Cici anne sendromu

Haberin Devamı

45 yaşındaki şarkıcı Rafet El Roman geçtiğimiz ay Almanya’da kendisinden 21 yaş küçük Ceren Kalpakaslan ile nikah masasına oturmuş.

2 yaşında Edvan isimli bir de kızları olan çiftin keyfi yerindeymiş. Bu arada Rafet’in kayınpederi ünlü organizatör Atilla Kalpakaslan ile limoni olan arası evlendikten sonra düzelmiş. Aradaki buzlar erimiş diyorlar. Aman yeni buzlar oluşmasın. Neden diyeceksiniz.

Çünkü Rafet, eşi, küçük kızı ve Tuğba Altıntop’tan olan kızlarıya tatile çıkmış. Kızlardan biri Şevval Nur 17, diğeri Su El Nur 14 yaşındaymış.

O yaştaki kızlar genelde babalarını kıskanır cici anneyle uğraşır. Onu her fırsatta çılgına çevirmek için ellerinden geleni yapar. Neyse ki Rafet’in yeni eşiyle kızlarının arasında çok yaş farkı yok. Yani sonunda aralarında anlaşma olasılığı yüksek.

Ayrıca estetik ameliyat sonrası bambaşka bir kadın olan kendi anneleri Tuğba Altıntop da kızlarının onu gördüğünde tanıyamadıklarını itiraf etmiş. Kızların şaşkınlıklarından şu aralar ortalık biraz yatışmış olabilir. Rafet şanslı adammış. Kızlarının ‘cici anne sendromu’ tutsa tatili burnundan gelirdi. O eriyen buzlar çığ halinde geri dönerdi.

Serenay’ın havası söner mi?

Türkiye Güzeli Amine Gülşen oyunculuğa soyunmuş. Popüler gençlik dizisi MedCezir’in kadrosuna katılmış. Biliyorsunuz o dizide 2010’daki Türkiye İkinci Güzeli Serenay Sarıkaya var. Amine birinci olmuş. Şimdi aynı dizide rol alacaklar. Üstelik dizinin başroldeki erkek oyuncusu da Serenay’ın gerçek hayattaki aşkı Çağatay Ulusoy.

Serenay Hanım, oynadığı dizilerdeki jönlerle sevgili olma konusunda deneyimli. Kısa süre önce biten ‘Lale Devri’nde Tolgahan Sayışman ile de aşk yaşamıştı. Daha sonra onu aynı dizide oynayan bir başka güzel Selen Soyder’e kaptırmıştı. MedCezir’i izlemedim.

Ama ben bu filmi sanki daha önce görmüştüm. İki cambaz aynı ipte oynamaz derler. Bakalım iki tescilli güzel aynı dizide ne yapacak? Amine’nin gelişi Serenay’ın havasını söndürecek mi?

Yıldırım mı, Yanal mı haklı?

Canım Türkiyem’de otoritesiyle tanınmış üç güçlü lider var. Birincisi yeni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan. İkincisi Fenerbahçe’nin demirbaş başkanı Aziz Yıldırım. Üçüncüsü Milli Takımlar Teknik Ditektörü Fatih Terim. Bu ünlü otoriterlerle çalışanların onlara uymaları şart. Ne derlerse dinleyecekler. İtiraz filan etmeyecekler. Huylarına, suylarına gidecekler.Yoksa kendilerini anında kapının önünde bulurlar. Yani olay bu kadar basit. Ersun Yanal akıllı bir adam. Bu gerçeği unutmamalıydı. Bile bile lades dememeliydi.

Onun için Aziz Yıldırım haklı!

Rüştü’ye emeklilik zor...

Milli Takımımızın emekli kalecilerinden Rüştü Reçber’in işi çok zor. Gezmeyi, eğlenmeyi, giyinmeyi, takıp takıştırmayı çok seven bir eşi var. Rüştü’nün tatil yapmak ve güzel eşine eşlik etmekten çalışacak vakti yok. Ünlü çift uzun süre yurt dışında tatil yaptıktan sonra tatillerinin ikinci etabı olan Bodrum’a geçmiş.

Yeni açılan plajlar ve mekanlarda boy gösteriyorlarmış. Rüştü’nün son derece gösterişli ve alımlı eşi Işıl Hanım’ın aktif sosyal yaşamıyla başa çıkmak kolay değil. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Barselona’da forma giyen Rüştü, Işıl Hanım’a yetişmek için çabaladığı kadar eminim hiçbir maçta zorlanmamıştır. Emekliliğin tadını çıkartması içn eşinin de emekli yaşam havasına girmesi gerek. O da daha uzun bir süre için imkansız görünüyor.

DİĞER YENİ YAZILAR