Böyle eş dost başına!

Genelde kadınlar eşleri kilo alınca isyan bayrağını kaldırır. “Yeter artık. Biraz zayıfla. Obez koca istemiyorum” diye söylenir. Erkekler de bunun üzerine kendilerine mecburen bir çeki düzen verir. Yediğine içtiğine dikkat etmeye başlar. Göbeğini içeri çekerek dolaşır. Rejimdeymiş moduna girer. Diyetisyene filan gider. Hareket etme konusunda ise pek taviz vermez. Tavla oynarken “Bak işte spor yapıyorum” der. İştahını etrafa fazla çaktırmaz. Dayanamayınca gizlice atıştırır. Kısa sürede 5 kilo verir sonra 10 kilo birden alır.

Böyle eş dost başına

Oyuncu, yönetmen Hamdi Alkan son zamanlarda aşırı kilo almıştı. Bunun nedenini ‘Nasreddin Hoca’ rolünü canlandırmasına bağlamıştı. Meğer mazeret üretmesine gerek yokmuş. Güzel, ince ve fit eşi Selen Görgüzel “Kocamın göbeği çok seksi” demiş. Karşıdan bakıldığında ikisi yanyana 10 numara gibi dursa da farketmiyor.

Sal gitsin Hamdi Bey. Böyle eş dost başına!

Böyle eş dost başına

Kaçın Burcu geliyor!

Canım Türkiyem’de son günlerde herkes Arda Turan’ı konuşuyor. Sadece ülkemizde değil Arda’nın Barcelona’ya transferi dünya basınında büyük yankı uyandırdı. Arda’nın bir aralar karşı cinsten en yakın arkadaşı olan kankişi Burcu Esmersoy da bu fırsatı kaçırmadı. Uzun süredir pek yüz bulamamasına rağmen ünlü futbolcunun peşini bırakmadı. Arda ile el ele, göz göze, dudak dudağa gezdiği yeni aşkı Aslıhan Doğan’a göz dağı verdi.

Haberin Devamı

“Arda ile yeni kız arkadaşını birbirlerine doysunlar diye rahat bıraktım. Kim olsa ilk günlerinde başkasını görmek istemez. Ama Barcelona biletim hazır” dedi. Burcu, bence önce şöyle bir empati yapsın. Kendisini Arda’nın sevgilisinin yerine koysun. İsmini telaffuz etmeyip ‘yeni kız arkadaşı’ diye onu tanımlayan birine karşı, ne gibi hisler besleyeceğini iyice düşünsün. Ondan sonra Barcelona’ya gitsin. Giderse de Arda’yı tribünden seyretsin.

“Kaçın Burcu geliyor!” durumu olmasın!

Bodrum ve esnaf lokantası

Tatil cenneti Bodrum aşırı pahalılık nedeniyle sürekli eleştiriliyor. Lahmacunun 50 liraya satıldığı, marka şampanyaların binlerce euro’ya açıldığı yerler yüzünden ‘Bodrum’ ile ‘aşırı kazık’ kelimeleri bir arada telaffuz ediliyor. Bunun üzerine bayram öncesi turizm sekteye uğramasın diye Bodrum’un Belediye Başkanı Mehmet Kocadon bir açıklama yapmak zorunda kalmış. “Herkes uçuk fiyatlardan şikayetçi ama ben esnaf lokantarında 7.5 TL’ye karnımı gayet güzel doyuruyorum” demiş. Başkan haklı.

Haberin Devamı

Böyle eş dost başına

Milyonlarca euro’luk lüks teknelerini restoranın önüne çekip miçolarını yollayanlar 50 liraya lahmacun alabidiklerine yatıp kalkıp dua etsinler. Ben lokantacının yerinde olsam tanesine 50 euro isterdim. Esnaf lokantasına gelince. Bodrum’a tatile gidip de esnaf lokantasında kapuska yiyeceksen hiç gitme daha iyi. Evde oturup hayalini kur çok daha ucuza gelir!

DİĞER YENİ YAZILAR