Aşkkolik

Haberin Devamı


Ünlü popçu Kenan Doğulu ile televizyon dizilerinin yıldızı Beren Saat’in aşkları tam gaz devam ediyor. Kıskananlar çatlasın. Nazar değmesin. İkisi sanki kendi dünyalarında yaşıyor. Son derece uyumlu bir çift görünümündeler. Boyları, bebek yüzleri, fizikleri, sempatiklikleri, ünlülük dereceleri, popülariteleri birbirleriyle tamamen örtüşüyor. Tencere düşmüş kapağını bulmuş misali. Hangisi tencere hangisi kapak bilemiyorum. Ama bildiğim bir şey var o da Kenan ile Beren’in ikisi de fena halde ‘aşkkolik’ olmuş durumda. El ele, göz göze, diz dize her yerde beraberler. Aşkkoliğin de aşkkoliği olmuş vaziyetteler.

Geçen akşam Kenan Doğulu’nun Harbiye Açıkhava’daki konseri sırasında bu aşkkolik durum çok belli oluyordu.

Herkes sakin bir şekilde konseri izlerken ‘Bihter’ ve ‘Fatmagül’ olarak kısa sürede şöhreti yakalayan Beren, sevgilisi Kenan’ın şarkılarıyla eller havada sürekli coşuyordu. Bir resim bin söze bedeldir misali aralarında ünlü basketbolcu İbrahim Kutluay ve eşi eski manken Demet Kutluay’ın da olduğu izleyicilerin müzede oturur gibi bir ifadeyle konser izlerken çekilen fotoğraf Beren’in yerinde duramaması aşkkolik olmasının en canlı kanıtı.

Kenan ile Beren bizim Barbie ve Ken’imiz oldu. Kenan’ın ismi zaten Amerika’da kullandığı isim kendi adının kısaltılmış olan Ken’dir herhalde. Beren de bir iki değişik harfle rahat rahat Barbie olabilir. Aşkkolik çift işlerini bitirir bitirmez soluğu Amerika’da alacaklarını açıklamış. İkisinin de ordaki ismi hazır: Barbie ve Ken!

Medya önünde yaşanan aşklar çiftler aşkkolik durumundayken harika. Aralar bozulunca kötü. Bu sefer kazayla karşılaştıklarında birbirlerini görmemezlikten geliyorlar. Kenan ile Beren’in aşkkolik durumlarını medya önünde yaşamama gibi bir şansları yok. Kenan iki günde bir konser veriyor, Beren her hafta ekranda Fatmagül’ü oynuyor. Gönül ister ki bu aşkkolik durumları hiç bitmesin ve mutlu sona gitsin. İkisine de mutluluk yolunda başarılar ve mutluluklar diliyorum.

Beyni erkek ruhu kadın


‘Suskunlar’ dizisinde Takoz İrfan’ın sevgilisini canlandıran oyuncu Özge Sezince, canlandırdığı Sibel karakteri için "Beyni erkek gibi çalışıyor bazen ama ruhu tam bir kadın’’ tarifinde bulunmuş. Biz de www.radioceminay.com Cem Ceminay Show’da Twitter’dan dinleyicilerimize sorduk. Beyni erkek, ruhu kadın ünlüler kimler? İşte gelen isimler...

Burcu Çetinkaya: Erkeklerden daha cesur araba kullandığı için beyni erkek ama görüntüsü tam bir dişi.

Seyfi Dursunoğlu: Huysuz Virjin ruhunda yer etmiş artık hayatının bir parçası olmuş.

Seda Sayan: Sabahların Sultanı, Kadırgalı Aysel’ın beyni tam erkek ancak ruhu yaşlanmak bilmeyen her zaman çekici ve aşka yelken açabilen bir kadın.

Bülent Ersoy: Cinsellik ameliyatla değişebilir, ruh yenilenebilir ama beyin aynı kalır.

Tolga Karel: Kendi itiraf etti. Ruhum kadın gibi dedi. Ondan iyi bunu kim bilecek?

Ertuğrul Özkök: Kadın ruhundan en iyi anlayan erkeklerin başında geliyor.

Ayşe Arman: Beyin olarak erkekten farksız. Ruhu ise komple ve komplike bir kadın.

Hülya Avşar: Beyin maskülen. Bir erkek gibi takır takır çalışıyor ama ruhu kadın, kadın bir kadın.

Yıldız Tilbe: Erkek beyniyle dünyayı umursamıyor kadın ruhuyla şarkılar söylüyor.

Karolin Fişekçi: Bir demecinde beyninde penis olduğunu itiraf etmişti. Bir bildiği var demek.

Onur Baştürk: Geziyor, eğleniyor ve dedikoduların içinde yaşıyor. Kadınların ruh halini erkek beyniyle çok güzel çözebiliyor.

Halil Sezai: Ancak bir kadın onun kadar duygusal takılabilir. Ruhu kadın, beyni ise erkek.

Leyla Alaton: Başarılı işkadını erkeklere taş çıkartacak güçlü bir beyine sahip olmasına rağmen ruhu hislerine yenilebilen tam bir kadın.

Bade İşçil: Bütün erkekler kardeşim olur diyor. Beyni erkek gibi olabilir ama ruhu cazibe dolu bir kadın.

Tan Sağtürk: Dansıyla, romantik duruşuyla ruhu kadınlara daha yakın olabilir ama beyin olarak gerçek bir erkek.

Cemil İpekçi: Ünlü modacının ruhu dışardan kadınımsı görünse de beyni erkek gibi işliyor.

Zeynep Tunuslu: Bu ünlü modacının da sesi kalın. Beyin olarak erkek, ruh olarak kadın.

Yılmaz Morgül: Beyninde maçoluk hakim, ruhunda ise feminin bir durum söz konusu.

Ayşe Özyılmazel: Sevgilisinin ofisini basıyor. Aklına geleni yazıyor. Beyin erkek ruh kadın.

Sinan Akçıl: Tarkan’a beste vermezmiş. Ancak Tarkan 200-300 bin dolar bir hayır kurumuna bağışlarsa o zaman düşünürmüş. Beyin kararlı bir erkek. Ruhu kaprisli bir kadın.

DİĞER YENİ YAZILAR