Çakma Martha Stewart

Haberin Devamı

Amerikalı televizyon yıldızı ve yaşam gurusu Martha Stewart geçenlerde bir konferans için ülkemize gelmişti. Kendi adına pazarladığı ürünler, çıkardığı dergi ve ekrandaki programıyla tam bir pazarlama kraliçesi olarak tanınıyor.

73 yaşındaki ideal yaşam abidesi bir aralar borsada hile yapmak ve sahte belge hazırlamak suçundan 6 ay ev hapsiyle cezalandırılmıştı. Tam ‘bitti’ dendiğinde yıllık gelirini beşe katlayıp tekrar zirveye yerleşmişti. İstanbul ziyaretinde Kapalıçarşı’dan çakma marka çantalardan aldığı söyleniyor.

Sahtecilikten sabıkalı, dünyaca ünlü, mütevazi davranışlarıyla takdir toplayan ve son derece zeki, dolar milyoneri bir Amerikalı kadın bile bunu yapıyorsa o zaman dünyada herkes yapabilir demektir. Acaba bize gelen de çakma Martha Stewart mıydı?

Mahsun şaşı mı kalacak?

Mahsun Kırmızıgül şarkıcılığı bırakıp sinemacılığa soyunduktan sonra kendini çok geliştirdi. Yılbaşı günü gösterime girecek son filmi 'Mucize' de şaşı bir karakteri canlandırıyor. Afişte kasketli, kara kaşlı kara bıyıklı Mahsun’un şaşı bakışlarıyla dikkat çekiyor. Tüm film boyunca nasıl gözlerini şaşı yapmayı becerdi bilemiyorum ama haline bakılırsa oynadığı rolün hakkını vermiş. Uzun süre gözlerini şaşı yapanın bakışları değişir şaşılık bazen kalıcı olur derler.

Hele bir filmin tanıtımı ve galası için ortaya çıksın hep birlikte göreceğiz Mahsun Bey’in şaşı kalıp kalmadığını.

Dahi Adam popçu Sinan

Dahi Adam popçu Sinan Akçıl ve Kutsal Kadın sevgilisi Ebru Şallı’nın birlikteliğini çekemeyenler var. Son olarak Kutsal Kadın’ın Dahi Adam ile olan ilişkisinin evli olduğu dönemde başladığı iddiası ortaya atıldı. İnanmıyorum! Kutsal Kadın ihanet etmez. Ederse kutsallığı bozulmaz. Dahi Adam da evli bir kadınla ilişkiye girmez.
Girerse dahiliği kalmaz.


Eşcinsel boğanın kaderi

İrlanda’da sahibi tarafından damızlık olarak kullanılan bir boğa varmış. Eşcinsel davranışlar sergilediğinden az kalsın mezbahaya yollanacakmış. Ancak çizgi roman Simpson’ların yaratıcılarından Sam Simon olayı duymuş. Boğanın İngiltere’de barınağa gönderilmesi için masrafları karşılamış. Boğanın eşcinsel olduğunu hangi davranışlarından anlamışlar acaba?

DİĞER YENİ YAZILAR