Bana çiçek getirmiyorsun

Haberin Devamı

Ferhat Göçer ile Ömür Gedik 7 yıllık aşklarına son noktayı koymuş.
Bana çiçek getirmiyorsun
Nedeni daha önce 3 kez evlenen Ferhat Göçer’in nikah fikrine sıcak bakmamasıymış. Yani, Ferhat “Allah hakkı üç” diye tutturunca, Ömür de “Yedi yıl geçti şansın bitti” deyivermiş. Ayrılıkları için bir düet yapmanın tam zamanı.

Örneğin, Neil Diamond ve Barbra Streisand’ın şarkısı. “You Don’t Bring Me Flowers” (Bana Çiçek Getirmiyorsun)

Canım annem

Beni dünyaya getiren...

Hiçbir fedakârlığı esirgemeyen...

Karşılık beklemeden veren ve seven...

Ne yaparsam yapayım bana anlayış gösteren..

Bana doğruyu, insanları sevmeyi ve saygılı olmayı öğreten...

Canım anneciğimin ve dünyadaki tüm annelerin ANNELER GÜNÜ kutlu ve mutlu olsun!

Flaş Flaş! Koca adayı: Baltacı sefer...

Flash TV ilginç bir televizyon kanalı.
Bana çiçek getirmiyorsun
Yer yerinden oynasa, kıyamet kopsa çizgilerini değiştirmiyorlar. Ne olursa olsun halay çekip göbek atmaya devam ediyorlar.

Geçen gün de Türk televizyon tarihinde bir ilke imza attılar.

‘Ne Çıkarsa Bahtına’ adlı izdivaç programında daha önce 2 karısını baltayla öldüren 62 yaşındaki katil koca adayı Sefer Çalınak’ı ekrana çıkardılar.

İlk karısını baltayla öldürmekten 4.5 yıl hapis yatan ve Rahşan affıyla çıkan koca adayı daha sonra tekrar evlenip boşanmış.

Daha sonra 2 yıl birlikte yaşadığı bir kadını yine baltayla öldürmüş. Bu kez 6 yıl hapis yatmış. Programın sunucusu bunları canlı yayında öğrenince Baltacı Sefer’i stüdyodan kovdu.

Bunlar canlı yayına çıkardıkları konuklarıyla program öncesi hiç konuşmuyorlar herhalde.

Baltacı Sefer yaptıklarını gayet normalmiş ve sanki kader kurbanı olmuş gibi anlattı.

Sunucu kanının donduğunu sinirden ağzının dolandığını filan söylemiş ama ben şahsen Flash TV olduğu için bu olup bitenlere hiç ama hiç şaşırmadım.

Damdaki trompetçi

‘Damdaki Kemancı’ isminde 1905 Çarlık Rusya’sında geçen bir müzikal vardır. “If I were a rich man” (Ah Bir Zengin Olsam) şarkısı dillere destan olmuştur. Bana çiçek getirmiyorsunBaşrol kahramanı sütçü Tevye’ydi. ‘Damdaki Trompetçi’ ise 2014 yılında İstiklal Caddesi’nde geçiyor. Başrol kahramanı Mücahit Akgünak adında emekli bir trompetçi. 6 yaşındaki kedisi Polly’nin Beylerbeyi’nde bir kadın tarafından araca zorla bindirilerek kaçırıldığını iddia eden Mücahit Bey, sesini duyurmak için Beyoğlu’nda bir çatıya çıkmış.

Kedisinin kayıp posteriyle “Lütfen kızımı bulun” diye haykırmaya başlamış. Anlamadığım iki şey var. İlki kadın kediyi zorla nasıl arabaya bindirebilir? İkincisi de Beylerbeyi taraflarında kaybolan kedi Beyoğlu’nda mı aranır? Miyavvvv!

4 boynuzlu yılan mı dört dörtlük yalan mı?

Mersin’in Silifke ilçesinde Emine Sağır adlı kadın boyu 4 metreye yakın kalınlığı 30 santim ve 4 boynuzu olan bir yılan gördüğünü iddia ediyor. Yöre halkı panik olmuş.

4 boynuzlu yılan çığlık atınca çalılıkların arasına girip kaçmış.

Yine Emine Hanım’ın iddialarına göre bir keçisini telef etmiş.

3-4 günde bir de keçilerin olduğu yere geliyormuş. Yetkililer gelip sözüm ona incelemişler ve izlerin yılana ait olduğunı söylemişler. Ben bu hikayeye pek inanmadım.

4 boynuzlu 4 metrelik yılan bir kadının çığlığından mı korkup kaçacak?

Gider onu yutar. Sonra neden keçilerden birini telef edip ötekilere dokunmasın? O keçiye özel bir garezi mi vardı? Arada bir uğrayıp diğerlerinin hatırını mı soruyor? 4 boynuzlu yılan kulağa biraz dört dörtlük bir yalan gibi geliyor.

Ya da yılan değil ET gibi bir uzaylı.

UFO’su Silifke taraflarında yeryüzüne düşmüş.O da şaşkınlıktan keçileri kaçırmış!

DİĞER YENİ YAZILAR