Bu böyle!

Sertab Erener’in ‘Bu Böyle’ adlı bir şarkısı var. Sözleri şöyle:

“O zor günler solan güller eskidendi geçti

O zaman aşık olduğum rüzgârlar esti esti geçti

Aşk seni bulabilir de

Uzakta durabilir de

Samimi oluyor derken

Mesafe koyabilir de

Bu böyle vurabilir de

İlgisiz durabilir de

Onu sana katıyor

derken

Tuzaklar kurabilir de

Bu böyle...”

Parçanın söz ve müziği Sertab’ın meslektaşı Soner Kabadayı’ya ait. Ama şarkı 18 yıllık uzatmalı sevgilisi Demir Demirkan’a daha çok uyuyor. Tam artık bunlar evlenecekler derken Demir, Sertab’ı lise aşkı için terketti. Sertab önce yaralarını sarmak için kabuğuna çekildi. Sonra bir açıldı tam açıldı. 5 aydır flört ettiği kendisinden 20 yaş genç bir gitaristle dünya evine girdi. Gelin 50 damat 30 yaşında. Sertap gerçi yaşından çok daha genç gösteren bir kadın. Ancak aradaki yaş farkı ilerde sorun olabilir. Bu ani ve fevri evlilik nereye kadar gider bilinmez. Ama işte ‘Bu Böyle.’ Duydun mu Demir?

Google güzeli

Ivana Sert’i canım Türkiyem’e veliaht işadamı Yurdal Sert kazandırdı. İç çamaşırı mankenliği yaparken onu keşfetti. İkoncan olarak magazin medyasına lanse etti. Her açılışa, davete birlikte gittiler. Kısa süre içinde medyatik bir çift oldular. Sonra evlendiler ve bir çocuk dünyaya getirdiler. Her şey güllük gülistanlık giderken nazar değdi. Olaylı bir şekilde boşandılar.

Haberin Devamı

Bu arada İvana boş durmadı. Önce modacı olmayı denedi. Baktı tutmadı televizyona çıktı. Farklı aksanı ve ekran cazibesiyle başarıya ulaştı. Dans yarışması, tarz programı,reklam derken yıldızı parladı. Varlıklı eski eşi dahil maddi olarak kimseye ihtiyacı kalmadı. Yurdal ise bildiği ve alışık olduğu hayata bıraktığı yerden devam etti. Hepsi yabancı olan çeşitli ülkelerden gelmiş güzellerle gönül eğlendirdi.

Yurdal’ın son gözdesi Ukraynalı bir modelmiş. İsmi Alexande Tanais’miş. İddialı giyim tarzıyla dikkat çekiyormuş.

Kim olduğunu soran muhabirlere “İsmini Google’da arayın çıkar” demiş. Yurdal Sert, ‘Best Model’ yaratıcısı Erkan Özerman’ın da veliahtı olmalı. ‘Best Foreign Female Model’ yani en iyi yabancı kadın model yarışmaları yapmalı.

Haberin Devamı

Bu konuda kimse eline su dökemez.İvana gitti Alexandre diye birini buldu. Onun sayesinde canım Türkiyem şimdi de ‘Google Güzeli’ne kavuştu.

‘Kurtalın’ Ekspres

Barış Manço’nun 1972 yılında kurduğu ve vefatına kadar birlikte çalıştığı ‘Kurtalan Ekspres’ diye efsane bir grup vardı. İsimlerini Haydarpaşa-Kurtalan hattında çalışan Kurtalan Ekspres’den almışlardı. Şimdilerde de Bodrum’da ‘Kurtalın Ekspres’ diye bir ikili var. Tıpkı Brad Pitt ve Angelina Jolie’nin ‘Brangelina’ ve Ben Affleck ve Jennifer Lopez’in bir zamanlarki ‘Bennifer’ı gibi. İsimlerinin kaynaşması kadar inanılmaz uyumlu. Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş gibi. Demet Akalın ve eşi Okan Kurt ya da ‘Kurtalın Ekspres.’ Evli, mutlu ve çocuklu!

DİĞER YENİ YAZILAR