Bulmuş da bunuyor

Canım Türkiyem

Haberin Devamı

Oyuncu Şahnaz Çakıralp ile göz doktoru eşi Murat Öncel’in her geçen gün daha da tatsızlaşan boşanma kavgaları insanı resmen evlilikten soğutuyor. Paralar, takılar,maddi anlaşmazlıklar, kocalık görevini yerine getirememe suçlamalarına ilaveten son olarak Murat Bey’in profesör olmadığı iddiaları ortaya atıldı. Şahnaz Hanım’ın avukatı “Müvekkilim, Murat Bey’in genel kültürünün olmadığını anlayarak kendisinden şüphelenmiştir. Beyfendi mesela Yüksek Askeri Şura nedir, şike nedir bilmiyor. Bunun üzerine araştırdık profesörlük belgesi geçersiz, yani kendisi çakma profesörmüş. Meğer sadece doçentmiş’’ şeklinde kafaları iyice karıştıran bir açıklamada bulundu. Bence Şahnaz Hanım ile Murat Bey ikilisi boşanma kavgalarında gelinecek en son noktaya varmış durumda. İnsan ister istemez daha beteri olamaz diye düşünüyor. Derken hiç ummadık anda yeni bir şeyler ortaya çıkıyor. Murat Bey’in aldığını iddia ettiği Retina Oscar’ı diye tıp dünyasında bir ödül olmadığı bile söylendi. İnsanlar evlenirken acele etmemeli. Birbirlerini yeterince tanımak için zaman ayırmalı. Yoksa sonuç iki taraf için de son derece kötü oluyor. Boşanma kavgaları unutulması ve kapanması zor derin yaralar açıyor. Örnekler maalesef meydanda. Şahnaz Hanım da bir garip. Bu devirde, Yüksek Askeri Şura ve şikeden bihaber varlıklı bir koca bulmuş kıymetini bilmiyor.

Deli dünya

Temmuz ayında Norveç’i yasa boğan terör saldırısında 77 kişiyi gözünü kırpmadan öldüren yüzyılın canisi Anders Behring Breivik yüzyılın delisi çıkmış. Mahkemenin talebi üzerine bilirkişilerin hazırladığı raporda paranoyak şizofren çıkan katilin cezaevi yerine psikiyatrik tedaviye gönderileceği söyleniyor. Geçen gün Sultanahmet’te Rambo bozuntusu bir delinin etrafa ateş açması çevredekilere korkulu anlar yaşattı. Bu ne biçim bir dünya?
Aramızda deliler dolaşıyor. Özellikle trafikte. Sakın ola trafikte kimseyle didişmeyin. Kimin ne olduğu belli değil. Delinin biri çıkar sonra canınız yanar. Futbol maçlarında da öyle. Çünkü oraya maç izlemeye değil deşarj olup kavga etmeye giden deliler var. Norveç’le aramızdaki fark orada 77 kişiyi öldüren adamı canlı olarak yakalıyorlar ve sonra akli dengesi bozukmuş diye salıveriyorlar. Bizde etrafa ateş açanı olduğu yerde mıhlayıp rahmetli yapıyorlar. Siz ne düşünürseniz düşünün ben bizim yöntemimizi onlarınkine bin kere tercih ederim. Kimse kusura bakmasın!

Ayvayı yedik

Bir ay önce anne olan manken Simge Tertemiz, 5 aylık eşinin kendisiyle evlenmeden önce eski eşinden kızı olduğunu öğrenince küplere binmiş.
İddiaya göre Simge Hanım’ın hesap sorduğu eşi olayı doğrulamış ve kendisini ölümle tehdit edip bıçak çekmiş. Ardından da yüzüne bir yumruk atmış. Simge Hanım da bunun üzerine boşanma davası açmış. Darp ile suçlanan kocasının yaptığı açıklama ise akıllara durgunluk verecek cinsten. Aynen şöyle demiş: ‘’ Benden para alabilmek için dayak ve bıçak çekme iddiasını ortaya atıyor. Benim ruhsatlı silahım var, bıçak çekmek bana amelece geliyor.’’ Vay be! Savunmaya bak, hizaya gel. Resmen ‘’Bıçağa tenezzül etmem, çeker vururum. Ben amele değilim’’ diyor. Helal olsun. Dobra adammış. En azından kıvırtmıyor. Yapacak olsam bıçakla değil silahımla yapardım diyor. Demek elinde ruhsatlı tabancası olan istediği an çekip birini vurabileceğini düşünebiliyor. Böyle bir mantık varsa en iyisi derhal bütün ruhsatları toplasınlar silahları da geri alsınlar.
Yoksa ayvayı yedik!

DİĞER YENİ YAZILAR