Bedava reklam

Medyada bedava reklamını yaptırmak isteyenler Kıbrıs’taki Cratos Premium Otel’inin sahiplerinden ders almalı...

Haberin Devamı

Adamlar önce açılış için ünlü şarkıcı ve artist Jennifer Lopez’i getiriyoruz diye bas bas bağırdılar. Bir süre sonra kadın geliyor, gelmiyor muhabbeti oldu.
Gelmeyeceği kesinleşince bu kez ona dava açacağız diye gündemde kalmayı başardılar. Kısa bir aradan sonra ünlü şarkıcı Rihanna ile anlaştıklarını duyurdular. Bu haberler olmasa kimsenin otelin açılacağından haberi bile yoktu. Cratos’çuların taktikleri mükemmel. Yemi ortaya atıyorlar sazanlar atlıyor. Bence Rihanna da gelmesin. Gelse ne olur? Bir konser verip gidecek. Oysa gelmezse
J-Lo’daki olayları onunla da yaşayabiliriz. Cratos’çular o geliyor bu geliyor diye daha uzun süre bedava reklamlarını yapabilirler.
En iyisi ünlü İngiliz şarkıcı Robbie Williams ile yeni evlendiği yarı Türk eşi Ayda’ya otellerinde Türk usulü bir düğün yapacaklarını söylesinler. Bakın nasıl birkaç hafta daha bedava reklamları oluyor.

Ender Saraç’la Ramazan

Başarılı diyetisyen Ender Saraç, Ramazan dolayısıyla bir televizyon programına başladı. Ender Bey’in ekran için fazla karizmatik olduğu söylenemez. Ama bizde kimler ekrana çıkmıyor ki Ender Bey çıkmasın. Geçenlerde konuğu eski manken Demet Şener’di. Ender Saraç gibi kilo hesabı yapan birine de Demet Şener gibi ince, bakımlı bir konuk yakışır doğrusu. Her tarafından yağ fışkıran göbekli biri kendini rahatsız hissedebilir. Ramazan dolayısıyla televizyonda canlı yayına çıkan konuklar oruçlu olduklarını söyleyip hiçbir şey yemiyorlar. İkramları geri çeviriyorlar.
Demet Şener de bunlardan biriydi. Merak ediyorum. Ekrana çıkacağı için imajı bozulmasın diye oruç tutan ya da oruçlu olmamasına rağmen “Niyetliyim” diyen var mı?

TRT’nin hali...

Şayet haber doğruysa NTV’den büyük umutlarla transfer olan spor spikeri Murat Kosova’nın işine TRT jet hızıyla son vermiş. İnanmakta zorluk çektim. Sevgili Murat, TRT değil her kanal için ideal bir spikerdir. Ama net ve düzgün diksiyonu, genç ancak ciddiyetinden ödün vermeyen görüntüsüyle Murat’ın özellikle TRT için aranan kan olduğunu düşünmüştüm. Saygın televizyon eleştirmeni ‘Ekran Polisi’ Burhan Ayeri, TRT’nin Murat’ın işine son verme nedeni olarak donuk hali ve cansız sunumunu gösterdiğini bildirmiş. Dünya Kupası’nı yorumlayan Ömer Üründül’den sonra Murat Kosova gibi akıcı konuşan ve usta sunucu Ercan Taner kadar anlattığı maçlara heyecan katan biri TRT’ye fazla gelmiştir. Bu arada TRT’nin donuk olmayan ve canlı halini gören biri varsa haber versin!

Nihat Hatipoğlu yeni Fetullah Gülen mi?

Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı ve televizyoncu Doçent Dr. Nihat Hatipoğlu’nu çağdaş ve daha genç bir Fetullah Gülen’e benzetiyorum. İkisi de saygın ve popüler kişiler. Milyonlar onları merakla izliyor. İkisi de kültürlü ve iyi bir hatip. İkisi de nur yüzlü. Ben bilirim. Çünkü ben de nur yüzlü radyocuyum. İnanmıyorsanız şarkıcı Yaşar’a sorun. İkisinin geçmişleri, gelecekleri, hedefleri, kitleleri, ekolleri çok farklı olabilir. Ama ben yine de Nihat Hatipoğlu’nda bir Fetullah Gülen havası seziyorum. Kimse kusura bakmasın!

Eski Ahmet Hakan’ın yerine yeni Serdar Turgut

‘Hürriyet’ gazetesinde çalıştığı günlerde ‘penis yazarı’ diye nam salan Serdar Turgut, Habertürk gurubuna transfer olduktan sonra değişime uğradı. Önce Fetullah Gülen’in yurt dışındaki okullarının ziyaretine davetli olarak gitti. Sonra ekranda muhafazakar bir hanım meslekdaşıyla program yapmaya başladı. Şimdi de “İslam’ın kutsal merkezi Kabe hangi doğa üstü sırları saklıyor?” gibi ulvi sorulara televizyonda yanıt arıyor. Yakında umreye giderse hiç şaşmam.
Ahmet Hakan ile ikisinin kariyeri ters orantılı gelişiyor sanki. Eski Ahmet Hakan’ın yerine yeni Serdar Turgut ilaç gibi gelecektir.

DİĞER YENİ YAZILAR