Başka popo mu kalmadı?

Haberin Devamı

Dizi oyuncusu, marjinal manken Didem Soydan, iç çamaşırsız cesur pozlarıyla gündeme gelmişti.Başka popo mu kalmadı Son olarak Altın Küre ödül töreninde canım Türkiyem’i temsil etmek için, Los Angeles’a gitmiş. Ünlü Venice Beach kumsalında bikinisiyle koşarken kalça güzelliğini sergileyen arka plandan çekilmiş bir fotoğrafını Instagram’da takipçileriyle paylaşmış. Ancak gelen şikayetler üzerine yekililer söz konusu fotoğrafı kaldırmış.

İnanılır gibi değil. Koskoca sosyal paylaşım platformu Instagramcılar da mı sansüre başladı? Hem bu ne kıskançlık?

Şikayet edecek başka popo mu kalmadı? Tövbe tövbe!

Giyim tarzları bir
Başka popo mu kalmadı
Fenerbahçeli futbolcu Caner’in eşi Asena kış ortasında Batman logolu tişört, kısa bir şort ve yırtık çoraplarla dolaşıyor. Popçu Berkay da magazincilere aynı gün şortuyla ve çorapsız görüntüleniyor.

Biri ailesiyle, diğeri kız arkadaşıyla. Bunların bir aralar bir alışveriş merkezinin bebek odasında ve Londra’da birlikte oldukları söyleniyordu.

Dedikodular asılsız olabilir. Ama hiç şüphe yok.

Giyim tarzları bir.

Gayet La Boheme!

The Wizard of Babla
Başka popo mu kalmadı
Diva Bülent Ersoy, kısaca Bülent Abla ya da nam-ı diğer Babla, her defasında ayrı bir olay yarattığı şovunu bırakmış. İddialara göre nedeni konuk kriziymiş. Tuğba Ekinci, ‘Delikanlım’ şarkısını doğru dürüst okuyamayınca Babla küplere binmiş ve çekip gitmiş. Yapımcı ise Babla’nın kaprislerinden şikayetçi. "Yayına sürekli geç kalıyor, herkesi strese sokuyor. Antalya’daki büyücüsünden de bıkmıştım. Onun yüzünden neler çektiğimizi bir ben bir Show TV, bir de Allah biliyor. Bununla kimse çalışamaz" şeklinde bir açıklama yapmış. Kırk yıllık Babla’nın huyunu, suyunu bilmeden etmeden mi bu işe soyundular?
Sayesinde ekmek yediğin bir sanatçının arkasından böyle atılıp tutulur mu? Sanki ellerinde Babla’dan daha iyisi var? Bablamız bunların topunu birden büyücüsüne havale ederse hiç şaşmam. Unutmasınlar.

The Wizard of Oz beyaz perdedeyse, The Wizard of Babla da Antalya’da!

CNN INT gibi koca
Başka popo mu kalmadı
Hande Ataizi, 2 yıl önce evlendiği ve ismi bir giyim mağazasını andıran Amerikalı eşi Benjamin Harvey ile huzur bulduğunu söylemiş. Tek şikayeti kocasının dışa dönük olmamasıymış. "Ben konuşuyorum, o susuyor. Evde İngilizce konuşurken de televizyonda CNN International açık kalmış gibi oluyor" demiş. Demek adam haberleri sunar gibi evin içinde kendi kendine konuşuyor. Hande de onu televizyon niyetine dinliyor. Oysa evlilik dediğin daha eğlenceli olmalı. CNN International gibi konuşan kocan varsa. Sen de Flash TV gibi göbek atıp, hoplayacaksın!

Haremlik selamlık ada

Jet Fadıl olarak ünlenen Siirtli işadamı Fadıl Akgündüz, Maldiv’lerde Kofenbe adasını almış. Sadece muhafazakar kesime hizmet edecekmiş. Başka popo mu kalmadı"Müslümanların Özel Adası Oldu" diye afişler yaptırmış. Kadınlara erkeklere özel ayrı plajları olacakmış. Nüfusunun tamamı Müslüman olan, şeriat ile yönetilen Maldivlilerin, yıllardır akıl edemedikleri haremlik selamlık uygulamayı artık Jet Fadıl yapacak. Ama orası Caddebostan Plajı değil.

Herkes kendi özel villasının önünden denize giriyor. Etraf ıssız olduğu için zaten kimse kimseyi görmüyor. Yani plajı ayırmakla bu iş bitmez. Odalarda da erkek erkeğe, kadın kadına kalmak gerek. Bari adanın içinde de İmza marka JetPA arabalarıyla dolaşsınlar tam olsun! Bir de ekonomik durumumuz kötü diyorlar. Bizim ülkede iflas edenler gidip Maldivler’de 170 milyon dolara ada satın alıyor.

Vay vay vay!

DİĞER YENİ YAZILAR