Cadılar Bayramı kostümleri

Haberin Devamı

‘Haloween’ denilen ‘Cadılar Bayramı’nı kutlayan ülkelerde çocuklar korkunç kostümler giyip mahallelerindeki evleri şeker toplamak için kapı kapı dolaşıyor. Amerikan popüler kültürünün önemli bir parçası olan Cadılar Bayramı’nın tadını sadece çocuklar değil kostümlü partiler vererek eğlenen büyükler de çıkarıyor. Korku filmlerinden alıntılarla yapılmış kostümler demode olmaya başladı. İşte size bundan sonraki ‘Cadılar Bayramı’ için ‘TOP TEN’ kostüm önerileri:

1) Üstü ketçaplı ve hardallı iki ekmekli büyük bir sosisli sandviç olabilirsiniz. Kolestrol ve beyaz undan korkunç ne olabilir?

2) Okul çağındaki çocukların kabusu matematikten bir ev ödevi veya bol kırıklı bir karnedir. Alt tarafı bir kağıt parçası.

3) Yaşam mücadelesi veren büyüklerin kabusu ise bitmek tükenmek bilmeyen zamlar olduğuna göre üstünde yeni zamların yazıldığı resmi gazete veya vergi müfettişi olabilirsiniz.

4) Çöp tenekesi olarak bir bidonun içine girip çevreciliğinizi gösterebilirsiniz.

5) Benzin tankı ve pompası olabilirsiniz. Alnınızın ortasına benzinin litre fiyatını yazarsanız herkesi kolayca korkutursunuz.

6) Köpekbalığı olmak istiyorsanız kostümün içine sakladığınız kasetçalardan ‘Jaws’ filminin o meşhur müziğini çalmayı ihmal etmeyin.

7) Sismograf olup deprem haberciliği yaparsanız.

8) Sevgilisi evlenmekte nazlanan hanımlar için karnına küçük bir yastık bağlayıp hamile olduğunu müjdelemekten daha anlamlı bir kostüm olamaz.

9) Kıskanç kadınlara yakasında kırmızı rujdan bir dudak izi olan beyaz bir gömlek giymek yeterli.

10) Üç kafadar toplanıp Alex, tercüman Samet ve Başkan Aziz Yıldırım maskeleri takın, ilgi odağı olacaksınız.

Büyükburç

Canım Türkiyem’in Elvis Presley’i ve popun gerçek kralı Erol Büyükburç ‘Uykusuz Her Gece’ programımıza konuk oldu. Her zamanki gibi neşeli, enerjik ve formdaydı. Akhisar Belediyesi ile birlikte başlattıkları Nasreddin Hoca projesinden bahsetti. Hatta programa Nasreddin Hoca kavuğuyla geldi. Önümüzdeki günlerde piyasa çıkacak klibinin perde arkasını yayınladık. Erol Büyükburç yakında Avrupa turnesine çıkacağını müjdeledi. Yaşıtları emekliliğin keyfini çıkarırken Erol Abimiz sürekli üretiyor. Eski parçalarının yeni düzenlemesiyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bir yandan da kukla çalışmalarını sürdürüyor. Büyükburç Usta’ya saygı duymamak mümkün değil. İşini son dereceye ciddiye alıyor ve profesyonelce yapıyor. Tıpkı İlham Gencer gibi... Erol Büyükburç ve İlham Gencer gibi efsaneler çalışmanın ömrü uzattığını kanıtlıyor. Erken emekli olmak için çırpınmayın. Sevdiğiniz bir iş bulun ve onunla oyalanın. Ömrünüze ömür ve neşe katın! (Uykusuz Her Gece Pazartesi''den Perşembe''ye saat 24.00’de A Haber’de)

DİĞER YENİ YAZILAR