Bir Boglarka’mız eksikti

Haberin Devamı

Canım Türkiyem’deki yabancı uyruklu güzellere bir yenisi katıldı. Televizyon dizilerinin son transferi Macar güzeli Boglarka Csösz.

Mustafa Sandal’ın Sırp şarkıcı eşi Emina ve Serdar Ortaç’ın evlilik için gün saydığı İrlandalı manken sevgilisi Chloe. Bir diğer Sırp ekran güzeli ve sosyetik ikoncanlarımızdan Ivana Sert. Dans yarışmasından sonra Survivor’a katılan Arnavut’ların 2008 Miss Globe güzeli Almeda... Uzun zamandır ortalıkta gözükmeyen Azeri mankenler Nigar Talibova ile Arzu Pavlova. Borsacı eşinden boşanmadan önce her davette boy gösteren Brezilyalı gelinimiz Martha Graeff. Almancı dizi ve reklam güzellerimiz Meryem Uzerli ve Wilma Elles. Futbolcu Wesley Sneijder’in reklamlardan tanıdığımız İspanyol Hollanda karışımı eşi Yolanthe Cabau.

Rus, Ukrayna, Romen, Çekoslavak asıllı adını bilmediğimiz bir dolu manken.

Ve şimdi de ‘Saklı Kalan’ dizisinin oyuncularından Boglarka. Bir Boglarka’mız eksikti sonunda ona da kavuştuk. Yabancı güzellerden artık Boglarkalandık diyebiliriz.

Ne demekse?

Kupanın marka değeri

Ziraat Türkiye Kupası’nda bu yıl favorilerin çoğu biliyorsunuz erken elendi.

Fenerbahçeliler 29 yıl aradan sonra son iki senedir müzelerine götürdükleri bu kupanın kendileri için hiç de önemli olmadığını söylediler.

‘’Masrafımız kazancımızdan azdı, iyi ki elendik kurtulduk ‘’ dediler. Diğer elenen takımlar da kupa maçlarını bir angarya olarak gördüklerini açıkladı.

Yani bilerek veya bilmeyerek kupanın marka değerini sıfıra indirdiler.

Ben sponsor banka ve yayıncı kuruluşun yetkililerinin yerinde olsam paramı geri isterdim. Düşünsenize..

Playstation’da oynanan maçların sonuçları kupadakilerden daha anlamlı oldu. Bir Galatasaray’lı olarak Tokatspor ile finalde karşılaşacağımız günün hayaliyle yaşıyorum desem yalan olur!

Şaşkın sarhoş Colin

İrlanda asıllı aktör Colin Farrell, 2011’de 79 yaşında hayata gözlerini yuman Hollywood’un efsanevi yıldızı Elizabeth Taylor’a bir zamanlar aşık olduğunu itiraf etmiş.

‘’Onu çok seviyordum. Mükemmel biriydi. Onun 8’inci kocası olmak istiyordum’’ demiş. Aralarında 44 yaş fark olmasına rağmen birbirlerini sevmeye başladıklarını da sözlerine ilave etmiş Colin, Liz Taylor’un yaşadığı son romantik ilişki olduğunu iddia ediyor. Bu İrlandalılar alkole çok düşkün olurlar. Bizim Temel fıkraları gibi sarhoş İrlandalı fıkraları vardır.

Colin Farrell de herhalde kafası iyiyken ninesi yaşındaki kadına aşık olmuş. İşin kötüsü o kadar içmiş ki ayılınca bile kendine gelememiş. Ondan sonra romantik bir ilişkiye bile girememiş.

Şaşkın sarhoş Colin!

Erken emeklilik dediğin böyle olur

19 yaşındaki Kanadalı pop ikonu Justin Bieber kariyerine ara verecekmiş. Bir sanatçı olarak büyümek ve müziğini olgunlaştırmak istiyormuş. Farkında değil herhalde.

Büyüdüğünde zaten popülaritesi bitecek.

Müziği olgunlaştığında kimse dinlemeyecek. Çünkü hayran kitlesinin yaş ortalaması 12. Onun için bir giderse tam gider.

Erken emeklilik dediğin işte böyle

Kutu kutu banka

Çocukken elele tutuşup bir çember oluştururduk.

‘’Kutu kutu pense, elmamı yerse’’ diye şarkılar söylerek daire şeklinde dönmeye başlardık. Onlar masum zamanlardı. Şimdi devir değişti. Kutulardan pense çıktı. Dolar girdi! Az buz bir miktar da değil. 4.5 milyon dolar kadar. Kutu da ayakkabı kutusu. Finans sektöründekiler oyun oynayınca para işte böyle ayağa düşüyor. Duyduk duymadık demeyin. Kırk yıllık kutu kutu pense’nin yerini çok daha heyecanlı bir oyun alıyor. Paramızı saklayacağımız en güvenilir yer ayakkabı kutusu oluyor. Oyunun adı mı dediniz?

Tabi ki kutu kutu banka!

DİĞER YENİ YAZILAR