Bablamız bayılmaz

Haberin Devamı

Canım Türkiyem'in tek ve gerçek divası Bülent Ersoy, nam-ı diğer Bülent Abla ya da kısaca Babla, geçen haftaki programında bayılmış.

Babla'nın bayılıp yere düşmesiyle birlikte reytingler tavana fırlamış. Şimdi Bablamızın numaradan bayıldığını ima ediyorlar. Kimi yerde tansiyonu düştü kimi yerde tansiyonu çıktı diye yazıyor. Babla'nın bu saatten sonra heybetli ve kıymetli bedenini millet eğlensin diye yerlere atacak hali yok.

TV stüdyoları hem inanılmaz havasız hem de aşırı sıcak.

Aniden fenalaşıp başı dönmüş ve dengesini kaybetmiştir. Kendisine çok geçmiş olsun diyorum. Bablamız öyle durduk yerde laf olsun diye ayılıp bayılmaz. Ama üstüne giden olursa gözünün yaşına bakmaz bayıltır!

Sergen İstim üzerinde
Bablamız bayılmaz
Sergen çok yetenekli bir futbolcuydu. Ayrıca son derece başarılı ve tarafsız bir yorumcuydu. Şimdi dipten aldığı Gaziantepspor'u yukarılara taşıyor. İlk 4 maçını rakip kalelere 11 gol atarak kazandı. Yorumculuk yaptığında ‘atıp tutmak kolay, başlarında sen olsan ne yapardın’ diye atıp tutanlar vardı. İşte Sergen aklını yüreğini koyduğunda ne yapacağını gösterdi!

Vurun kahpeye

Kasımpaşa-Beşiktaş maçında kendini bilmez bir taraftar sahaya girip Fernandes'e çelme taktı.
Bablamız bayılmaz
Civarındaki futbolcular adamı anında apar topar yere indirdi. Aralarından iki tanesi olanca güçleriyle tekmelemeye başladı. Bunun sonucu olarak kırmızı kart görüp oyundan atıldılar. Eski futbolcu ve yorumcu Rıdvan Dilmen onların bu hareketini savunmuş. "Ben de olsam, ben de vururdum" demiş.

Yani 1.90 boyunda 100 kiloluk Almeida'nın yaptığı hareketi onaylıyor.

Ya o tekmelerden biri kafasına isabet etse ve adam sahanın içinde ölseydi?

O zaman da "çok iyi oldu" mu diyecekti? Vurun kahpeye!

Ölüm nedeni: aşırı doz kahkaha!

İngiltere’de son 67 yılın gülme verilerini inceleyen bilim insanları fazla kahkaha atmanın sağlığa zararlı olabileceği sonucuna varmış. Bablamız bayılmazAraştırmaya göre bazı kişilerde kalp dokusunda yırtılma, boğazda sorun ve idrar kaçırmaya neden olabiliyormuş. Kalp hastası bir kadının, yüksek sesle kahkaha attıktan ve uzun süre güldükten sonra öldüğünü tespit etmişler. Bu İngilizler dünyanın en lüzumsuz ve saçma sapan araştırmalarını yapıyorlar. Üstelik bunlara ciddi boyutlarda kaynak ve zaman ayırıyorlar.

Sonra da böyle saçma sapan sonuçlar yayınlayıp kafamızı karıştırıyorlar. Otopsi yapıldı. Ölüm nedeni: Kahkaha overdozu. Daha neler?

Minik serçeye laf yok
Bablamız bayılmaz
Sezen Aksu’nun Levent Yüksel’i izlerken bacaklarını masaya uzatmış bir halde fotoğrafını çekip Twitter’a yüklemişler. "Bir sanatçı böyle mi dinlenir? Bu size hiç yakışmadı" diye yüzlerce tepki gelmiş. Ukalalığa bakar mısınız? Yıllarını müziğe adamış, ülkemize sayısız şarkıcı kazandırmış minik serçe ya bu! Sizden mi öğrenecek nasıl sanatçı dinleyeceğini? Hiç yakışmadığı doğru. Ama Sezen Hanım’a değil Twitter’daki ukalalara!

Haftanın Albümü

Afyonlu şükrü Demirayak’ın ikinci albümü ‘To Be Or Not To Be’ çıktı. New Age türü elektronik müziğin bugüne dek en başarılı çalışmalarından biri. Mutlaka dinleyin. Tavsiye ederim.

DİĞER YENİ YAZILAR