsel futbolcu ve hakemlerin işlerine son verilsin. Hepsini isim isim biliyorum” şeklinde çarpıcı bir açıklama yapmış. Federasyon aleyhine açtığı davada konuşan Halil İbrahim Bey yerden göğe haklı. Eşcinsel olduğu için birini işten atmak kabul edilemez. İnsanların cinsel tercihleri kendilerini bağlar. Halil İbrahim Bey görevini layıkıyla yapıyorsa onu cinsel tercihinden dolayı dışlamak yüz karası bir olay. Bir insanı rengi, dili, dini veya cinsel tercihi yüzünden diğerlerinden ayırmak çağ dışı bir davranış. Halil İbrahim Bey 14 yıldır yaptığı mesleği yapamıyor ve 2 yıldır iş bulamıyor. Neymiş efendim gay’miş! Ne yapalım yani? Suç mu? Ayıp mı? Düdüğünü farklı mı çalıyordu? Futbolculara kur mu yapıyordu? Bir insanın hayatını elinde olmayan nedenlerden dolayı berbat etmek günah değil mi? Halil İbrahim Bey hiç durmasın, hemen bildiği isimleri açıklasın. Bakalım hangi hakemler ve futbolcular eşcinsel? Belki aralarında sevilen isimler vardır da toplum olarak eşcinsellere daha anlayışlı bir gözle bakmaya başlarız. Hatta eşcinsel futbolculardan kurulu “Gayspor” diye bir takım kursunlar. Gay olduklarını açıklasınlar ve sahaya çıkıp toplarını oynasınlar. O zaman ‘öcü’ olmadıklarını kanıtlarlar. Hayatını ne kadar cinsel tercihini gizleyerek, korku içinde yaşayabilirsin ki!

DİĞER YENİ YAZILAR