Bir Snapchat eksikti

Sosyal medyada aşklar ilan edilmeye devam ediyor. Ama artık bilgiler, fotoğraflar yetmedi bir de Snapchat çıktı.

Ceylan Çapa ile Ece Erken’in eski eşi Serkan Uçar aşklarını Snapchat’e yükledikleri video ile ilan etmiş. Üzerine kalpler koyup birbirlerinin gözlerinin içine bakarak şarkılar söylemiş. Videolu ilan-ı aşk bir başka oluyor. Twitter’dakiler kavga edip hakaret yağdırmaktan aşka vakit bulamıyor. WhatsApp’daki aşklar kısa mesaj halinde ilişkiyi yaşayanlar arasında kalıyor. Periscope biraz fazla halka açık. Abuk sabuk yorumlar yapan oluyor. Sesli ve görüntülü ve kişilere özel aşkları izlemek kadar güzeli yok.

Asıl Survivor yarışması budur

Survivor yarışması her gösterildiği ülkede çok tutuluyor. Ama benim bildiğim; asıl Survivor yarışması Dominik Cumhuriyeti’nde bir adada değil Antalya Kumluca’da yapılıyor.. Ne sağa sola deli gibi koşuyorlar, ne oraya buraya tırmanıyorlar, ne yüzüyorlar ne kumda sürünüyorlar. Sadece acı biber yiyorlar. Antalya Kumluca’da Tarım ve Seracılık Festivali’nde “acı biber yeme yarışması“nda 3 dakikada 314 gram acı biber yiyen Hasan Özdil birinci olmuş. Asıl Survivor yarışması budur.

Haberin Devamı

Kendi reklamını yap, üstüne para al!

Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin popüler bir çift. Kadın güzel, adam yakışıklı. İkisi de son derece havalı. Bir de genç ve ünlü. Daha ne olsun? Birlikte tatile çıkıyorlar ve bir jean markasının reklamlarında oynuyorlar. Son reklam filminde yönetmen kendini ünlü çiftin cazibesine kaptırmış. Ürün, marka ikinci değil sonuncu planda yer almış. Serenay ile Kerem’i gerçekten kutlamak gerekiyor. Hem kendi reklamlarını yapmışlar hem üste para almışlar. Bundan alası Nuh’un Ankara makarnası!

Tenis maçını yayınlamayı bilmek

İstanbul Cup tenis turnuvasını bu hafta stada gidenler izledi. Çünkü televizyon yayını çok amatörceydi. Yayıncı kanal kamerayı nereye koyacağı ve kullanacağından habersizdi. Maçları tek bir açıdan çekerek verdiler. Uluslararası bir turnuva yapıyoruz. ATP klasmanına koymayı başarıyoruz. Ama bir tenis karşılaşması doğru dürüst nasıl gösterilir bilmiyoruz!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR