Bel üstünden vurmak

Bel üstünden vurmak

‘Survivor’ yarışmacısı Nagihan Karadere’yi eşi Uğur Gökçe aldatmış. Aldatmakla da kalmamış. İlişki sırasındaki müstehcen fotoğrafları ortaya çıkmış. Ortaya çıkmakla da kalmamış. Çırılçıplak görüntüleri sosyal medyaya düşmüş. Nagihan bunun üzerine haklı olarak şok geçirmiş. 32 yaşındaki 400 metre koşucusu bir de üstelik şantajla karşılaştığını söylemiş.

Cansu adında bir kadının arayıp ‘‘Kocanla birlikteyim. Elimde çıplak kareleri var. 10 bin Euro vermezsen bunları yayarım’’ dediğini itiraf etmiş. Bir yaşında bir kız çocuğu olan ve bugüne kadar özel hayatı hakkında konuşmayı pek sevmemesiyle bilinen milli atlet bunun üzerine eşinden boşanmaya karar vermiş. Kocası öte yandan fotoğrafların fotomontaj olduğunu iddia ediyormuş. Nagihan da ‘’Belden üstü tamam. Ama belden altı benzemiyor’’ diyormuş.

Boşanma davasında ihanetle suçlanan eşi için belki bu hafifletici bir neden sayılabilir.

Üst tarafının benzeyip alt tarafının benzememe durumunu duruşmada büyük olasılıkla hayatında ilk kez duyacak olan hakimin olayı nasıl yorumlayacağına bağlı. Devir değişti. Eskiden bel altından vururlardı. Şimdi bel üstünden de vuruyorlar!

Haberin Devamı

Bel üstünden vurmak

Alişan’a çocuksuz bir kadın lütfen

Türkücü, televizyoncu ve oyuncu Alişan çocuğu olan kadınla asla evlenmeyeceğini söylemiş. 40 yaşındaki bekar sanatçı daha önce girdiği bunalım yüzünden bir kez kız arkadaşıyla evlilik terapistine gittiğini söylemiş, “Evlenelim mi?’ diye sorduk. Şiddetle ‘evlenmeyin’ tavsiyesi aldık” demiş. Nasıl başardılarsa ikisi el ele verip evlilik müessesine inanmayan bir evlilik terapisti bulmuş. Bu arada Alişan “Bana benzeyen benim gibi bir kadın bekliyorum” diye idealindeki eşi tanımlamış. İnsanın kendisine benzeyip kendisi gibi olan biriyle evlenmesi için dünyada başka birinin kalmaması gerekir. Alişan’ın çocuklu bir kadınla evlenmekten yana zaten artık bir şansı kalmadı. Çocuğu olan hiçbir kadın onun gibi düşünen bir erkekle kesinlikle evlenmez. “Büyük lokma ye, büyük konuşma” demişler. ‘Alişan’a çocuksuz bir kadın lütfen!

Böyle yönetmenin varsa düşmana ihtiyacın yok

Haberin Devamı

Bel üstünden vurmak

Güzel oyuncu Şükran Ovalı sıkı bir Beşiktaş taraftarı olduğunu söylemişti. Geçen sezona kadar Fenerbahçe’de oynayan sevgilisi Caner Erkin’in kara kartallara transfer olduğuna çok sevinmişti. Şimdi de rol aldığı dizide Fenerbahçelileri kızdırmış. Canlandırdığı televizyon sunucusu rolünde ‘R’ harflerini söyleyemeyen bir vatandaşla konuşurken ‘Fenevbajçe’ diyerek Başkan Aziz Yıldırım’a göndermede bulunmuş.

Aslında söz konusu sahne senaryoda yokmuş. Tamamen doğaçlama yapılmış. Şükran hiçbir şekilde kullanılmayacağının teyidini dizinin yönetmeninden almış. Sonra herhalde reyting hırsının kurbanı olmuş.

Ne diyelim? Böyle yönetmenin varsa düşmana ihtiyacın yok!

DİĞER YENİ YAZILAR