Altın kız Ajda

Haberin Devamı

ALTIN Kelebek Ödülleri’nden akılda kalan...

Ne törenin erkek sunucusunun bitmek tükenmek bilmeyen gafları...

Ne dahi adam Sinan Akçıl’ın Kutsal Kadın Ebru Şallı’nın alnından öpmesi..

Ne nerde olduğundan haberi yokmuş gibi duran Jessica Alba’nın güzelliği...

Ne Rihanna’ya benzeyeyim derken Emine Beder’i andıran Sibel Can’ın hali..

Ne yaşlı kurt Ediz Hun’un çıtır oyuncu Serenay Sarıkaya’yı bel markajına alması..

Ne Şansal Büyüka’ya ödül vermek için sahneye çıkan Fatih Terim’in ödülü kendi alıyormuş havası..

Bunların hiçbiri değil.

Uzun süre hafızalardan silinmeyecek tek birşey vardı.

O da süperstar Ajda’nın olağanüstü fiziği ve müthiş performansı.

Ajda tam anlamıyla bir Altın Kız.

Dünyada eşi olmayan uluslararası bir Golden Girl.

Nazar değmesin!

Babla’nın valizine dokunmayın

Diva Bülent Ersoy, kısacaBülent Abla ya da nam-ı diğer‘Babla’ konser için gittiğiKıbrıs’da bir valiz krizi yaşamış. Valiz uçaktan çıkmayınca Kıbrıs Havaalanı’nı 3 saat didik didik aramışlar.

Sonunda valizi yanlışlıkla alan bir yolcu geri getirince Bablamız, Yıldırım Mayruk imzalı kostümüne kavuşmuş. Bu ne rezalet! Kim, Babla’nın valizini başka bir bavulla karıştırabilir? Bir kere o valiz en pahalı ve gösterişli markadır, en büyük boyundandır ve ayrıca parfümlü ve de büyük bir olasılıkla makyajlıdır. Herkesin valizi bir başkasınınkiyle karıştırılabilir ama Babla’nınki asla! Bablamız sabırlı günündeymiş; sadece havaalanını birbirine katmakla kalmış. Ecelinize susamadıysanız siz siz olun bir daha Babla’nın valizine dokunmayın!


O bir Türk olmalıydı

Almanya’daki Tübingen Üniversitesi’nde bir öğrenci arkadaşlarına şaka yapmak istemiş.

Mikroloji ve Viroloji bölümünün önünde yer alan vajina biçimindeki heykelin iki ucunun arasına girmiş. Poz verip bir selfie çekmeye niyetlenmiş. Ancak hevesi kursağında kalmış.

Şaka geri tepmiş heykelin içine sıkışmış. 22 itfayeci kendisini ordan zor çıkarmış. Bu arada bol bol fotoğrafını çekmişler. Resmini internete koyup talihsiz genci tüm dünyanın diline dolamışlar.

Bizdeki gazetelerden biri de bu konuda inanılmaz duyarlı(!) davranmış. Çocuğun yüzünü buzlayarak haberi vermiş. Olayın kahramanı ABD’li bir değişim öğrencisiymiş. Hem şaşırdım hemde hayal kırıklığına uğradım. Nasıl oldu da o heykelin içine ilk giren başka milletten biri oldu?

O bir Türk olmalıydı!

Sting Baba’nın paraları

Ünlü İngiliz müzisyen Sting çocuklarına miras bırakmayacakmış.

Hatırı sayılır servetini hayır kurumlarına bağışlayacağından değil.

Kendi parasını kendi yiyecekmiş.

Hatta çoktan harcamaya başlamış bile.

Bu yabancılar gerçekten bazen çok tuhaf oluyor. Çocuk okuldayken harçlığını kazansın diye çalıştırıyorlar. Okulu bitirince de kendi evinde otursun diye kapının önüne koyuyorlar. 63 yaşındaki Sting paramı kendim yiyeceğim beş kuruş vermeyeceğim diyor. Bizde nerdeyse Sting yaşına gelmiş koskoca adamlarla, kadınlar hala anne ile babalarıyla birlikye yaşamaya devam ediyor!

Oldu mu şimdi bu yaptığın Sting Baba?

Yazlıktan kimse dönmez

Ağustos ayındaki Cumhurbaşkanı seçiminde yazlıktan veya tatilden oy kullanmak mümkün değilmiş. O zaman katılım çok düşük olacak. Genel seçimler olsa hadi bir derece. Ama bu seçimin sonucu şimdiden belli diyorlar. Kimse yazlıktan veya tatilinden dönüp oy vermez. Belki de onun için yazın en sıcak zamanında yapıyorlar!

DİĞER YENİ YAZILAR