Cem Ceminay'lar radyolarda cirit atıyor

Haberin Devamı

Bir yıl kadar önce son çalıştığım radyoyu ben çok konuşuyorum diye kapattılar. Çünkü kısa bir süre sonra aynı radyoyu tekrar açıp sırf müzik çalmaya başladılar. Ben de çok sevdiğim programlarımı artık yapamıyorum diye üzülüyordum. Meğer boşuna üzülüyormuşum. O kadar çok taklidim türemiş ki ben zaten radyoda hep varmışım. Sağolsun radyodaki Cem Ceminay’lar sayesinde hala yayındayım!

Özge'nin filozofu nerede?

Manken sunucu sevgili Özge Ulusoy çok zarif kadınmış! Geçenlerde twitter'da takipçilerine ard arda mesaj kaygılı tweet'ler atmış.
Ailesi onay vermediği için ayrıldığı eski sevgilisi Hacı Sabancı'ya “Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla” türünden felsefi göndermelerde bulunmuş. "Hayatta duruşun olmalı. Kadın, erkek her neysen insan olmak için iraden olmalı, sözlerini tutabilmeli, saygınlığını yitirmemelisin. Değiştiysen, ders aldıysan hatalarından, düzeldiysen öyle devam etmelisin, eskiye dönmemeli, iyileştiğin yerde kalmalısın" gibi büyük laflar etmiş.
Özge daha sonra "Filozof sıkışmış içime" itirafında bulunmuş. Şu zarafete bakar mısınız? Çoğu insanın içine
gaz sıkışır.
Özge’nin içine filozof sıkışmış!

Yerine göre susmasını bilmek

Cem Ceminaylar radyolarda cirit atıyor

Susmasını bilmek marifettir. "Söylemediğim laflardan hiçbir zarar görmedim" diye bir deyim vardır. Derin Mermerci ne zaman susması gerektiğini bilenlerden. Popüler oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte olduğuna dair çıkan dedikodular karşısında suskun kalmış. O susunca sanki bir şey gizliyormuş gibi geldiğinden sürekli üstüne gitmişler.
Derin Hanım’a bravo!
Susma hakkını sonuna kadar çok güzel kullanmış. Acaba Kıvanç değil de kendisine yakıştıramadığı bir başka isim olsa yine susar mıydı?
Yoksa avaz avaz bağırırarak itirazını ve tepkisini mi gösterirdi?

Fay canına sayın seyirciler!

Cem Ceminaylar radyolarda cirit atıyor

Japon bir deprem uzmanı incelemelerde bulunmak için ülkemize gelmiş. Deprem tatbikatı yapmışlar. Adam beğenmemiş.
Alınan önlemleri yeterli bulup bulmadığı sorulduğunda gülümsemiş.
Canım Türkiyem’de yakın bir gelecekte büyük bir deprem olma riskinin yüksek olduğunu söylemiş. Japonlar deprem denilen doğal afetin kitabını yazdılar. Dünyada depremi onlardan daha çok yaşayan ve bilen bir millet yok! Yani Japon bir deprem uzmanı bizim deprem tatbikatını izleyip gülüyorsa...
Söylenecek 4 kelime var:
Fay canına sayın seyirciler!

Cem Uzan'a uzanıp inanmak

Cem Ceminaylar radyolarda cirit atıyor

A Haber sayesinde Paris’te yaşayan kaçak iş adamı Cem Uzan’a uzandık. Komploya kurban gittiğini ve mağdur durumda bırakıldığından şikayet etti. Hayat hikayesinden bir Hollywood filmi yapacağını müjdeledi. Uzun süren röportajın sonunda tüm söylediklerinin gerçeği yansıttığını sözlerine ekledi. Eyfel kulesi manzaralı evinden arabaları ve şoförlerinden bahseden Cem Uzan’a inanıp inanmama konusunda karar veremedim. Belki de babası ve erkek kardeşinin nerde olduklarını bilmediğini söylediği yerde takılı kaldım da ondan!

Burcu hepsiyle başa çıkar

Cem Ceminaylar radyolarda cirit atıyor

Sunucu Burcu Esmersoy’un ‘Popstar’ yarışması jürisinde yer alan Bülent Ersoy, yani Bülent Abla ya da kısaca ‘Babla’, Orhan Gencebay, Demet Akalın ve Serdar Ortaç karşısında zorlanacağı iddia ediliyor. Yarışmanın yapımcısı Osmantan Erkır’ın eskisi gibi yine sunuculuk yapması daha doğru olur diye görüş bildirenler var. Bunlardan hiçbiri herhalde geçen yıl ‘Yok Böyle Dans’ yarışmasını bir ara birlikte sunduğumuz Burcu’yu tanımıyor. Burcu yaptığı işte pişti. Son derece profesyonel.
Jüride kim olursa olsun fark etmez. Benim bildiğim Burcu hepsiyle başa çıkar.

DİĞER YENİ YAZILAR