Altın skandal

Altın Kelebek ödül törenine Tuğba Ekinci damgasını vurdu

Haberin Devamı

‘Altın Kelebek’ ödül törenine ‘O Şimdi Asker’ ve ‘Kondom’ parçalarıyla tanınan şarkıcı Tuğba Ekinci’nin münasebetsizliği damga vurdu. Tuğba Hanım, herkesin şaşkın bakışları arasında hiç ilgisi yokken sahneye çıkıp Megastar Tarkan’a laf yetiştirmiş. Hem de kendi adına değil, Hülya Avşar adına. Tuğba Hanım Tarkan’a ‘Ben sormuyorum, Hülya Avşar soruyor, neden okul yaptırmıyorsun?’ diye seslenmiş. Sanki kendisi Hülya Hanım’ın resmi temsilcisi ya da sözcüsü... Kendi adına değil de Hülya Hanım adına konuşuyor. Akıllı kadın. Kendi adına o lafı etse “Sen kim oluyorsun? Sen bugüne kadar ne yaptın. Haddini bil!’’ diyecekler. Kral TV ödül töreninde Tarkan’a bozulan ve bunu bas bas bağıran Hülya Avşar’ı işin içine karıştırınca turnayı gözünden vuruyor. Yıllardır yapılan saygın ve değerli bir ödül töreninden çok kendisi haber olmayı başarıyor. Bravo ona!
Sunucular Beyazıt Öztürk ve Ayşe Arman konu mankeni gibi durup bu olaya göz yummuşlar. Beyazıt, Tarkan’a Tuğba Ekinci için “Artık ikiniz bir düet yaparsınız’’ diye soğuk bir espri de yapmış. Çok komik! Eminim Tarkan çok gülmüştür. Hatta gülme krizine bile girmiş olabilir. Tarkan, bugüne kadar ekrandaki talk şovlara çıkmamak için aldığı son derece isabetli kararı bundan sonra ödül törenlerine de uygularsa hiç şaşmam. Uygularsa da yüzde yüz haklıdır. Herkes onun üstünden prim yapmaya çalışıyor. Saldıranı da koruyanı da Tarkan’a bulaşıyor. ‘Altın Kelebek’ gibi deneyimli ve uyanık magazinciler tarafından yıllardır düzenlenen Doğan Grubu’nun geleneksel ödül töreninde böyle bir rezalet herhalde daha önce yaşanmamıştır. Sahnede şarkısını söyledikten sonra ödül almayı beklerken kendi reklamını yapmak isteyen sansasyon avcısı bir popçu tarafından zılgıt yiyen bir megastar. O sansasyon avcısına çanak tutan iki ünlü sunucu. Serinkanlılığını kaybetmemek için zorlanan ve sinirlenen Tarkan, içinden “Nereden geldim buraya?’’ diye söylenerek ödülünü almadan sahneyi terk etmiş. Canım Türkiyem’in dünya çapındaki bir megastarını böyle ucuz bir şekilde harcamaya kalkışmak ne Tuğba Ekinci gibi mert ve dobra olarak tanınan bir kadına, ne de ödül törenini organize eden usta magazincilere yakıştı. Kimin ödül kazandığını kimse konuşmuyor. Çünkü onlar zaten hep aynı isimler. Ödül vermezsek ayıp olur, geceye katılmaz diye düşündükleri isimler. Tarkan’a çok ayıp oldu. Kelebek o gece kanatlandı uçtu, altın bir skandala kondu. ‘S..tı Cafer bez getir’ misali temizlemek kolay olsa da, hafızalardan silmek zaman alacak.

4 x 4 ideal kadın ve ideal erkek

Canım Türkiyem’de ideal kadın Ümit Boyner kadar azimli ve hırslı, Güler Sabancı kadar zeki ve lider ruhlu, Oya Eczacıbaşı kadar zarif ve kültürlü, Dianne Şahenk gibi "dostsever" ve iyi kalpli olsun yeter. Ümit Boyner eşinin yanında parladı ve tüm iş dünyasına kendini kanıtladı. Sağlam duruşu ve bükülmez karakteriyle saygınlık kazandı. Güler Sabancı, koskoca bir holding nasıl başarıyla yönetilir ve nasıl yükselir herkese gösterdi. Oya Eczacıbaşı, mükemmel bir anne ve ideal bir eş olduğunu açık ve net bir şekilde belli ediyor. Giyim, kuşamından hali ve tavrına kadar üstünden her zaman kalite ve zarafet akıyor. Spor yapmasını çok seven ve çok fit olan Dianne Şahenk’in yüreğinin iyiliği yüzünün saf ve pürüzsüz güzelliğinden etrafa yansıyor. Canım Türkiyem’de ideal erkek Cem Boyner kadar girişimci ve yaratıcı, Ali Sabancı kadar zeka dolu ve sempatik, Bülent Eczacıbaşı kadar efendi ve başarılı, Ferit Şahenk gibi altın yürekli ve mütevazi olsun yeter. Cem Boyner, sürekli yenilikler yapan örnek bir işadamı. Cemiyet hayatı içinde herkes tarafından seviliyor. Ali Sabancı, rahmetli Sakıp Sabancı’nın Milenyum modeli. Esprili, cesur ve non-stop çalışan inanılmaz bir enerjiye sahip. Bülent Eczacıbaşı, son derece iyi eğitim alan, sanata ve ülkeye yatırım yapmaktan kaçınmayan idealist ve akıllı bir işadamı. Eczacıbaşı ismini devraldığı yerden çok yukarılara taşıdı. Tıpkı Doğuş Grubu’nun karizmatik lideri Ferit Şahenk gibi. Sevgili Ferit Şahenk, önce mükemmel bir insan daha sonra başarıdan başarıya koşan ve bu arada müziği, sporu seven, eğlenmesini bilen çok iyi bir aile ve holding babası. Kanımca bu değerli 8 isim canım Türkiyem’in en ideal kadın ve erkekleri olarak bize bu ülkede yaşamının ne kadar ayrıcalıklı,
heyecanlı ve zevkli olduğunu hatırlatıyorlar.

Haftanın gözlemi

‘Bugün Ne Giysem?’ yarışmasının jürisindeki İkoncan İvana, geçen gün bir yarışmacı hanımın yanında podyumda duruyordu. Pür dikkat baktım. Yarışmacı hanımın ayağındaki ayakkabı ‘Apartman’ topuktu, İkoncan İvana’nınkiler ‘Rezidans’!

DİĞER YENİ YAZILAR