Benzemedi kimse onlara

Haberin Devamı

‘Benzemez Kimse Sana’ yarışmasındaki taklitler ilginç olabilir ama bana göre hiçbiri taklidi yapılan ünlülere benzemiyor.
Örneğin, Asuman Krause’nin Yıldız Tilbe taklidi komikti.
Yıldız Tilbe’ye benzediği için değil Asuman’ın kendisi çok komik olduğu için... Haftanın birincisi olan Ayşenur Yazıcı’yı Müzeyyen Senar’a hiç benzetemedim. İrfan Kangı’nın Mustafa Sandal ile uzaktan yakından bir ilgisi yoktu. Doğuş’un Tarkan tiplemesi ayrı bir faciaydı.
Nuri Alço, Berkant olarak yine fena değildi.
Erol Evgin’in Elvis Presley’i Las Vegas’da kiliselerdeki yıldırım nikahlarında şarkı söyleyen yüzlerce Elvis taklitçisini andırıyordu.
Geceyi Seyfi Dursunoğlu ve Demet Akbağ kurtardı. Demet’in Zerrin Özer’i ve Seyfi Bey’in Zeki Müren’i muhteşemdi. Ama onlar nerede olsalar ve ne yapsalar zaten hep muhteşemler. Bu yarışmayı tek başlarına kurtarabilirler mi onu zaman gösterecek.
‘Benzemez Kimse Sana’ şimdilik ‘Benzemedi Kimse Onlara’ havasında!

'Popstar' değil 'Bablastar'

Benzemedi kimse onlara

‘Popstar’ sunucusu Burcu Esmersoy, jüri üyesi Diva Bülent Ersoy yani Bülent Abla ya da kısaca Babla’dan korkuttuğunu söylemiş.

Babla, mikrofonla şaka yapınca naif, ürkek, çekingen, kırılgan Burcu’cuk bir an kendisine vuracak sanmış. "Neyse ki şakaymış ama gerçekten korktum" demiş.

Bence Babla’dan korkmaya devam etsin.

O korku boşuna değil.

Babla’nın sağı solu belli olmaz.

Bugün mikrofonla şaka yapar yarın o incecik Burcu’yu hap diye yutar sonra nasıl çıkartacağına da kendi karar verir. Popstar’da sadece Burcu’yu değil herkesi bir Babla korkusu sarmış vaziyette.

Burcu, gözüne girmek için Babla gibi giyinmeye, jüride oturan Demet Akalın da yaranmak için saç ve makyajıyla Babla’ya benzemeye başladı. Orhan Gencebay zaten Babla ne derse onu yapıyor.

Serdar Ortaç deseniz ne zaman ayar çekse Babla’dan habire özür diliyor.

Sizin anlayacağınız bu programın adı ‘Popstar’ değil‘Bablastar’ olmalıydı!

Ferhat’ın 'Memleketim'i nerde?

Benzemedi kimse onlara


Ünlü tenor Ferhat Göçer’in televizyondaki reklamlarda ‘Memleketim’ şarkısı yorumunu duyduğumda ayağa kalkıp asker selamı çakmak ve bitene kadar da hazır ol vaziyette durmak istiyordum.

Ferhat’ın bu güçlü yorumuna köşe yazarlarından ve sosyal medyadan eleştiriler geldi.

Ferhat da boş durmadı eleştirilere Twitter’dan anlamı derin bir şiirle yanıt verdi.

"Annem aradı... Hiç değişmez bu dünyanın gidişi İte sakın kızma havlamaktır işi

Havlamazsa inmez karnının şişi

Havlayan köpeğe taş atma oğul" diye yazdı.

Sonra birdenbire o reklamı ekranda duyamaz olduk.

Ferhat Göçer’in ‘Memleketim’i acaba polemik kurbanı mı oldu?

DİĞER YENİ YAZILAR