Canım Türkiyem

Haberin Devamı

TOP 10

DOMUZ GRİBİNE ÖNLEMLER

1- Televizyondaki evlilik programlarına katılmayın. Kendisinde veya ailesinde domuz gribi olan bir eş seçebilirsiniz. Eltiden, bacanaktan, kayınlardan geçen bir domuz gribi yüzünden hastanelik olmayın. Evlilik zaten insanı hasta ediyor.

2- Metro, metrobüs, otobüs, minibüs, dolmuş ve taksi gibi kapalı toplu taşıma araçları yerine tabanvayı veya mecbur kalırsanız deniz ulaşımını kullanın. Vapur, deniz otobüsü, motor, tekne, sandal, denizin üstünde ne bulursanız binin. Belki üşütüp normal grip olabilirsiniz ama domuzundan kurtulmuş olursunuz.

3- El sıkışmak,sarılmak,öpüşmek yok. Eller, ağızlar mikrop dolu. Arkanızı dönüp keçiler gibi kafa kafaya toslayın. Başınız ağrıyabilir ama aspirin diye bir şey var.

4- Aşık olmayın. Aşk insanın bünyesini zayıflatır. Mikroplara kapı açar. Bihter’in halini görüyorsunuz. Behlül yüzünden domuz gribine yakalanmaktan beter oldu zavallı kızcağız.

5- Aşı yaptırıp yaptırmamak konusunda kararsızsanız tek kolunuza aşı yaptırın, diğeri aşısız kalsın.

6- Domuz veya domuza benzeyen hiçbir şeye kesinlikle bakmayın.

Göz temasıyla gribin bulaşmadığı ne malum Muppet Show’daki Miss Piggy kuklasını izleyerek domuz gribine yakalanmayacağınızın garantisini hangi doktor verebilir?

7- Maçlarda gol sevincini sessiz yaşayın. “Gooool” diye avazınızın çıktığı kadar bağırarak ağzınızı açarsanız etraftan mikrop kapma riskiniz son derece yüksek. Stadlarda mikroplar kol geziyor. Küfürleri de ağzınızı açmadan içinizden edin.

8- Cinsel ilişkiye sakın korumasız yani tüm yüzünüze maske takmadan girmeyin.

Kiminle seviştiğinizi görememek domuz gribine yakalanmaktan iyidir.

9- Marka diye derisi domuzdan yapılmış taklit çanta, ayakkabı, cüzdan kullanıyor olabilirsiniz.

Aman dikkat! Domuz gribi domuz ürünlerine sıcak bakıyor olabilir.

10- Sinemaya gittiğinizde numaradan birkaç kere güçlüce boğazınızı temizleyip, öksürüp, aksırın.

Etrafınızda kimse kalmaz. Siz de rahat rahat film izleyebilirsiniz.

’YETENEK’SİZ DEĞİLSİNİZ!

Show TV prime time dilimini Acun’a emanet etmiş vaziyette. Acun, reyting işini biliyor diye ne getirse yayınlıyorlar.

Son örnekleri izleyen herkesi futboldan soğutmayı başaran ’Devler Ligi’ ve yeteneksizlerin cirit attığı ’Yetenek Sizsiniz’ yarışmaları.

Bir kere o programın adı ’Yetenek Siz Değilsiniz’ olmalıydı.

Çünkü amaç gerçekten yetenek bulmak filan değil.

Yeteneksizleri sıralayıp onlarla dalga geçmek.

Acun, akıllı bir yapımcı.

Jüriyi iyi seçmiş.

Kendi yaptıklarından başka hiçbir şeyi beğenmeyen reklamcı Ali Taran’ı bulmuş.

Bir dolu yeteneksiz arasında çölde su arar misali yetenek arayışına çıkmış. Ancak öyle görünüyor ki bırakın yeteneklisini ’normal’ biri çıksa millet bağrına basacak.

Öte yandan Acun’un rakibi, Flash TV’deki ’Her Cevhere Altın’ yarışması. Doğrusunu isterseniz onlar bu işi Acun’dan çok daha iyi yapıyor. Çünkü Acun’un yarışmasında ister istemez bir kalite var. Flash TV’de ise ’kalite’ kelimesine bile uzaylı gözüyle bakıyorlar.

Bir de ’Nane Nane’ ve ’Çikita Muz’ gibi unutulmaz klasiklerinin yaratıcısı efsane sanatçı ’Hiperstar Ajdar’ı konuk edince geçen hafta Flash TV ağır bastı.

Ajdar, protojesi Müslüm diye bir gençle ’Kon Kon Num Num Num’ isimli yeni şaheserini seslendirip dans edince ortalık resmen yıkıldı.

Bu kadar yeteneksiz arasından en yeteneksizini bulmak zor olacak.

Allah hepimize sabır versin!

Haftanın Saçması

Ekonomik kriz sırasında bankaların kârlılığının artmasından rahatsız olanlar var. Peki o bankalar paracıklarımızla birlikte batsalar daha mı iyi olacaktı? Saçma!

CEM UZAN’A SON DARBE (!)

Paris’e kaçan Cem Uzan’a son darbe eşi Alara Koçibey’den gelmiş. Dedikodulara göre eşinden boşanan ve kızlık soyadını kullanan Alara, Yunanlı bir futbolcuyla aşk yaşıyormuş. Yani bir zamanlar futbol takımı sahibi olan koskoca Cem Uzan, sözüm ona bir futbolcu uğruna terk edilmiş. Ben bu söylentilere hiç inanmadım. Bazı erkekler vardır, onlar istemediği sürece kadınları kendilerini asla terk, merk edemez. Cem Uzan da onlardan biri. O adam kendisine zarar verecek derecede megolaman ve gururlu. Karısını başkasına kaptırmaz...

DİĞER YENİ YAZILAR