Berenkolik

Oyuncu Beren Saat ne yapsa tutuluyor çünkü...

Haberin Devamı

Aşk-ı Memnu dizisinin Bihter’i oyuncu Beren Saat ne yapsa tutuluyor. Acayip kötü bir reklam filmi çekti. Oradan oraya saçma sapan uçtu. Tanıtımını yaptığı ürünün satışlarında patlama oldu. Önümüzdeki sezon “Fatmagül’ün suçu ne?” isimli yeni bir dizide oynayacak. Dizinin tanıtım filmi ekranda dönmeye başladı ve tıklanma rekorları kırıyor. Bu tıklanma rekoru lafına da fena halde gıcık oluyorum ya hadi neyse. Diyeceğim şudur ki biz bu kızı seviyoruz. “Gel Gel Kayıkçı” türküsünü seslendirmiş. Onu da sevdik. Hepimiz Berenkolik olduk. Referandumda ‘EVET’ ve ‘HAYIR’ seçeneklerinin yanında ‘BEREN’ olsaydı açık farkla kazanırdı. Allah “Yürü ya kulum” dedi bir kere. Beren’i artık kimse tutamaz.

Boşandık üzgünüz

Dünyanın en çok para kazanan sporcusu Amerikalı golfçü Tiger Woods eşi İsveçli eski manken Elin Nordgreen’den boşanmış. Hatırlarsanız Tiger’ın karısını 17 ayrı kadınla aldattığı ortaya çıkmıştı. Tiger Woods, boşanma tazminatı olarak eşine 750 milyon dolar ödemeyi kabul etmiş. Bu aldatma olayı patlak verdiğinden beri dünya magazin gündeminden düşmeyen ünlü çift boşandıktan sonra ilginç bir açıklama yapmış. “Evliliğimiz bittiği için üzgünüz. Birbirimize gelecekte mutluluklar diliyoruz” demişler. Bu basına verdikleri ve kamuoyuyla paylaştıkları ortak bir resmi açıklama. Büyük bir olasılıkla avukatları veya danışmanları tarafından hazırlanmıştır. Kendilerine kalsa durum farklı olurdu. Tiger “Evliliğim bittiği için çok sevinçliyim. Artık önüme gelenle rahat rahat birlikte olabileceğim. Ancak bu kadar para kaptırdığım için çok üzgünüm. Eski karımın benim paramı başka erkeklerle yiyeceği düşüncesi bile beni çıldırtıyor” derdi. Karısı da “Çok mutluyum. Eski kocam kendi cebinden para vererek başka kadınlarla birlikte oldu. Ben de şimdi yine onun parasıyla istediğim erkekle birlikte olacağım ve onu çatlatacağım” şeklinde bir açıklama yapardı. Kadın aldatıldığını, erkek de soyulduğunu asla unutmayacaktır. Bu da böyle biline!

Hıncal başkan Galatasaray şampiyon

Sevgili Hıncal Uluç son günlerde çok öfkeli. Galatasaray’ın durumuna haklı olarak üzülüyor. Başkan Adnan Polat, futbol şubesinden sorumlu Adnan Sezgin ve teknik direktör Rijkaard, başarısızlıklarından yakınan Hıncal Hoca’nın hedef tahtası haline geldi. Sadece onlar değil tüm Yönetim, Divan Kurulu, eski başkanların tümü ve muhalefettekiler bile Hıncal Hoca’ya göre yetersiz ve etkisiz. Hiçbirinden Galatasaray’a hayır yok. Doğru söze laf yok. Çözüm çok basit. Hıncal Uluç, Galatasaray’a başkan olsun. Futbol şubesini yönetsin. Teknik direktörünü de kendisi seçsin. Zaten bugüne kadar cimbomu çalıştıran hiçbir hocayı beğenmedi. Hepsine bir kusur buldu. Çoğu zaman da yerden göğe kadar haklıydı. Ben Hıncal Uluç’u Galatasaray başkanı olarak görmek istiyorum. Beşiktaş’ın efsane başkanı Süleyman Seba gibi kişisel çıkar gözetmeksizin bu işi dürüst ve özverili bir iştahla yapacağına inanıyorum. Fenerbahçe’nin efsane başkanı Ali Şen kadar da futbolu biliyor ve anlıyor. Daha ne bekliyorsunuz? Sloganımız bile hazır: “Hıncal Uluç Başkan, Galatasaray Şampiyon”

En kötü televizyon programları

Radyo N 101’deki ‘BACK UP MORNING SHOW’ dinleyicileri arasında bir anket yaptık. Şu anda yayında olan en kötü televizyon programlarını sorduk.

İşte TOP TEN ve gelen yorumlar...

1) Evcilik Oyunu: Tahammülsüz bir aile faciası.
2) Küçük Sırlar: Oyunculuk, senaryo hepsi birbirinden berbat.
3) Çarkıfelek: O kadar bayatladı ki esprilerin soğukluğundan baygınlık geldi.
4) Var Mısın Yok Musun: Yarışmacıların abartılı rol yapmaları ve uzatarak kutularını açmaları artık yarışmanın tadını kaçırdı.
5) Pozitif Reality: Bu programdaki her şey gerçek diyorlar. Eğer gerçekten öyleyse yandık! Yalçın Çakır, herkesi azarlayarak sunuyor.
6) Rüyanız Hayrolsun: Sunucusu Emine Akkaya canlı yayında “Çişim geldi” dedikten sonra o programdan bir daha hayır gelmez.
7) Su Gibi: Songül Karlı ile Uğur Aslan’ın sunduğu bu evlilik programında zaman su gibi akmıyor, bilakis eziyet gibi geçiyor.
8) Yahşi Cazibe: Cazibeden başka her şeyi olan yahşi değil
ama ekşi bir dizi.
9) Defne Joy Foster’la Çeyiz: Defne Joy’un her zamanki şirinliği bile bu programı kurtaramıyor.
10) Pakize Suda ile Lezzete Yolculuk: Pakize Hanım, avazı çıktığı kadar bağırarak sokaklarda dolaşıyor. Lezzetten vazgeçtik programda hiç tat yok!

DİĞER YENİ YAZILAR