Bu bitti... Gelsin yenisi

Haberin Devamı

Köşe yazarı popçu Ayşe Özyılmazel biten ilişkisi hakkında gazetecilerin sorduğu soruları yanıtlamış.
Bu bitti... Gelsin yenisi
"Düşüncelerimiz ve yaşam tarzlarımız farklı olduğu için ilişkiyi bitirdim" demiş. Eski sevgilisinin adının Berrak Tüzünataç ile anılmasıyla ilgili ise şöyle konuşmuş: "Hayırlı olsun. Ama ben insanları anlamıyorum. Bir ilişki biter bitmez nasıl hemen başka bir ilişkiye başlıyorlar bilmiyorum. Bana da öğretsinler" demiş.

Onlar öğretmezler Ayşeciğim ben söyleyeyim.Hazırda bekletiyorlar hazırda. Bu bitti gelsin yenisi diyorlar!

Fethiyespor Fener'i fethetti

Bu bitti... Gelsin yenisi


Fethiyespor Fenerbahçe’yi kendi evinde 2-1 yendi ve kupadan eledi.

Fethiyespor daha önce hiç karşılaşmadığı Fenerbahçe karşısında 106 yıllık yenilmezliğini sürdürdü.

Karşılaşmanın 3 golünü de Fethiyesporlular kaydetti.

Bu hafta sonu maçları oynanmadan önce... 13 maçta 10 galibiyeti olan Fenerbahçe, Süper Lig’in zirvesinde.

14 maçta 10 yenilgisi eksi 18 averajı ve tek galibiyeti olan Fethiyespor PTT 1. Lig’in dibinde. Fethiye nire İstanbul nire? Buna ikinci Pendik faciası filan denmez. Fethiye, Fenerbahçe’yi fethetti denir.

Burcu'nun gelinliği

Düğün hazırlığı yapan Burcu Esmersoy, New York’dan aldığı gelinliği fazla sade bulmuş.
Bu bitti... Gelsin yenisi
Kuyruğu uzun bir gelinlik istiyormuş. Arkasında dolaşanlar üstüne bassın diye değil.

Canı öyle istediği için. Burcu ikinci kez dünya evine giriyor. İlki 2 yıl sürmüştü. İtalyan eşiyle önce Paris’deki Türk Konsolosluğu’nda daha sonra da Bologna’da bir kilisede nikah kıymıştı.

O evlilik iki yıl sürmüştü. Yani nerede evlendiğin ne giydiğin o kadar önemli değil. Gelinliğinin kuyruğu yerine evliliğin ömrü uzun olsun daha iyi. Burcu’ya buradan sonsuz mutluklar diliyoruz.

İzzet spermbank

İzzet Yıldızhan’ın nikahsız yaşadığı 3 eşinden, 3 erkek, 2 kız çocuğu varmış.

Şimdi de ikiz babası olmaya hazırlanıyormuş.
Geçen ay bir oğlu doğan İzzet Bey ikizlerle birlikte böylece bir yılda 3 çocuk sahibi olacakmış. "Sanat dünyasında en büyük baba benim. Rekor bende. 10 tane yapacağım" demiş. İzzet Yıldızhan türkücülüğü bırakırsa işi hazır. Sperm bankalarına donörlük yapabilir. Hatta gidişata bakılırsa kendi bankasını bile açabilir. Eskiden Demirbank’ın reklamlarındaki slogan gibi. İzzet Spermbank iyi günler diler!

Gezginler Kulübü iş başında!

Çevreciliğiyle tanınan Prof. Dr. Orhan Kural aynı zamanda müthiş bir gezgin.

Kendisi gibi dünyayı gezmeyi sevenlerle doğa ve insan dostu Türkiye Gezginler Kulübü’nü kurmuş. Yurt içi ve dışında inanılmaz ilginç yerlere turlar düzenliyorlar. Yeryüzünde gezmedikleri yer yok. Zaten gerçek bir gezgini dünya vatandaşı olarak tanımlıyorlar. Şarkıları, marşları var. Gezginlerin tanışıp, karşılıklı fikir ve deneyim alışverişinde bulunmaları için ideal bir ortam. Üye olmak için en az 10 ülkede bulunmuş olmanız da şart.

Son derece kaliteli, bilinçli, eğitimli ve mütevazi yaşamı seven gezginlerle birlikte yeni yerler keşfetmek için www.gezginler.org.tr internet sitesini bir ziyaret edin.

DİĞER YENİ YAZILAR