Bieber Sinan'ın kutsal kadını

Mustafa Sandal ve Serdar Ortaç’ın yıllardır tuhaf laflar bulmadaki ustalığına son zamanlarda Turkiş Justin Bieber, Sinan Akçil de ortak olmuş vaziyette.

Haberin Devamı

Emre Altuğ ‘Veliaht’da yarışmacıya "Senin müthiş seksi bir tının var" diyerek beğendiğini söylüyor. Mustafa Sandal ve Serdar Ortaç’ın yıllardır tuhaf laflar bulmadaki ustalığına son zamanlarda Turkiş Justin Bieber, Sinan Akçil de ortak olmuş vaziyette. Bieber Sinan, Ebru Şallı için "Bugüne kadar tanıdığım en kutsal kadınlardan biri. Birbirimizi tanımaya çalışıyoruz" şeklinde bir açıklamada bulunmuş.

‘Kutsal’ kelimesi acaba mubarek Kurban Bayramı zamanı diye mi aklına geldi? 23 Nisan civarlarında olsa ‘çocukluk aşkım’ mı diyecekti?

Bieber Sinan, Ebru Şallı’yı kutsal olarak görüyorsa ona hiç elini sürmesin, sonra kutsallığı bozulur. Bence birbirlerini tanıma konusunda da acele etmelerine gerek yok. Ne kadar geç tanırlarsa ilişkileri o kadar uzun sürecekmiş gibi bir hava var. Ebru Şallı’nın pilates yaparken çıkarttığı ‘puf puf’lar meğer kutsal seslermiş de haberimiz yokmuş. Beiber Sinan, kutsal aşkı için beste yapacağını müjdelemiş. Nakaratı benden...

"Ooo benim kutsal aşkım Şallı, Şallı, Şallı, maşallah elbisesi de pek bir allı, allı, allı/Onu tanıdığım için ben de ballı ballı ballı”...

Bayram'da Dalyan

Bayram’da Muğla’nın şirin ilçesi Dalyan’daydım.

Muhteşem doğası..

Kral mezarlıkları, gölden denize açılan kanalı, İztuzu plajı, deniz kaplumbağaları ..

Sessiz, sakin, huzur dolu yaşamı... Yardımsever yerlisi, kaliteli turisti... Ucuz fiyatları, meşhur nar ağaçları.

Dalyan tam bir cennet!

DİĞER YENİ YAZILAR