Bir Sinan Akçıl Filmi: Aşkın Saati Gelmeyince

Sinan Akçıl sürekli olarak benzetilmeye çalıştığı kendisinden 11 yaş genç Kanadalı pop ikonu Justin Bieber’ın modellik yapan eski bir flörtüyle birlikte diye bir haber çıkmıştı. ABD’li Alexandra Rodriguez’le Miami’de bir klip çekiminde tanışmışlardı. Sinan’a göre de ilk görüşte birbirlerine aşık olmuşlardı. Alexandra’dan ise bu konuda ses seda çıkmamıştı. Belki de kendisi sadece bir klipte rol aldığını ve birlikte oynadığı adamla tanıtım amacıyla basına samimi pozlar verdiğini sanıyordu. ‘’Türkiye’de ünlü bir popçudur’’ diye tanıştırdıkları Sinan ile aşk yaşadıklarından haberi bile yoktu.

Sinan da zaten bu gerçek veya tamamen reklam aşkından ayrıldığını açıklamış. Amerika ile olan saat farkı yüzünden bebek yüzlü popçunun modu düşüyormuş. Sonunda dayanamamış ilişkiyi bitirmiş. Bunu da üstüne basa basa söylemiş. ‘’Kız gelmek istiyordu ama ben terk ettim. Justin Bieber’ı terk etmişti ama bende tersi oldu. Ben terk ettim’’ demiş. Tamam anladık sen terk ettin! Şu havaya bakar mısınız?

Bizim Türkiş Bieber karşı cinsle olan ilişkiyi bitirme konusunda orijinal Bieber’den daha atikmiş de haberimiz yokmuş. Biz hala Ebru Şallı’yı unutamadı sanıyorduk. Yıllar önce Belgin Doruk’la Göksel Arsoy’un ‘’Aşkın Saati Gelince’’ diye romantik bir aşk filmi vardı. Sinan’ın ki tam tersi. Aşkın Saati Gelmeyince!

Haberin Devamı

Edi ile Büdü out Burcu ile Jessy in

Burcu Esmersoy geçenlerde köpeği Jessy ile İstanbul’daki bir AVM’de görüntülenmiş. Genelde ülkemizde insanlar alışverişe, yemeğe çıktığında köpeklerini evde bırakır. Sonuçta bizim buralar evcil hayvanların el üstünde tutulduğu bir Beverly Hills veya Cannes değildir. Mağazalara, restoranlara girmek sorun olabilir. Özel arabanız yoksa taksiler bile sizi almayabilir.

Ama Burcu ve Jessy etraftakilerin ilgi odağı olmuş. Meraklı bakışlar üstlerinde toplanmış. Fotoğrafları çekilmiş. Ünlü sunucu da böylece amacına ulaşmış. Aslında Burcu bir dostunun yeni yaşını kutlamaya gidiyormuş. Lüks ve popüler restorandaki partiye köpeğiyle birlikte katılmış. Burcu gibi partiye köpeğiyle gelen başka davetli var mıydı acaba? Susam Sokağı’nın Edi ile Büdü’sü OUT... İstinye Park’ın Burcu ile Jessy’si IN...

Haberin Devamı

Tolga Çevik’in yeni lakabı

Tolga Çevik yeni gösterime giren ‘Sen Benim Her Şeyimsin’ filminin aksiyon sahnelerinde dublör kullanmamış.Yüksek katlı inşaatlardan, lüks otellerin balkonlarından kendi atlamış. Engin Altan Düzyatan, İbrahim Çelikkol, Sarp Levendoğlu olsa anlarım. Hepsi sürekli spor yapan fizik olarak hep formda olan oyuncular. Tolga Çevik’in ise görüntü olarak öyle iddialı bir imajı yok. ‘’Uçtu uçtu Tolga uçtu’’ diye başlıkları görünce ünlü oyuncunun yeni bir lakabı olmalı diye düşündüm. Üstelik tam da zamanı. Ne mi dediniz? Dolar Tolga!

DİĞER YENİ YAZILAR