Bıkılan çiftler

Bir internet sitesinin anketine göre bıkılan çiftler listesinde Demet Akalın ve Önder Bekensir birinci sıradaymış.

Haberin Devamı

Tolgahan Sayışman ile Serenay Sarıkaya ikinci. Berrak Tüzünataç ile Nejat İşler üçüncüymüş. Arda Turan ile Sinem Kobal ise dördüncü. İki insanı bir arada görmekten bıkmak için onları sevmememiz veya kıskanmamız gerekiyor. Yoksa bıkmayız. Tıpkı Angelina Jolie ve Brad Pitt ikilisinden bıkmadığımız gibi. Bizdeki bıkılan çiftler listesindeki ünlüler de güzel insanlar. Birbirlerine yakışıyorlar mı o ayrı hikaye... Aslında tip olarak yakışmayanı yok. Demet Akalın ile Önder Bekensir pek sempatik değil. Tolgahan ve Serenay için durum farklı. İkisi de sevimli. Demek onları birlikte görünce kıskananlar var. Berrak ile Nejat ise bıktıracak türden insanlar değil. İkisi de marjinal ve enteresan. Arda Turan bu yıl Galatasaray’ın başarısızlığından dolayı çok suçlandı. Bence o ikisi arasında Sinem’den ziyade Arda’dan bıkanlar var. Listede yer alan Engin Altan Düzyatan ile Özge Özpirinçi de kıskançlık kurbanı olmuş. Gökçe Bahadır ile Ali Sunal’ın bıktırması için gece gündüz magazin izlemek lazım. Ben ikisini bir arada görmüşsem bile hatırlamıyorum. Eser Yenerler ve Zeynep Abdullah diye bir çift yer alıyor. Onları tanımıyorum bile. Milleti bıktırmayı nasıl başardılar çok merak ediyorum. Son olarak Özgü Namal ve Başar Savur listede yer alıyor. Orada da kıskanç bir durum söz konusu. Yeni sevgili deyince... Tekrar beraberler mi değiller mi bilinmiyor ama birlikte de olsalar ayrı da kalsalar Nurgül Yeşilçay ile Mithatcan Özer’in bu listede yer almamasına şaşırdım. Bunlardan bıkanlara bir önerim var. Bakmayın kardeşim!

Correct bir kadın

Diva Bülent Ersoy, yani Bülent Abla ya da kısaca ‘Babla’ ömür kadın. Geçenlerde “Sabahların Sultanı Seda Sayan” ya da kısaca SSSS ile canlı yayında kapışmış. SSSS nedense Babla’yı halası sanıyor. Çünkü İbrahim Tatlıses’i ziyaret edenlerin timsah gözyaşları döktüğünü söylediği iddia edildiğinde SSSS, Babla için, "Eğer söylediyse halam değil babam da olsa özür dileyecek" şeklinde konuşmuş. Babla bunun üzerine "Ne timsah ne it ne köpek lafı etmedim. Sesini o kadar fazla yükselttin ki, yani kıyamet kopmuş gibi feryatla" diye SSSS’a sitem etmiş. Sonra da "Ben bu yorumu yapmam. Gerçeklerden sapmadığını göstermen gerekti, çünkü ben senin CORRECT BİR KADIN olduğunu gördüm" demiş. Tüm ülkenin en güvenilir ünlüsü de herhalde ‘correct’ yani ‘doğru’ bir kadındır. Türkçe konuşurken araya İngilizce lafların sokulduğu birçok örnek duydum da ‘correct bir kadın’a ilk kez tanık oluyorum. Babla İngliş takıldığına göre ‘doğru’ bulmadıklarına da ‘wrong’ diyor. Amerika’da kalmama ve konuşurken araya alışkanlıktan İngilizce laflar katan biri olarak bugüne dek hiç aklıma ‘correct bir kadın’ demek gelmedi. Dedim ya, Bablamız ömür kadın. Ya da onun anlayacağı dilde Babla “life” bir kadın.

Sahadaki penis

Aslantepe ya da benim deyimimle Tokitepe’de oynanan ilk Galatasaray-Fenerbahçe derbisine sahaya atılan rakı şişesi damgasını vurdu. Rakı şişesi hedefini bulup milli kaleci Volkan’ın başına isabet etseydi ciddi bir hasar verebilirdi. Rakı şişesini sahaya kim atar diye düşünmeye gerek yok. Kendini bilmez sarhoşun teki. Peki bugüne kadar dünyada maçlar sırasında sahaya fırlatılan diğer cisimlere ne demeli? Barcelona taraftarı Real Madrid’e transfer olan Luis Figo’ya domuz kafası atmış. Hadi onlar Katalan. İrlanda’da kuzu budu fırlatan olmuş. Onlar da viskicidir, kafaları dumanlıdır diyelim. İtalya’da bir Inter taraftarı sahaya ‘scooter’ fırlatmış. Hadi o da hırsından scooteri gazladı elinden kaçırdı olsun. Ayakkabı, çorap, tavşan, tahta parçaları, kereviz sapı, parfüm şişesi, hepsi tamam. Ama yapay penis atanın mazereti ne? Bir futbol karşılaşmasına yapay penisle gelmek kimin aklına gelir? Bu ne biçim sapıklıktır? Girişte arama yapılırken yakalansa çıkacak rezaleti hayal edemiyorum. Görevlinin yapay penisi çıkartıp ‘Bu ne?’ diye elinde salladığını düşüne biliyor musunuz? Yapay penis fırlatıldığını görmeyen futbolcular, aralarından birinin hayati bir organını sahaya düşürdüğünü sanıp panik olabilirlerdi. Nereden tahmin edecek yapay olduğunu? Çimin üstünde penis gören bir futbolcunun ne koşası kalır ne morali. Bakalım daha neler göreceğiz maçlarda? Ne olursa olsun yapay penisi gölgede bırakacak bir obje bulacaklarını sanmıyorum.


Haftanın gözlemleri

3 Seksi bir Rus fotomodel ile çektiği klip fotoğraflarını gördüğünüz zaman bu dünyada Yılmaz Morgül kadar bir kadını öpmekten haz etmeyen bir erkek yoktur diyorsunuz!
3 Şarkıcı Emrah, "Dizilerden bölüm başına 70 bin lira almayı hak etmiyor muyum?" demiş. O hak ediyor etmesine de acaba biz bunu hak ediyor muyuz o ayrı konu!

DİĞER YENİ YAZILAR