Araplar ve paralar...

Haberin Devamı

Özcan Deniz, “Kaderimin Yazıldığı Gün” adlı yeni bir dizide rol alacakmış. Kasım ayında ekrana gelecek dizi için bölüm başı 150 bin lira alacakmış. 40 bölümün parası yani 6 milyonu peşin almış. Bu devirde böyle bir riski hangi yapımcı alır? Tabii ki Arap bir yapımcı. Birleşik Arap Emirlikleri sermayeli yapım şirketi Özcan Bey’in ücretini ödemiş. Televizyonda bizde hangi dizinin tutup tutmayacağı önceden hiç belli olmuyor. Reytinglerin çıktığı gün Arapların kaderinin yazıldığı gün olacak. Ne farkeder... Paraları bol. Yapışık ikiz gibiler: Araplar ve paralar.

Vampirler kol gezecek

Stanford Üniversitesi yaşlanmanın etkilerini geciktirecek bir yöntem bulmuş. ‘Vampir terapisi’ ismi verilen yöntemde vücuda taze kan hücreleri enjekte ediyorlarmış. Fareler üzerinde yapılan deneyde genç kan hücrelerinin yaşlılarında öğrenme ve hafıza yeteneğini belirgin bir şekilde arttırdığı saptanmış. Yakında insanlar üzerinde de deney ve araştırmalara başlayacaklarmış. Kuzey Kore diktatörü Kim Jong-il’in vücuduna genç kan enjekte ettirdiği söylenir. Ne kadar genç kanın varsa gerçekten o kadar geç yaşlanıyorsan... Yakında sokaklarda yaşlı yaşlı vampirler kol gezecek demektir.

Her zamanki tarifeymiş

Eşini döverek öldüren katil kocanın polise verdiği ifade dehşet vericiydi. Zavallı kadıncağızı öldürdükten sonra ‘’Eşimi her zaman nasıl dövüyorsam öyle dövdüm’’ demiş. Hanımlar bu olay kulağınıza küpe olsun. Size el kaldıran bir adamla asla birlikte olmayın. Bir kere bile vursa derhal terkedin. Çocuk mocuk eş dost hatırı dinlemeyin. Çünkü bu asla bir kereyle kalmayacak ve devam edecektir. Kadına el kaldıran bir erkek normal değil hasta bir insandır. Psikolojik tedaviye muhtaçtır ama farkında değildir. Kimsenin size eziyet yapmasına izin vermeyin. Sonra bir gün gelir işte böyle dozunu kaçırır. Utanmadan “Her zamanki tarifeyi uyguluyordum“ deyiverir.

DİĞER YENİ YAZILAR