Cem Yılmaz''ın numaraları

Haberin Devamı

Cem Yılmaz ne zaman ağzını açsa yine kırdı, geçirdi deniyor. Espri sayılmayacak bir cümle Cem’in ağzından çıkınca komik oluyor. Geçen akşam sahneye çıktığında kendisini izlemeye gelen Arda Turan’a ‘Arda o saç ne lan. Sen asıl modelsin?’ deyip kahkahayı basmış. Salondakiler kahkahaya boğulmuş. Başkası aynı şeyi söylese değil komik, bilakis sinir bir durum olurdu. Ama Cem Yılmaz’ın söyleyiş şekli farklı. Nasıl mı farklı? Bakın anlatayım. Akıl hastanesinde hastalar toplanmış içlerinden bir tanesi yüksek sesle habire farklı bir numara haykırıyor diğerleri de kahkahalarla gülüyor. Adam 7 diyor gülüyorlar, 22 diyor yere yatıyorlar. Yeni gelen bir hasta ne oluyor, niye herkes gülüyor diye merak etmiş. ‘Her numara bir fıkrayı çağrıştırıyor. Arkadaş numaraları söyleyince biz de fıkrayı hatırlayıp gülüyoruz’’ demişler. Yeni gelen hasta ‘ne var bunda, ben de aynısın yaparım’ diye düşünüp 18 diye bağırmış.
Bakmış kimse gülmüyor.
‘Niye gülmediniz.Fıkra komik değil miydi?’ diye etrafındakilere sormuş.‘Fıkra komikti de sen iyi anlatamıyorsun!’ demişler.
Cem Yımaz’ın ki de aynı hesap.
Allah için numaraları iyi okuyor!

Kafa sporu

Golfü bir sopa ve topla oynanan zengin sporu bilirdim.
Meğer kafa sporuymuş.
Canım Türkiyem’de başta Tiger Woods olmak üzere dünyanın en ünlü golfçüleri THY World Golf Final turnuvası için ilk kez Antalya’ya geldi.
Amaç ülkemizin tanıtımı yapmak ve medeniyetimizi gözler önüne sermekti.
Ancak daha turnuva başlamadan kaos yaşandı.
Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu bir muhabire kafa atarak herşeyi berbat etti.
Sonra özür diledi.
Ne işe yarar?
Derhal istifa etmeli.
Böyle bir davranışın mazereti ve özürü olamaz!

Samet nerede?

Fenerbahçenin sempatik tercümanı Samet Güzel, Aziz Başkan’a mecburen kefil olduğu olaylı basın toplantısından sonra kulüpten kendi isteğiyle ayrıldı.
Sosyal medyada alay konusu olmuştu. İşini kaybetmemek için arkadaşı Alex’i satmış durumuna düşürülmüştü. Oysa bence Samet iyi bir Fenerbahçeli olarak başkanını zor durumda bırakmak istemedi. Sonra da en güzelini yaptı istifasını bastı. Şimdi Samet artık ortalıkta yok. Peki Samet nerde? Tibette, Budist keşişlerle birlikte manastır senin bu manastır benim gezinerek kafa dinliyor... Brezilya’ya gitti Alex’in kızlarına tercümanlık yapacak... Nerde olursa olsun Samet, yüreği temiz, düzgün adammış yolu açık olsun!

DİĞER YENİ YAZILAR