Beş yetmez yirmibeş taş

Manken Özge Ulusoy, Sabancı ailesinin veliahtlarından Hacı Sabancı ile uzun süredir birlikte.

Bir ara ayrıdılar. Sonra dayanamadılar. Kısa süre içinde barıştılar. İllişkilerine bıraktıkları yerden tam gaz devam ediyorlar.

Birliktelikleri uzadıkça Özge ister istemez evlilik ne zaman sorularına muhatap oluyor.

Geçenlerde yine sormuşlar ‘’Yeni yılda tektaş yüzük gelir mi?’’ diye.

Özge de "Tektaş beklemediğim çok bariz artık. Tek taş değil beştaş bekliyorum dermişim" diye şaka yollu bir yanıt vermiş.

Aslında Özge latife yaptığını iddia etse de çok açık ve net bir mesaj veriyor.

"Röportajcı sana söylüyorum, Hacı sen duy" diyor.

"Nikah istiyorum artık" diye bas bas bağırıyor.

Hacı, sevgilisinin haykırışını duymasına duyuyor da ailesine dinletemiyor. Sorun orda. Yoksa Özge’ye beş taş feda olsun.

Natürel yapımcı Hülya Avşar

Hülya Avşar zeki bir kadın. Yaptığı işlerde başarılı olmasını buna borçlu. Güzellik, gençlik geçici. Akıllı olmak kalıcı. Avşar ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan’ dizisini kurtarmak için Beren Saat’in yeterli olmayacağını öngörmüş. "Keşke dizide Kenan İmirzalıoğlu olsa" diye o da fikrini dile getirmiş. Hülya ile bu konuda aynı fikirde olduğum daha önceki yazılarımda var. Kaprisli olduğuna dair ortaya atılan iddiaların doğru olup olmadığını sormuşlar "Öyle bir şey yok ben natürel bir insanım" demiş. Yani doğal olduğunu söylüyor. Dizinin yapımcısı Avşar kzı olmalıydı kadroyu daha iyi kurardı.

Haberin Devamı

Sinan’ın oğlu Sinan

Sinan Akçıl, oğlu olsa adını Sinan koymak istediğini söylemişti.

Hepimiz içimizden ‘inşallah babası gibi şarkıcı olmaz’ demiştik. Sinan’ın uzatmalı ve uzaktan kumandalı sevgilisi Ebru’ya fikrini sormuşlar isim konusunda. Ünlü pilatesçi, "Sinan güzel isim. Çocuğumun adı Sinan olsun isterim" demiş. Çocuğu dünyaya getirmek için gereken koşullarda sorun olmadığı sürece isim önemli değil. Ebru, Sinan’dan çocuk istiyorsa, daha sık biraraya gelmeliler. Ama görüntü bunun tam tersi. Sinan’ın olduğu yerde Ebru, Ebru’nun olduğu yerde Sinan yok. Gördüğümüz kadarıyla elele değil yan yana bile değiller. Şayet gizliden gizliye buluşmuyorlarsa bu koşullarda çocuk yapmaları zor. Ünlü ikilinin biraz fedakarlık yapıp birbirlerine zaman ayırması gerekiyor. Kendileri için değilse bile. Sinan’ın oğlu Sinan için!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR