Bir garip survivor

Haberin Devamı

Nisan ayında başlayacak yeni ‘Survivor’ yarışması için televizyonun dahi çocuğu Acun Ilıcalı kolları sıvadı. Bu sefer ıssız adada yaşam mücadelesi verecek olan ünlü yarışmacı adayları bir garip. En garipleri de türkücü ve internet geyiklerinin kahramanı Nihat Doğan. ‘Ne işi var o yarışmada’ diye düşünmemek mümkün değil. Ama yarışmanın yapımcısı Acun ne yaptığını biliyor. Nihat Doğan’ı seçerken izleyicinin ilgi göstereceğini hesaplamıştır. Manken ve şarkıcı Ebru Destan’ın da yarışmacı olması tuhaf. Herhalde ona “5 yıldızlı otelde kalacaksın, her türlü konfor olacak merak etme” dediler. Ayrıca bakım ve hijyen de onun için önemlidir. Baksanıza şimdiden tırnaklarına kalıcı oje sürdürmüş. Tuhaf yarışmacıların bir tanesi de çılgın modacı olarak tanınan marjinal tipli Zeynep Tunuslu. Zeynep Hanım, 12 Mart döneminin eski Hava Kuvvetleri Komutanı’nın Genel Sekreteteri’nin kızı. Diğer bir garip yarışmacı manken Özge Ulusoy. Çeşme’deki düğünü ailesi tarafından basılınca evlilikten çark edip jet hızıyla boşandıktan sonra yine aynı adamla birlikte olan ve sonunda ayrılan yani sizin anlayacağınız ne yaptığını pek bilmeyen manken. Dansçı ve şarkıcı Asena ‘garip’ değil. Bence yakışır. Derya Büyükuncu ve Pascal Nouma sporcu adamlar. Yarışmacı olarak sırıtmıyorlar. Ancak Acun’un onları dans yarışmasının hemen ardından başka adam yokmuş gibi Survivor’a katmasının
esprisini anlayamadım. Ama ben bu işlerden ne anlarım? Anlasaydım zaten kendim televizyonda olurdum. Anladığım bir şey var, o da rahmetli sanatçı Yıldırım Gürses"in ‘Bir Garip Yolcuyum’ isimli efsane şarkısı bu yarışma için ‘Bir Garip Survivor’cıyım’ olmuş. Hepsine başarılar.

Sex and the Ayşe

Amerikan televizyonlarının efsane ‘Sex And The City’ dizisi ve filmlerinde
4 olgun hanımın seks hayatlarına tanık olduk. Dizi ve film kadınların çok hoşuna gitti. Onları kadınlıklarını doya doya yaşayabilecekleri bir fantezi dünyasına taşıdı. Biz erkekler de ‘Sex And The City’ serisini meraktan ve kadınların bu diziden neden hoşlandıklarını anlamak için izledik. Ama ‘Sex And The City’ furyası bitti. Sex And The City yerine yeni bir dizi başlasın. Adı da ‘Sex And The Ayşe’ olsun. İki tane Ayşe’miz hazır. Biri ‘’Haz aldığım anlardan biri, iç çamaşırı koleksiyonumu elden geçirip onları şampuanla yıkamak ve havlular arasında kurutarak gelecek maceralara hazır olmalarını sağlamak’’ diyen gazeteci Ayşe Arman. Diğeri de “Seks hayatım yok! Yani bu aralar yok... Olması için de çabam yok. İstesen ondan kolay şey yok ama beynimi ele geçiremeyecek bir adamla sevişemem artık’’ diyen gazeteci ve popçu Ayşe Özyılmazel. İki tane daha onlar kadar açık konuşan cesur Ayşe bulabilirsek bizim kadro tamam.

Kaya gibi adam

Ünlü starlarımızdan Hülya Avşar’ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu’nun duruşunu ve hayat felsefesini çok beğeniyorum. Kaya gibi bir adam Kaya. Neden mi? Çünkü eski ve yeni eşinin görüşmesi Kaya’nın hoşuna gitmezmiş. “Biri eski, biri yeni eşim. Dost olmaları mümkün değil” demiş. Nihayet normal biri çıktı. Eskisiyle yenisinin birlikte ne işi var? Bitmiş olan bir evlilik, yürüyen bir evliliğe katkı yapmaz. Ben Kaya’nın yerinde olsam o ikisini çocuklar varken bile bir araya getirmem. Ama Kaya zaten ne yaptığını bilen bir adam. Eminim huzurunu bozmamak için her türlü önlemi almıştır. Yeni nesil boşanmış eşler, eski eşlerinin yeni partnerleriyle dost olabiliyor. Dışarıya karşı ne kadar medeni görünselerde aslında o işler göründüğü gibi olmuyor.

Meleğim olur musun?

Hafta içi yayınlanan ‘BACK UP MORNING SHOW’ isimli programımda bana eşlik edecek melekler arıyorum. Meleklerin, içinin ve dışının güzel olmasını, başkaları hakkında kötü konuşmamasını, karşıt fikirlere saygı duymasını, sesinin etkileyici, kendisinin ve konuşmasının büyüleyici olmasını istiyorum. Melekler için başvuru adresimiz,

melegimolurmusun@cemceminay.com Fotoğrafınızı, sizi tanıyabilmemiz için gereken bilgileri ve neden Cem Ceminay’ın meleği olmak istediğinizi yazıp gönderin.

DİĞER YENİ YAZILAR