Aşkla dalga geçmek

Şarkıcı Zeynep Casalini"nin sürpriz evliliği tepki çekti

Haberin Devamı

Şarkıcı Zeynep Casalini, Bodrum’da kendisinden 6 yaş büyük bir restorancı ile sürpriz bir evlilik yapmış. Zeynep Hanım hayatından memnun. “Ben büyük bir aşk evliliği yaptım. Bir yıldır tanışıyoruz. Çok iyi dosttuk, bunu nikah masasına taşıdık” diyor. Kocası da herhalde hayatından memnun. İkisi birbirlerine yakışıyor mu tartışılır.
Hatta çoğu insan ‘yakışmıyorlar’ der. Kadın adamdan daha uzun, şık ve modern görünümlü. Adam ‘Yemekteyiz’ programındaki huysuz yarışmacılardan birine benziyor. Üstüne giydikleri de pazardan ödünç almış gibi duruyor. Ama bütün bunların ne önemi var? Önemli olan aralarındaki aşk değil mi? Bizim magazincilere göre değil! Zeynep ile eşini birbirlerine yakıştıramadıkları gibi komik de bulmuş olmalılar.
Çünkü evlilik haberini sürmanşet yapmışlar. Bugüne dek Zeynep Casalini ne zaman birinci sayfa haberi oldu ki? Buna resmen aşkla dalga geçmek derler. Zeynep Hanım ile kocası en güzel cevabı mutlu bir evlilik sürerek verebilir. Ancak bebek yapmaya kalkarlarsa yine etrafta fotoğrafları çıkar. Bu sefer çocuk anneye mi babaya mı benziyor tartışması başlar. Benden söylemesi!

Öpmeyin Sinem’i

Galatasaray kaptanı Arda Turan’ın sevgilisi oyuncu Sinem Kobal, “Küçük Sırlar“ isimli gençlik dizisinde rol icabı dudaktan öpüşmeyi reddetmiş. Arda Turan’ı kıskandırmak istememiş. Dizideki sevgilisi Sinem’i, sadece yanaktan ve alnından öpebiliyormuş.
Tüm gençlerin birbirlerinin yüzünü emdikleri bu devirde Sinem’in kendini rol icabı dudaktan öptürmemesi liseli bir genç kızı canlandırdığı televizyon dizisinde değil ama Rahibe Teresa rolünü oynadığı bir filmde inandırıcı olabilir. Neyse boşverin. Bu kadarıyla idare edelim. Sezon yeni başladı; Arda’nın morali bozulmasın.

Father Fazıl Saybesk

Arabeskin gerçek babası bence hiç tartışmasız Fazıl Say’dır. Fazıl Baba’nın şiddetle arabeske karşı olması bu gerçeği değiştirmez. Fazıl Baba geçenlerde arabeske bir laf etti, düne kadar unuttuğumuz eski arabeskçilerden Hakkı Bulut’una kadar akla gelen herkes ortaya çıkıp arabeski savunmaya başladı. Hatta yaşam stilleriyle arabesklikle hiç ilgisi olmayan Ajda ve Tarkan bile birden arabesk yanlısı kesildi. İşte bunun için Fazıl Baba, arabeskin gerçek babasıdır. Fazıl Baba arabeskin efsane babalar triosu Müslüm Baba, Orhan Baba ve Ferdi Baba’dan daha fazla ses getirmeyi başarmış ve arabeski resmen gündemimize yerleştirmiştir. Ben bile Ümit Besen nerede merak etmeye başladım. Hiç olmazsa Ankaralı Turgut’un Ankara’da olduğunu biliyoruz. Benim için arabeskin yeni adı ‘Saybesk.’ Hem de Father Fazıl Saybesk!

CUNDA

Geçen hafta sonu Ayvalık’taydım. Cunda’nın en güzel tesisi Ortunç’ta kaldım. Otele ve koya adını veren Orhan Tunç müthiş bir iş başarmış. Dünya çapında bir yer yapmış. Denizi, odaları, yemekleri, hizmeti çok iyi.
Otelde konaklayanlar verdikleri paranın karşılığını fazlasıyla alıyor.
Havalar o kadar sıcak gidiyor ki normalde serin olan Cunda’nın denizi bile normalden çok daha sıcaktı. Cunda’nın merkezinde Bay Nihat her zamanki gibi en popüler mekan. Her gittiğinizde bir ünlüye rastlamak mümkün. Mezelerindeki kaliteyi de asla bozmuyorlar.
Ayvalık’ın içinde üç yıl önce açılan ve benim yeni keşfettiğim ‘Sızma Han’ın restoranını tavsiye edebilirim.
Denizin kenarında harika bir manzara eşliğinde farklı lezzetler sunuyorlar. Yaz mevsiminin bunaltıcı sıcaklarında Ayvalık ideal.


Ünlülerin göbeği

Ünlü sanatçı Hülya Avşar’ın göbeği magazincilere dert oldu. Her fırsatta kadının göbeğinin fotoğrafını çekip bir yorum yapıyorlar. Hatta son defasında onun göbeği diye profilden ona benzeyen bir başka kadınınkini çekmişler. Çok komik! Paparaziler sadece Hülya Avşar’ın değil tüm ünlülerin göbeğine takmış vaziyetteler. Kıvanç Tatlıtuğ için bile göbeklenmiş diyorlar. Ünlülerimizin çoğu bu yüzden kadınsa göbeğini hep havlularla örterek, erkekse içine çekip göğüs kafesini şişirerek dolaşmak zorunda kalıyor. Geçenlerde bir magazin programında Derya Baykal’ı gördüm, entariye benzeri bir mayoyla denize giriyordu. Oysa rahat bıraksalar da salsalar göbeklerini ne kadar güzel olur.

Ekranın yeni Karagöz ve Hacivat’ı

“Son Kale” programında eski hakemlerimizden Erman Toroğlu Karagöz’ü, Ahmet Çakar da Hacivat’ı oynuyor. Erman Hoca, Şansal Büyüka ile yaptığı ‘Maraton’ günlerinden Karagöz’ü oynamaya alışık.
Ama Ahmet Çakar için bu durum yeni. Eskiden tek tabancaydı şimdi yanına bir bazuka geldi. Başarılı televizyoncu Reha Muhtar programda moderatörlük yerine çok iyi provakatörlük yapıyor.
İlk hafta birbirlerinin hakemliklerini yerden yere vurdular. İkinci hafta ne olur bilemem ama ‘Kale Arkası’ karakolda biter.

DİĞER YENİ YAZILAR