Bugün ne giysem?

Zevkler ve renkler tarışılmaz...

Haberin Devamı

Show Tv’de sabahları ‘Bugün Ne Giysem?’ adında yeni bir yarışma programı başladı. Ünlü Koreograf Uğurkan Erez danışmanlık yapıyor. İkoncan Ivana Sert ile ünlü modacı Nur Yerlitaş ve tasarımcı Hakan Akkaya da jürisinde yer alıyor. Tarzına güvenen hanımlar arasından Türkiye’nin en şık kadınını seçmeyi planlıyorlar... İlk günkü yarışmacılardan Türkiye’nin ‘en şık’ değil ‘en rüküş’ giyinenleri çıkabilirdi. Ivana’nın içinde olduğu bir projenin farklı olacağı kesin olmakla birlikte, programın ne kadar avam ve düşük maliyetli olacağı tartışılır. Ancak Ivana’sız da bu yarışma yürümez. Programa ayrı bir hava katıyor. Nur Hanım ve hiçbir şeyi beğenmeyen "Armağan Çağlayan tipi" jüri üyesini oynayan Hakan Bey de gayet başarılı. Yarışmacılar onlara eleştirecek o kadar çok malzeme veriyorlar ki yorum yapmakta pek zorlanmıyorlar... Finale kalacak 12 yarışmacı arasından kazananı halk oylarıyla belirleyecekler. Birinciye 100 bin liralık bir ödül koymuşlar.

‘Bugün Ne Giysem’ yarışmasına ‘Yemekteyiz’ misali ‘Gardroptayız’ da diyebilirlerdi. Canım Türkiyem’in en şık kadınını seçecek yarışmanın dekoru biraz daha kaliteli ve zevkli olabilirdi. Ancak zevkler ve renkler tarışılmaz. Bu İkoncan Ivana ve ekibine başarılar diliyorum. Umarım reytinglerde aradıklarını bulurlar.

Survivor taktiği

Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı, yapımcılığını üstlendiği programların ses getirmesini sağlıyor. Son olarak Survivor adasına magazin basınını davet etti. Onlar adaya varmadan önce türkücü Nihat Doğan ile emekli topçu Pascal Nouma’yı senaryo icabı hafiften kapıştırdı. Nouma, Nihat’ı dövdü şeklinde haberler çıktı. Sonra Acun ve ekibi bunu yalanladı. Derken bedava tarafından tropik adada tatil yapmaya giden gazeteciler elleri boş dönmesin diye kavga olayını yineledi. Pascal Nouma çıldırmış bir halde Nihat Doğan’a saldırırken adadaki kadınların feryatları ve yalvarmaları ideal reyting malzemesi oldu. Sonunda Nouma diskalifiye oldu. Nihat Doğan ‘Adanın kralı benim’ diyerek Survivor yarışmasında yeni bir sayfa açtı... Acun uyanık adam. Ekranda neyin tutacağını ve bunu nasıl pazarlayacağını, nasıl gündemde ve taze tutacağını çok iyi biliyor. Böylelikle de basın bol malzeme toplayıp sayfalarını Survivor haberleriyle doldurdu. Yani ‘Survivor Taktiği’ni Acun kafasında pişirip sundu. Hepimiz de afiyetle yedik.

Tülin"in beni

Dünyaca ünlü top model Cindy Crawford’a olan benzerliğinden dolayı ‘Sivaslı Cindy’ olarak tanınan ünlü manken Tülin Şahin’in dudağının üzerindeki ben millete dert oldu. İnsanların işi gücü kalmadı Tülin’in beniyle uğraşıyorlar. Meraklı gazeteciler, Danimarka doğumlu mankenin 6 yaşındayken çekilen bensiz bir fotoğrafını bulmuşlar. Tülin benini Cindy Crawford’a benzemek için sonradan koymuş diye son derece gereksiz bir haber yaptılar. Tülin daha önce basına dudağının kenarına ben koydurttuğu iddialarının şehir efsanesinden ibaret olduğunu söylemiş. Ben Tülin’e inanıyorum. Belki dudağının üstündeki ben 6’da yoktu 7 yaşındayken çıktı. Olamaz mı? Hem kime ne Tülin’in beninden? Ne zaman çıktıysa çıktı.
6 ya da 16 ne fark eder? Sonradan eklendi diye Tülin utanacak mı? Zor durumda mı kalacak? İnsanların defolarını bulmaya ve afişe etmeye bayılıyoruz. Kaldı ki bu bir defo değil, güzellik simgesi. Pes doğrusu. Nerdeyse sonradan ben ekledi diye savcılığa suç duyurusunda bulunacaklar!

Kral Tv Ödülleri

Doğuş Yayın Gurubu’nun şimendifer radyosu Kral FM ve kardeş televizyonu Kral TV’nin geleneksel ödül töreni 17 Mayıs Salı gecesi gerçekleşecek. Kralcılar bu yıl çok iddialı. Şimdiye kadar görülmemiş ihtişamda bir gece yapmaya hazırlanıyorlar. Ödülllere aday gösterilen birbirinden değerli sanatçılar arasında kazananlar seçkin jüri ve halk oylaması sonucunda belirlenecek. Ödül töreni ve tören öncesi kırmızı halıda olup bitenler aynı anda televizyondan canlı olarak yayınlanacak.
Kralcıların bu gece radyoseverlere bir müjdesi olacak. Kral Pop isimli yepyeni ulusal Türkçe pop radyosu yayın hayatına başlıyor. Herkesin merakla beklediği Kral Pop’da en kaliteli Türkçe pop müziği en güzel programlar eşliğinde büyük bir keyifle dinleyebileceksiniz. Kralcılara ve en kral dostum Mehmet Gezegen’e ödül töreni ve yayın hayatında başarılar diliyorum. Ben bundan sonra Türkçe Pop Müziği"ni sadece Kral Pop’da dinleyeceğim. Size de tavsiye ederim.

DİĞER YENİ YAZILAR