Baykal’ın önü açık!

Haberin Devamı

CHP lideri Deniz Baykal ile eski özel kalem müdürü, yeni milletvekili Nesrin Baytok’a ait olduğu iddia edilen yatak odası görüntüleri, canım Türkiyem’in gündemine bomba gibi düştü. Deniz Baykal’ın demirbaşı haline gelen genel başkanlık koltuğuna 13’üncü kez oturmaya hazırlandığı parti kurultayı öncesi patlak veren bu skandal, komplo teorisini de beraberinde getirdi.

Açık bir komplo olduğundan söz edildi.

Adi bir tuzak, montaj, gerçek dışı şeref ve ahlaka aykırı da dendi. Sevgili Güngör Mengi, Deniz Baykal’ın durumu için “Siyasi yaşamını cesur bir kararla sonlandırması, büyük bir ihtimalle partinin önünü açacaktır” diye yazdı. Bence bu olaydan önü açılacak bir varsa o da Deniz Baykal’ın ta kendisi. Bizim memlekette bu tip skandallardan mağdur durumda kalanlara sempati duyuluyor. Haksızlığa tahammülü olmayan bir milletiz. Ne olursa olsun, Deniz Bey’e büyük bir haksızlık yapılmıştır.

Güngör Bey’in dediği gibi özel hayatın mahremiyetine tecavüz alçaklıktır. Ancak, bu olaydan bence Deniz Baykal kazançlı çıkacak. Hem büyük bir çoğunlukla partisinin genel başkanlık seçimini kazanacak.

Hem de önümüzdeki genel seçimlerde ona sinir oldukları için partisine oy vermeyenlerin oyunu alacak. Onun için Deniz Baykal’ın önü açık.

Hele bir de Ali Kırca’nın karşısına geçip başına gelenleri anlatması süper olur!

İçi cızlayan kadınlar

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı’nın eski eşi ve meslektaşı Arzu Balkan “Tamer’i başka bir kadınla düşününce içim cız ediyor” demiş. Arzu Hanım haklı. Bazı kadınlar içleri cızlasın diye yaratılmış. Sakin, uysal, mazlum görünümlü Arzu Balkan onlardan biri. Bazı erkekler de kadınların içini cızlatmak için yaratılmış. Taş fırın erkeği pozundaki Tamer Bey de onlardan biri. Arzu Hanım’ın bugüne kadar içi cızlamaktan kömüre bile dönüşmüş olabilir.

Kimbilir neler çekti kadın?

Çekti de ne oldu?

İçi cızlıyor da ne oluyor?

Koskoca bir hiç!

İçinin cızlaması maalesef hiçbir işe yaramıyor. Yani senin içini cızlatan senin için cızlıyor diye huyunu suyunu değiştirmiyor. Onun için en iyisi içi cızlayan değil başkasının içini cızlatanlardan olmak. Hayat çok kısa. Ağla ağla nereye kadar yani?

Şarkısı bile var.

“Ağlama değmez hayat bu gözyaşlarına.”

Sonuçta cızlama konusunda diyeceğim şudur: “İçinden cızlayacağına boşu boşuna, iç cızlat, rahatına bak!”

DİĞER YENİ YAZILAR