Bir Allah"ın kuruşu

Twitcem´ler

Haberin Devamı

Başbakan Erdoğan, geçen hafta sonu olaylı açılışına katıldığı Seyrantepe’deki stadın yapımında Galatasaray’ın bir Allah"ın kuruşu kadar katkısının olmadığını söyledi. Galatasaray camiası için ne kadar acıklı ve üzücü bir durum. Dünyanın en modern ve en güzel stadlarından birine ligde tüm iddiasını yitirmiş dünyanın en berbat futbol takımlarından biriyle gitmek zorunda kalıyorsunuz. Görkemli bir açılış umarak stada gitmek için binbir uğraş veriyorsunuz. Sıradan bir Avrupa takımı olan Ajax’ı izlemek için kendinizi motive edip havaya girmeye çalışıyorsunuz. Açılış töreninde stadın esas sahibi TOKİ’nin başındaki zat-ı muhterem hevesinizi kursağınızda bırakacak bir konuşma yapıyor. Kendinizi Aslantepe’de değil Şükrü Saraçoğlu’nda sanıyorsunuz. Ne olduğunu anlamadan, kutlamaya gittiğiniz yer birdenbire yuhalamalar, ıslıklar içinde bir protesto alanına dönüyor. Ertesi gün ana haber bültenlerinde Başbakan’dan okkalı bir azar yiyorsunuz. Bu arada kulüp başkanı Başbakan’ın gönlünü almak için saçmalamaya başlıyor ve protesto edenleri cezalandıracağız diyor.
Bir Allah"ın kuruşu harcamadan yaptırdığı stada para verip kombine bilet satın almış taraftarları stada almamakla tehdit ediyor. Ne açılış ama! Reklam filminde kullanılan slogan eksikmiş. Mekan hem oynatıyor, hem konuşturuyor!

Askıya almak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve ailesi Başbakan’a Seyrantepe"ye yeni yapılan stadın açılışında yapılan haksız protestolar nedeniyle Galatasaraylı olmalarını gözden geçirmişler. Bakan Bey ve çocukları bundan sonraki haftalarda Galatasaray’ı tutmamaya karar vermiş ve Galatasaraylı olmayı askıya almışlar. Başbakan’a tam yaranmak istiyorsa bence hazır sarı kırmızı taraftarlığını askıya almışken bir de Fenerbahçeli olsun. Söz askıya almaktan açılmışken... Habire zamlanan akaryakıt fiyatlarını da bir zahmet askıya alsa çok isabetli olur.

Twitcem’ler

* İçki yasağına alışmak o kadar zor değil. 2 duble viskiden sonra unutuyorsunuz...
* Muhteşem Yüzyıl izlerken şerbet, Küçük Sırlar’da kola, Kurtlar Vadisi’nde çay, Fatmagül’de ayran, Behzat Ç."de rakı içilir.
* Başbakan’a yönelik protestoları Tek Yumruk isimli Galatasaray taraftar grubu başlatmış. İyi de çıkan sesler tek mek değil, yurttan sesler korosu gibiydi.
* Bir anaokul öğretmeni diğeri işletme öteki konservatuvar mezunu
* kadın fuhuş baskınında yakalanmış. Eskiden düzgün sayılan hiçbir mesleğe güven kalmadı.
* Lerzan Mutlu "Ece Erken denilen sunucu bozuntusu Ajdar’ın kadın versiyonu" deyince, bu Ece’ye hakaret Ajdar’a iltifat mı oluyor?
* Adnan Polat söylediklerinden, yaptıklarından hiç pişman değilmiş. Zaten bütün
srun da buradan kaynaklanmıyor mu?
* Merve Terim’in bekarlığa veda partisinde şişme erkekler varmış. Babası orada olsaydı alimallah bakışlarıyla hepsini teker teker patlatırdı.
* Gülben Ergen, 4 milyon dolara Levent’te müstakil villa arıyormuş. Vallahi bu zamanda o paraya oralarda ancak bir müştemilat bulabilir gibime geliyor.
* Kültür Bakanı Ertuğrul Günay eski partisi CHP’nin kendisine siyaset hakkı vermediğini söylemiş. Kendilerinde olmayan bir şeyi nasıl versinler?

10 saat 10 gün

Hülya Avşar, 4 yıl aradan sonra "72. Koğuş" filmiyle sinemaya dönüyormuş. Filmde Hülya Hanım, rol icabı saldırıya uğrayıp travma geçiren bir kadın mahkumu canlandırıyormuş. Avşar Kızı, yıllar önce "Fatmagül’ün Suçu Ne" filminde oynadığı tecavüz sahnesi çekiminin 10 saat sürdüğünü ve ondan sonraki 10 günde toparlanamadığını söylemiş. Aferin ona... Bu sefer oynadığı filmin reklamını yapıyor. "Fatmagül" dizisinin popüleritesini filmi için kullanıyor. 10 saat 10 gün diye çarpıcı bir slogan da bulmuş. Hollywood’da oynadığı filmi desteklemeyen oyuncu bir daha teklif bile alamaz. Hülya Hanım için “Bu sefer” diyorum çünkü yönetmen Ali Özgentürk, yıllar önce çektiği “Kalbin Zamanı”nın tanıtımı için Hülya Avşar’dan beklediği desteği göremediğinden yakınıyordu. "72. Koğuş" inşallah filme yatırım yapanlar ve Hülya Avşar için hayırlı olur. Yoksa bir sahneyi 10 saatte çekip sonra 10 günde toparlanamamaya değmez.

Paris Bursa"da

Paris Hilton, son filminin çekimlerine başlamadan önce alışveriş yapmak ve Uludağ’da kaymak için önümüzdeki ay Bursa’ya gelecekmiş. Kayak merkezlerimizin kardan yana pek şansı yok. İnşallah Paris gelmeden kar yağar da kızcağız kayalara toslamaz. Erkek arkadaşının çekip sözüm ona kendisinden habersiz piyasaya sürdüğü porno filmle ünlü olan Hilton’u, İskender yerken ve esnafla pazarlık yaparken görmek ilginç olacak. Diskolarda dağıtmasıyla tanınan Paris, Bursa’da aradığı morali bulmasını bulur da canım Bursa’nın Paris’te beklediğini bulacağından şüpheliyim. Paris geldikten sonra iade-i ziyaret için bazı Bursalılar Paris’e gitmeye kalkarsa, o zaman ona diyecek lafım yok.

DİĞER YENİ YAZILAR