Arabulucu buysa ufukta uzlaşma gözükmüyor

Popçu Murat Boz ile oyuncu Aslı Enver tekrar yollarını ayırmış. Aslı pılısını pırtısını toplayıp Murat ile birlikte yaşadıkları evi terk etmiş. Ünlü çift geçen yıl ilişkilerine kısa süre ara vermişti. Murat’ın Acun Ilıcalı’nın tayfası Eser Yenenler ile beraber yüzlerine gözlerine bulaştırdıkları bir kaçamak buna neden olarak gösterilmişti.

Arabulucu buysa ufukta uzlaşma gözükmüyor

İki kafadar ekran cicişleri Nihal ve Bahar Candan kardeşlerle felekten bir gece yaşarken paparazzilere yakayı ele vermişti. Murat magazin basınında Aslı’yı aldattığı iddiasıyla gündeme gelmişti. Çiftin hayranları tüm kabahati Murat’ı ayarttı diye Eser’e yüklemişti. 38 yaşındaki ünlü popçu sanki elinde olmadan çapkınlık yapmış gibi olaydan sütten çıkmış ak kaşık gibi sıyrılmıştı. Bu kez de herhalde Aslı aklı bir karış havada olan Murat’ın evlenmeye niyeti olmadığını hissedince ilişkiyi noktaladı. Hemen akabinde ilk ayrılıklarında sosyal medyada yerden yere vurulup günah keçisi ilan edilen Eser yine ortaya çıktı.

‘Üç Adam’ programıyla tanınan sempatik komedyen bu kez baştan önlemini aldı. ‘’Ayrılmamış da olabilirler. Henüz Murat ile konuşmadık. Öyle bir şey varsa barışsınlar’’ diyerek tedbirli davrandı. Aslı’yla Murat’ı zor bir sınav bekliyor. Arabulucu buysa ufukta uzlaşma gözükmüyor!

Haberin Devamı

Malkoçoğlu’nun kaderi galada bitti filmin işi
Burak Özçivit ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde canlandırdığı Malkoçoğlu Bali Bey karakteriyle dikkat çekmişti. Kısa süre içinde büyük üne kavuşan yakışıklı oyuncu dizi ve reklamların yanı beyazperdede de boy gösterdi. Ancak son zamanlarda sinema filmlerinde işler istediği gibi rast gitmedi. Murat Boz ile başrollerini paylaştığı ‘Arkadaşım Benim 2’ gişede bekleneni vermedi. Burak son olarak Kerem Bursin ile oynadığı ‘Can Feda’nın hasılatıyla hayal kırıklığı yaşadı.
Fahriye Evcen ile bir yıllık evli olan 33 yaşındaki oyuncu iki filminin tanıtımını da tek başına üstlendi. İlkinde şimdi küs olduğu eski yakın dostu Murat Boz nedense galalara katılmadı. İkincisinde Kerem Bursin yeni dizi çekimleri nedeniyle onu yalnız bıraktı. Burak galalarda kendisini yakından görmek isteyen hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi. Ancak salonun dışında gördüğü yoğun ilgi biletli seyirci sayısını arttırmaya yetmedi. ‘’Karaman’ın koyunu sonra çıkar oyunu’’ diye bir deyim vardır. Burak’ınki de o hesap. Malkoçoğlu’nun kaderi. Galada bitti filmin işi!
Umreye gitti hayatı değişti
Bir süre önce Umre ziyaretini gerçekleştiren Sinan Akçıl’ın maneviyatı çok yükselmiş. 20 Mayıs’ta 36 yaşına girecek olan popçu artık ilahi yazıp okuyacağını söylemiş.
Yakında Hac vazifesini de yerine getirmek istiyormuş. Bravo Sinan’a.
Bugüne kadar hep Justin Bieber havalarında gezindi. Bir Umre’ye gitti ruhsal gelişim yaşadı hayatı değişti!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR