Canım anneme

Bugün Anneler Günü. Annem benim için dünyanın en değerli varlığı

Haberin Devamı

Annem benim için dünyanın en mis kokulu, en iyi kalpli, en fedakar kadını. Annem benim bir tanem, canımın içi, her şeyim. Annem bana sürekli moral veren tek insan. Annem beni sürekli neşelendiren tek insan. Annem beni karşılık beklemeden iyi ve kötü günümde seven tek insan. Annem benim dünyada en çok sevdiğim insan. Canım annemin ve dünyadaki tüm annelerin Anneler Günü kutlu olsun.

Hep Cem Yılmaz yüzünden

Sabit telefonlarla konuşmak cepten ortalama yüzde 50 pahalıymış. Vergilerden ve benzeri mali yükümlülüklerden dolayı değil. Hep Cem Yılmaz’ın yüzünden. Reklamlardan malı götürüyor. Acısını tüketiciden çıkarıyorlar. Eskiden GSM reklamlarına çıkardı. O zamanlar da cep daha pahalıydı. Nedir bu adamdan çektiğimiz?

Ajda lütfen göbek atmasın!

Süperstar Ajda Pekkan, Seda Sayan’ın programında göbek dansı yaptı. Biz Ajda Hanım’ı yıllar boyu toplum içindeyken kendine çok dikkat eden, en yakınına bile “sen” demeyen “siz” diye hitab eden, sözlerini seçerek kullanan, hareketleri son derece kontrollü bir sanatçı olarak tanıdık. Süperstar, nadide porselen bebekler gibi durduğu yerde kusursuz bir güzel. Göbek atmasına hatta dans etmesine gerek yok. O zaman karizması çiziliyor.

Boşanan kadınların sığınağı

Jet sosyetenin gözbebeği Ömer Karacan canım Türkiyem’de boşanan kadınların sığınağı olmuş vaziyette. Ömer, cemiyet hayatında çok popüler ve çok sevilen biri. Cep telefonuyla çektiği fotoğraflardan bile sergi açabiliyor. Ayrıca sosyetenin yıldızı Özlem Önal’ın da fahri büyükelçiliğini yapıyor. Bu arada her kocasından boşanan veya boşanmak üzere olan sosyetik hatun davetlerde bizim sevgili Ömer’in kollarında gülümseyerek pozlar veriyor. Vakko’dan ihraç Bettina Machler’inden, Brezilya’dan ithal Martha Şavkan’ınına kadar hepsi Ömer’in himayesinde kendilerini mutlu ve güvende hissediyor. Facebook profillerinde ilişkide olduklarını “in a relationship” diye yazanlar var. Ömer’e sığınanların yüzündeki ifadede de sanki “ready for a new relationship” yani “yeni bir ilişkiye hazırım” diye yazıyor.

Cem Ceminay ve Bonbon Ankara 365 AVM’de!

Bugün 15.00-18.00 arası Radyo N101’deki partnerim Bonbon Funda ile Ankara’nın en farklı AVM’si Çankaya’daki 365’de olacağız. Mutlu Çocuklar Alışveriş Merkezi olarak tanınan 365’te Anneler Günü’nü birlikte eğlenceli yarışmalar yaparak ve hediyelerlekutlayacağız. “Keyfe Özel Alışveriş Merkezi” sloganını benimseyen 365’e keyifli bir Anneler Günü için tüm Ankaralıları bekliyoruz. www.365.com.tr

Deniz’e düşen cipe sarılır

Emekli mankenlerimizden Deniz Akkaya, kızının babası Efe Önbilgin’i bir türlü elinde tutamadı. Tam kaybederken bir bebek peydahladı. Adam bir ara döner gibi oldu. Amerika’lara gidip doğum yaptılar. Sonra kuş yine yuvadan uçtu gitti. Her neyse bu ikili birlikte huzur bulamıyor. Bebek davası bitti cip davası başladı. İddialara göre Efe Bey hediye ettiği cipi sattığı için Deniz Sultan’dan parasını geri istiyor. Alamayınca dava açıyor. Deniz Sultan da “Bana araba hediye edilmedi ki satayım” diyor. Ayrıca defalarca rica etmesine rağmen Efe Bey’in kızlarının nüfus cüzdanını bir türlü çıkarmaya yanaşmadığından şikayet ediyor. Sanki bunlar Güneydoğu’nun ücra bir köyünde yaşıyorlar! Köy deyince “Görünen köy kılavuz istemez” diye bir atasözü vardır. Bunların sonunda böyle olacağı belliydi. Deniz Sultan, Efe Bey’i tongaya düşürdü ve kendisinden bir çocuk sahibi oldu.

Efe Bey, şaşkınlığını üstünden atınca çocuğu sahiplenmek zorunda kaldı. Ancak, Deniz Sultan’ın attığı kazığı unutamadı, lohusa döneminin sonuna kadar dayanamadı.

Şimdi servetine ortak istemiyor. Nüfus cüzdanını çıkarmaya eli varmıyor. Zaten nüfüs cüzdanını ne yapacak. Kızın kapı gibi Amerikan pasaportu var. Sizin anlayacağınız, Efe Bey bebek hevesi geçince mızıkçılık yapmaya başladı. Yoksa ecel gelmiş cihane cip ağrısı bahane. Cipin parasını alacak da ne olacak? O bebeğin masrafını artık düzinelerce cip karşılayamaz. Amerikalıların bir lafı vardır. Efe Bey’in bilmesinde yarar var. Bu sefer çok geç ama ilerde işine yarayabilir. “When you play you pay” derler. Yani gözün oynaştaysa bedelini ödemeye hazır olacaksın. Onun için işin başında eşeğini sağlam kazığa bağlayacaksın. Yoksa bebeğimdi, cipimdi diye işte böyle bas bas bağırırsın!

DİĞER YENİ YAZILAR