Bonfile yanaklar

“BACK UP MORNING SHOW”da bonfile yanaklı ünlülerimiz kim diye sorduk

Haberin Devamı

Radyo N 101’de (www.radion101.com) hafta içi her sabah 07.00-10.00 saatleri arasında yayınlanan “BACK UP MORNING SHOW”da bonfile yanaklı ünlülerimiz kim diye sorduk. İşte gelen yanıtlar ve ünlü bonfile yanaklılar...

KARTAL BONFİLE YANAK: YILDIRIM DEMİRÖREN (Ligdeki sıralamaları her an değişebilir ama Beşiktaş başkanı bonfile yanaklıkta her zaman lider konumda.)

MÜZİSYEN BONFİLE YANAK: FERDA ANIL YARKIN (Şarkılarını, sesini ve bonfile yanaklarını unutmak mümkün değil.)

ASSOLİST BONFİLE YANAK: SİBEL CAN (En tatlı bonfile yanaklılardan. Şeker gibi kadın. Yanakların pembeliği ve bonfileliği de cabası.)

TİYATROCU BONFİLE YANAK: NEDİM SABAN (Tatlıcı Tombak’ın o kadar etkileyici bonfile yanakları var ki her gördüğünüzde duble makas almak istiyorsunuz.)

FENERLİ BONFİLE YANAK: ALİ ŞEN (Fenerbahçe’nin efsane başkanı Bodrum’da kendini unutturmuş olabilir ama bonfile yanakları hâlâ hafızalarımızda.)

OPERACI BONFİLE YANAK: HAKAN AYSEV (Güçlü sesi ile birlikte gelen bonfile yanakları onu son derece cana yakın, sevecen ve sempatik yapıyor.)

SPİKER BONFİLE YANAK: OKAY KARACAN (Maçları naklederken onu ekranda görmesek de bonfile yanakları sürekli gözümüzün önünde.)

SUNUCU (FUTBOL) BONFİLE YANAK: FUAT AKDAĞ (“90 Dakika” bitmiş olsa da sporun her dalında iddialı NTV’nin futbol dalında en iddialı bonfile yanaklısı.)

SUNUCU (BASKETBOL) BONFİLE YANAK: KAAN KURAL (Anlatımının lezzetine ve bonfile yanaklarının şirin görüntüsüne Kobe Bryant’ın bloku bile engel olamaz.)

GİTARİST BONFİLE YANAK: ASIM CAN GÜNDÜZ (Çılgın müzisyen tam bir “Beefsteak Buffalo” cinsi porsiyonu dolgun bir Amerikan bonfilesi.)

SOSYETİK BONFİLE YANAK: MONİK BENARDETTE (Tepeden tırnağa şık, bakımlı ve pahalı takıları ve abartılı makyajıyla tam bir high society bonfile.)

ALATURKA BONFİLE YANAK: BÜLENT ERSOY (Bülent Abla, nam-ı diğer Babla, bonfile yanaklıların en iştah açıcısı ve kaymak gibi olanı.)

GAZETECİ BONFİLE YANAK: MEHMET ALTAN (Sakalları yüzünü ne kadar gizlese de yine esaslı bonfile yanaklılardan olduğu belli oluyor.)

OYUNCU BONFİLE YANAK: ZEKİ ALASYA (Gözleri fıldır fıldır yaramaz bir çocuk havasındaki sempatik ve komik sanatçımızın bonfile yanaklı olma özelliği var.)

Men dakka dukka

Tekel işçilerinin dramına hep birlikte şahit oluyoruz. Başbakan ile zıtlaştılar ve bir yere varamadılar. Açlık grevlerine gittiler sonuç vermedi. Birçok aile bu yüzden perişan oldu. Hiçbir sonuca da varılamadı. Yani sıfıra sıfır elde var sıfır. Benim gördüğüm kadarıyla bizim Başbakan ile zıtlaşmak işe yaramıyor. Bunu deneyenlerin sonu hiç de iç açıcı olmadı. Hükümet ile ilgili bir sorununuz varsa Başbakan’a ılımlı yaklaşmanız gerekiyor. Aksini yaparsanız o daha beterini yapabiliyor. Tekel işçileri sorunlarını Başbakan ile bir an önce uzlaşarak çözmelerinde yarar var. Zaten önemli bir dezavantajları var. Başbakan sigara ve içkiden nefret ediyor. Bu da belki bilinçaltından Tekel işçileriyle olan görüşmelere olumsuz yansıyor. Onun için sevgili Tekel işçilerimize diyeceğim şudur: Davanızda ne kadar haklı olursanız olun, Başbakan’la iyi geçinmeye bakın. Tonunuzu yumuşatın. Muhalefetin gazına gelmeyin. İnfial yaratmaktan kaçının. Bakın durum nasıl lehinize değişecek. Yoksa çalma kapımı çalarlar kapımı misali tatsız durum devam edecek. Men dakka dukka!

FACEBOOK: Benden ben olmadıkları halde o kadar çok vardı ki dayanamadım ben de sonunda Facebook üyesi oldum. Taklitlerimden sakının. Fan kulübündeki fotoğrafımla cem.ceminay@ntv.com.tr adresinde gerçek beni bulabilirsiniz.

Mehmet Öz özentileri

Beşiktaş Teknik Direktör’ü Mustafa Denizli’nin yüzünü ekranda görüp rahatsızlığına teşhis koyan doktora önce helal olsun dedim. Sonra aynı şeyi Fatih Terim için tekrarlayınca tereddüte düştüm. Denizli’nin durumu farklıydı. Doktor, Denizli’nin bir samimi dostuna görüşünü iletmiş o da bir check-up yaptırması için hocayı ikna etmişti. Şimdi basın aracılığıyla Fatih Terim’e böyle bir çağrı yapması beni bozdu. Görüşlerinde haklı bile olsa bunu medya aracılığıyla yapması doğru değil. Fatih Hoca’nın özeline saygısızlık. Ailesine ve onu sevenlere haksızlık. Hastalarıyla gizlilik kodunu uygulaması beklenen doktorlar açısından etik değil. Söz konusu doktor, Fatih Hoca’nın yüzünden değil genel halinden endişelenmiş. Aşırı terleme, gergin beden dili ve kalıcı sinirlilik halinden şüphelenmiş. Herhalde bu doktor Fatih Hoca’yı iyi tanımıyor. Terlemesi, gerginliği, siniri ezelden beri vardı. Biz onu öyle tanıdık öyle sevdik. Fatih Hoca’yı uyarmak bu doktorun aklına şimdi mi geldi? Üstelik Fatih Hoca ortalıkta yokken ve televizyonlarda boy göstermezken. Amerikalı doktor Mehmet Öz’ün televizyonda şov yapması tıp için iyi olmadı. Şimdi bütün doktorlar Mehmet Öz’e özenmeye başladı.

DİĞER YENİ YAZILAR