Ay inanmıyorum!

İşte ‘Ay İnanmıyorum’lar

Haberin Devamı

Bu Pazar gazete haberlerinden yola çıkarak size inanılması güç olayları ve olaylarla ilgili yorumlarımı aktarmak istiyorum. İşte ‘ Ay İnanmıyorum’lar

OLAY 1: Adana’da kamyon şöförü koca , boşanma davası açan öğretmen karısının çalıştığı okula gidip dehşet saçıyor. Karısının boğazını bıçakla kesip kaçıyor. Yakalandığında ‘’Karımın boğazını kesmem hiç kimseyi ilgilendirmez’’ diyor.
Bu arada saldırıya uğrayan kadının boğazında 18 ve 15 santim uzunluğunda derin kesikler oluşuyor.
YORUM 1: Adamın anormal pişkinliğine bakar mısınız. Hem karısının boğazını kesiyor hem de sonra utanmadan onu sahipleniyor. Kimse karımla benim arama giremez havasına giriyor. Boğazına toplam 33 santim uzunluğunda iki tane derin kesik yiyen birinin hayatta kalabilmesi da ayrı hikaye. Elm Sokağı’ndaki Kabus’un Freddy’si,meğer Adana’da kamyon şöförlüğü yapıyormuş da haberimiz yokmuş.

OLAY 2:
Oyuncu, sunucu Şebnem Dönmez ile tiyatrocu sevgilisi Taksim metro durağında kavga ediyor.Yüzlerce kişinin önünde birbirlerine bağırıyorlar. Daha sonra ayrı ayrı kapılardan metroya biniyorlar. Şebnem Hanım metronun içinde sevgilisini arayıp buluyor. Önünde diz çöküp tartışmaya devam ediyor. Ancak aralarındaki sorunu çözemiyorlar ve Levent’te ayrı ayrı kapılardan metrodan iniyorlar.
YORUM 2: Birincisi tanınmış biri olmasa bile Taksim meydanında bağrış, çağrış kavga etmenin tek bir mazereti olabilir. O da yankesici veya kapkaççı kurbanı olmak. İkincisi madem gidip önünde diz çöküyorsun tartışmaya neden devam ediyorsun? Üçüncüsü Taksim’in göbeğinde kavga ettiğin sevgilin gidip metroya biniyorsa sen dolmuşa binsen daha isabetli olmaz mı?

OLAY 3: Rus piyanist Oksana Grigoevia, eski sevgilisi ve çocuğunun babası ünlü aktör Mel Gibson’un dayak davasından vazgeçmesi için teklif ettiği 15 milyon doları kabul etmemiş. Öte yandan canım Türkiyem’de adamın biri pantolunuyla birlikte parasını yıkayan eşini saçından sürükleyip tekme, tokat dövmüş. Mahkeme adamı 3 bin lira para cezasına çarptırmış.
YORUM 3: 15 milyon dolar teklif edildiğinde "Gel bir daha döv, hediyem olsun" demeyip prensiplerine sadık kalabilen kadın veya erkek önemli değil bir insanın bu devirde bu dünyada yaşıyor olması tüm insanlık adına umut verici. Ülkemizdeki olayda ise kocasından dayak yiyen kadına "parayı yıkayarak aklıyor" diye ceza vermemeleri adalet anlayışımız açısından aynı derecede umut verici.

OLAY 4: Playboy’un sahibi 85 yaşındaki Hugh Hefner’in sırları açığa çıkmış. İddialara göre tam bir cinsel sapık olan Mr. Hefner, malikanesinde sürekli çıplak dolaşır, kadınları uyuduklarında bile taciz edermiş. Mr. Hefner 100 bin dolar karşılığında ünlü şarkıcı Jennifer Lopez ve reality show yıldızı Kim Kardashian ile cinsel ilişkiye girmiş.
YORUM 4: 85 yaşındaki bir adam evin içinde anadan doğma dolaşıyorsa bunun nedeni kadınları taciz etmek değil giyinmesini unutmuş olmasındandır. Ayrıca Mr. Hefner kadınları uyuduklarında taciz ediyorsa o kadınların şikayet etme hakkı yoktur. Ya uyanıkken etseydi? Jennifer Lopez ve Kim Kardashian ile para karşılığında cinsel ilişkiye girmesi için Mr. Hefner’in sapık değil görme özürlü olması gerekir. Nedeni, Playboy için seçilmiş 90-60-90 ideal vücüt ölçülerine sahip güzellerin yanında onların son derece sıradan ve ‘safi kalça’ kalmalarıdır.

OLAY 5: Mısır halkı ‘Facebook’ sayesinde örgütlenip 30 yıllık diktatör Mubarek’i geçen ay devirmişti. Direnişe katılan 25 yaşında Mısırlı bir adam önceki gün doğan kızına Tahrir Meydanı’ndaki direnişin şerefine ‘Facebook’ adını vermiş.
YORUM 5: Bebeğin günahı ne ? Ebevynleri kafayı yemişse onların ne suçu var? Hadi adam normal değil, Mısır’daki nüfus dairesi buna nasıl izin veriyor ? Kardeşi olursa yine bir bahane uydurup adını ‘Twitter’ mı koyacaklar? Ya yeni bir trend başlarsa? Yeni doğan bebeklere web sitesi isimleri verilirse ? Yahoo.Com, Msn.Com adında insanlar aramızda dolaşmaya başlarsa? Tövbe tövbe estağrullah!

DİĞER YENİ YAZILAR