Cem Davranma

Canım Türkiyem

Haberin Devamı

Ünlü tiyatrocu Cem Davran, meslektaşı Erkan Can ile birlikte rol aldıkları tiyatro oyunu "Alevli Günler"i sergilemek için İzmir’e gitmiş. 23 yıllık evli iki çocuk babası Cem Davran oyun sonrası geçen Cumartesi gecesi Alsancak’ta bir gece kulübünde esmer bir kadınla sarmaş dolaş eğlenirken görülmüş.
İranlı bir eşi olan Erkan Can ise daha temkinli davranmış. Objektifleri fark eden Cem Davran foto muhabirini kulüpten attırmış. Benim bildiğim ve tanıdığım Cem Davran, terbiyeli, efendi ve düzgün bir arkadaştır.
İmajını zedeyelecek şeyler yapmayacak kadar da akıllıdır. Çapkınlık yapacak olsa kentin ortasında bir barda hem de bir Cumartesi gecesi yapmaz.
Eğlenirken yanlış anlaşılır diye fotoğrafının çekilmesinden rahatsız olması son derece normal. O yüzden etrafında fotoğrafçı istememiştir. Kulüpten atılan fotoğrafçı da ‘’Vay sen misin beni attıran?’’ diye intikam almak için bu haberi çıkartmış olabilir. Cem Davran’a naçizane tavsiyem eğlenmeye gittiğinde bir daha öyle davranmasın magazinci takımından düşman edineceğine kendi çıkıp gitsin ki durduk yerde başı böyle derde girmesin.

Lezbiyenlik riski

Sevgili Ayşe Arman bazen sabah kalktığında "Ulan lezbiyen olacağım" diyormuş. Ünlü gazeteci "Erkeklerden adama hayır yok. Yapmak istediğim hiçbir şeye vakit kalmıyor. Yeter artık ya! Lezbiyen olacağım’’ diye haykırmak istediğini yazmış. Bazı sabahlar da tam tersine kendisine beklemediği kadar yardımcı olan sevdiği adamın boynuna sarılıp ‘’Ne lezbiyeni ya’’ diye fikrini değiştiriyormuş. "O da aynı adam. Bu da aynı adam. Hayat akıp gidiyor, sadece bizim düşüncelerimiz değişip duruyor’’ diyor. Ayşe, içinden geldiği gibi yazıyor. Dobralığına ve samimiyetine hayranım. Ama bu lezbiyenlik dediği şey öyle canın çektiği zaman olmuyor ki!
"Ben erkeklere kızıyorum gidip en iyisi kendime bir kadın bulayım’’ diye yola çıkarak lezbiyen olursa dünyada heteroseksüel kadın kalmazdı. Çünkü biz erkekler ne yaparsak yapalım ne kadar dikkatli davranırsak davranalım mutlaka bir şekilde sonunda karşımızdaki kadını çileden çıkarmayı başarırız. İşin kötüsü çoğu zaman bunun farkında bile olmayız. "Ne oldu ya?’’ diye sorarak onu daha da deli ederiz. Onun için Ayşe Arman bu sevdadan vazgeçsin.
Kızgınlıkla bir kere yaparsa Amerikalı ünlü şarkıcı Katy Perry’nin şarkısındaki gibi ‘’I kissed a girl and I liked it’’ şarkısındaki gibi bir durum da olabilir. Yani deneyim hoşuna gidebilir. Dişi kuş yuvadan uçup başka bir dişi kuşun yanına tüneyebilir.
Benden söylemesi...

Damat dedenin altınları

Televizyondaki evlilik programlarından birinde kendisine eş bulan 77 yaşındaki Sakaryalı Halil İbrahim Dede’nin başına neler gelmiş neler. Önce, 48 yaşında olduğunu söyleyen gelin hanımın nikahta 59 yaşında olduğu ortaya çıkmış. Sonra gelin hanım evinde kaldığı süre boyunca damat dedeyle aynı yatakta yatmamış. Bunlar yetmiyormuş gibi ekrandan bulduğu gelin hanım damat dedenin altınlarını, paralarını ve arabasını alıp kayıplara karışmış. İçlerinde altın kaplaması varsa damat dedenin takma dişlerini bile götürmüş olabilir. Dede hangisine yansın? 48 diye aldığı 59 çıkan çıtırla yatamadığına mı yoksa hayat birikiminin gitmesine mi? Kadın çok zalimmiş. Bari pılıyı pırtıyı ve ganimeti toplayıp giderken adamın arabasını bırakıp bir taksi çağırsaydı. Evlilik programlarından kendilerine eş bulmaya çalışan yaşlı dedelerin kulağına küpe olsun diyeceğim ama boşuna. Onlar gözleri dönmüş bir şekilde yataklarını paylaşacak kadın arıyor. Artık ne çıkarsa bahtına!

Julio"nun kadınları

Dünyaca ünlü İspanyol şarkıcı Julio İglesias hayatı süresince 20 bin kadınla yattığını iddia etmiş. Kendisine ‘’3 bin kadınla yattığınız söyleniyor, doğru mu?’’ diye soran muhabiri terslemiş. "Ne 3 bini 20 bin!" demiş. Senyor Julio artık yaşını başını aldı ama hakkını yemeyelim bayağı çapkın adamdı. Hatta Real Madrid’de kaleciliği bırakıp daha fazla kadınla birlikte olmak için şarkıcı oldu. Kendine özgü yorumu ve son derece seksi sesiyle romantik aşk şarkılarına damgasını
vurdu. Julio’nun güzel, çirkin her gördüğü kadına asılan pis zamparalardan olduğu söylenir. Amerika’nın New Jersey eyaletindeki Atlantic City gazinolarından birinde kumar oynarken masanın altından yanındaki kadına oral seks yaptırdığı iddia edilir. Ne derece doğru bilemem. Bildiğim tek şey erkekler yaşlanınca karşı cinsle bir zamanlar yaptıklarının dillerine vuruyor olması.

Yeniden başlasın mı?

Süperstar Ajda Pekkan’ın ‘Yeniden Başlasın’ isimli çok sevdiğim bir şarkısı vardır. Sevgili Yeşim Salkım da aynı parçanın remiksini harika seslendirmişti.
Yeniden başlayan aşklar kimi zaman çok tatlı kimi zaman da sinir bozucu oluyor. Örneğin Ajda’nın kızkardeşi Semiramis’in bir düzine yıl önce ayrıldığı Hintli eşi Gulu Lalvani ile tekrar birlikte olması çok tatlı. Yetişkin bir çocukları var. Adam varlıklı. Kadın hoş ve kaliteli. Dünya görüşleri, zevkleri muhtemelen aynı. Aradaki 9 yaş fark da olgun bir çift için ideal sayılır. Ama yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile dünya güzelimiz Azra Akın’ın yeniden birlikte olmaları için aynı şeyi söylemek mümkün değil. 4 yıllık aşktan sonra 4 yıl önce ayrılan ikili Temmuz 2011’de yeniden bir araya geldiler ve Şubat 2012’de ikinci kez ayrıldılar. Allah hakkı 3 deyip şimdi yine barışmışlar. İnşallah bu kez mutlu olurlar. Ancak ilişkileri yürümüyorsa ısrar etmekte yarar yok. O kadar güzel iki insanın birlikte olması dünyadaki diğer insanlar için kayıp. İkisiyle de birlikte olabilme hayalleri yaşayan binlerce kadın ve erkek var.

DİĞER YENİ YAZILAR