Anti selfie kraliçesi Candan

Candan Erçetin hayranlarıyla selfie çektirmeyi reddeden dünyadaki nadir ünlülerden. Konserlerine gelmeyen, albümlerini almayan ünlü meraklılarının, kendisiyle fotoğraf çektirip sosyal medyada hava atmasına tahammül edemiyormuş. Kuralını sanatçılar için de bozmuyormuş.

Geçenlerde Safiye Soyman yanına gelmiş. “Selfie yapalım mı?” diye sormuş. Candan reddetmiş. “Ben asla çektirmem” demiş. Safiye Hanım çok bozulmuş. “Zaten ben de köpeğinizle çektirecektim” diyerek olay yerinden uzaklaşmış. “Bundan sonra gördüğüm yerde selam bile vermem ona” diyormuş. Safiye Soyman boşuna alınmış. Yanında hayat arkadaşı Faik Öztürk olmadığı için Candan onu tanımamış olabilir. Ayrıca selfie çektirmeme prensibinden bir kere olsun ödün verirse arkası gelir diye çekinmiştir.

Bir zamanlar “Hüseyin Baradan, çekilin aradan” vardı. Bu da “Çekilin yanından, anti-selfie kraliçesi Candan.” Olur böyle vakalar. Türk polisi yakalar!

Tarkan’a git ayağa kalk sallan resmin çıksın

Tarkan’ın Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava konser serisi başladı. Megastar’ın konserleri her zaman son derece medyatik bir olay. Sahneye nasıl çıktı, hangi şarkılarını söyledi, izleyiciler arasında kimler vardı merak ediliyor. Tarkan’ın İstanbul’un göbeğinde uzunca bir aradan sonra kapalı gişe konser vermesi bu yüzden basının ilgisini çekiyor. Işık gösterileri, sis dumanları arasında klasik Tarkan, pop Tarkan, smokinli Tarkan, deri ceketli Tarkan… Ünlü sanatçılar, sosyetiklerle Tarkan’ın parçalarıyla yerlerinde duramıyor dans ediyor. Bir Tarkan coşkusu aldı başını gidiyor. 6 binden fazla hayranı, 4 bin kapasiteli alanı, 7 serilik konser maratonu için hınca hınç dolduruyor. Magazin sayfalarında isimlerini, resimlerini görmek isteyen ünlülere gün doğdu.

Haberin Devamı

Bodrum, Çeşme sezonu bitmek üzere. Oralara kadar gitmeye artık gerek yok. Tarkan’a git, ayağa kalk, bir iki sağa sola sallan, eller havada olsun, resmin çıksın. Bundan kolay ne var?

Ozan Tufan’ın suçu ne?

Magazin haberlerinde futbolcular ve eşlerinin zaman zaman isimleri geçiyor. Özellikle güzellikleriyle popüler olan yabancı yengeler sık sık gündeme geliyor. Beşiktaş’ın Sırp futbolcusu Dusko Tosic’in son derece gösterişli eşi Jelena Karleusa bunların başını çekiyor. Jelena aslında pek ortalıkta yok ama sosyal medyada çarpıcı fotoğrafları var. Instagram’daki pozlarından birini Fenerbahçeli Ozan Tufan beğenmiş. Sonra da bin pişman olmuş. Başına gelmeyen kalmamış. “Derbide dayak yiyecek’’ diye haber sitelerinde başlıklar atılmış. Milli futbolcu bu yüzden hesabını askıya almak zorunda kalmış. Saçmanın saçması! Jelena fotoğraflarını beğenilsin diye paylaşmıyor mu? Fatmagül’ün kulakları çınlasın. Ozan Tufan’ın suçu ne?

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR