Bugün ne giysem izlemek için top 10 neden...

Haberin Devamı


10) Programa katılan tanıdık birini görüp sonra onunla dalga geçebilirsiniz...

9) Aynayla dargın olanların kamera karşısında mankenlik yapmasına tanık oluyorsunuz..

8) Acayip eğitici bir program. Rüküşlük ne demekmiş görüp, öğreniyorsunuz...

7) Geçmiş yılların modasını yakından takip etme fırsatını yakalıyorsunuz...

6) Program sürprizlerle dolu. Giyinmesini bilmeyen biri şarkı söyleyip göbek atıyor...

5) Ivana’nın Türkçesini geliştirip geliştirmediğini kontrol edebiliyorsunuz...

4) Uğurkan Erez’i ‘Uğurlu Oda’sından başka yerde görme şansınız yok..

3) Web sitesinde A’ları ters yazmış Hakan Akkaya’nın aslında düzgün bir adam ve iyi bir şovmen olduğunu keşfediyorsunuz...

2) Manken,sunucu,Survivor’cu, dans şampiyonu Özge Ulusoy var....

1) ‘Uykusuz Her Gece’ nin prömiyerine ekip olarak katılma nezaketi gösterdiler!

Bye bye Brezilya

A Milli Futbol Takımı son iki maçını kaybederek Brezilya’daki 2014 Dünya Kupası finallerine katılma şansını mucizelere bıraktı. Önce Romanya sonra Macaristan karşısında alınan yenilgiler acı gerçeği şamar gibi yüzümüze vurdu.

Milli futbol takımımızda ne bir takım ruhu ne de bir kazanma hırsı kalmamış. Kadro kurmakta,taktik vermekte, oyunu okumakta,oyunculara moral aşılamakta beceri göstermeyen teknik direktör Abdullah Avcı istifa etmek istememiş. ‘’Türk futbolunun sorunu istifa değil istikrar ve gelişimdir’’ demiş. Avcı Hoca, sanırım fazla iyi niyetli. Gerçekler ufukta bir istikrar ve gelişim göstermiyor. Aksine gözle görülür bir çöküş ve kaos durumu var. Önümüzdeki maçlara bakalım misali, biz artık en iyisi yeni bir yapılanma ve yeni bir hoca ile önümüzdeki dünya kupalarına bakalım.

Yine ters iş yaptık.

Brezilyaya 2 yıl sonra Milli Takımımızı göndereceğimize zamansız olarak Alex’i yolladık!

Küçük bir fark

Amerikan liberal haber sitesi Hufington Post, Hollywood’un ünlü kadınlarının boşandıktan sonra ‘genç’ sevdiklerini iddia etmiş. Jennifer Lopez, Hale Berry,Madonna,Mariah Carey,Demi Moore gibi yıldızları örnek göstermişler. Aslında bu konuda erkeklerle kadınlar arasında sadece küçük bir fark var. Kadınlar boşandıktan sonra erkekler ise boşanmadan genç partnerleri tercih ediyorlar. O kadar!

Turist kazıklamak

Modacı Rıfat Özbek’in davetlisi larak Bodrum’a gelen dünyaca ünlü İngiliz top model Kate Moss 70 bin Eoro’ya 3 tane el dokuması Milas halısı almış.

Umarım kazık yememiştir.

Kate Moss’un el dokuması halılardan anladığını sanmam.

Milas’da dokunmuş diye Tayland’da üretilmiştaklidini verseler yutturabilirler.

Rıfat Özbek, ünlü ve varlıklı konuğuna bu konuda mutlaka yardımcı olmuştur. Ünlüsü, ünsüzü, paralısı ya da parasızı farketmez. Hangisi olursa olsun turistlerini kazıklayan ülkeler sonuda hep kaybeder. Bindiği dalı kesme misali...

Esnafımızın kulağına küpe olsun. Müşteri her zaman velinimetindir!

Uzaydan bungee

Dünyaya 30 bin metreden çivilime yapan 43 yaşındaki Avusturyalı paraşütçü ve profesyonel helikopter pilotu Felix Baumgartner heyecan için şimdi ne yapacak?

Felix’in bundan sonraki hedefi 37 bin metreden atlamakmış. Sıfırın altında 70 santigrat derecelik bir ortamdan 35 saniyede 1332 kilometre ulaşan bir hızla rekorunu yenilemeye çalışacakmış.

Adamın hayatı ne kadar yükseğe çıkıp aşağı o kadar çabuk atlayabilirim üzerine dönüyor. Ne kadar süratli olursa olsun hiçbir motorize araç onu tatmin etmiyor.

0’dan 100’e 3 saniyenin altında çıkan Ferrari’lere kağnı arabası gözüyle bakıyor.

Uzaydan ipsiz, halatsız bungee jumping yaptı.

Adrenalini o kadar yükselmiştir ki artık yeryüzünde tatmin olması zor.

Tıpkı uzun zamandır ortalıkta gözükmeyen bizim Uçan Adam Sabri gibi. Kimbilir Sabricik uzayda hangi uydunun etrafında uçuyordur?

DİĞER YENİ YAZILAR