Adam gibi adamlar ve kadın gibi kadınlar...

İşte Top Ten sonuçları

Haberin Devamı

Canım Türkiyem’deki adam gibi adam ve kadın gibi kadınların araştırmasını Radyo N 101’deki ‘Back-up Morning Show’ programımda yaptık.

Soyadı sırasına göre işte TOP TEN sonuçları :

ADAM GİBİ ADAMLAR

* Ali Ağaoğlu
* Coşkun Aral
* Mehmet Aslantuğ
* Cem Boyner
* Yetkin Dikinciler
* Uğur Dündar
* Kenan İmirzalıoğlu
* İbrahim Kutluay
* Fatih Terim
* Ferit Şahenk

KADIN GİBİ KADINLAR

* Ayşegül Aldinç
* Nermin Bezmen
* Oya Eczacıbaşı
* Nebahat Çehre
* Zuhal Olcay
* Arzum Onan
* Beren Saat
* Leman Sam
* Emel Sayın
* Zerrin Tekindor

Sekiz öldü ben üzülmedim

‘Ezel’ dizisinde oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un başarıyla canlandırdığı ‘Sekiz’ isimli karakter ölmüş ve herkes üzülmüş.
Ben üzülmedim. Bana ne ?
Sahiden ölen yok ki.
Rolü biten Kıvanç’ın bu diziden bölüm başına artık milyonlarca lira alamayacak olması bana mı dert olacak? Ramiz Dayı’ya da üzülmemiştim. Kötü kalpli olduğum için değil. Repliklerinden sıkıldığım için. ‘Ezel’den de baygınlık geldi. Reyting uğruna her hafta birini bıçaklamaya başladılar. Kimi gidiyor, kimi dönüyor. Milletin işi gücü yok, bunları konuşuyor. Allah hiç kimseye Sekiz’in ölmesine üzülmekten başka üzüntü vermesin. Amin!

Isır beni

Şarkıcı Esra Balamir, bir alışveriş merkezindeki ayakkabıcıda saç saça baş başa kavga ettiği heykeltraş profesör Nilay Büyükişleyen’in kızı Gizem Tezonar’ı ısırdığı iddiası üzerine: ‘’Diş eti hassasiyetim yüzünden elma bile ısıramıyorum. Kaldı ki onu mu ısıracağım? Kızın kendi kendini ısırdığını düşünüyorum’’ demiş.
Aferin Esra’ya. Isıracağın kişileri seçeceksin. Öyle her önüne gelen ısırılmaz. Bu devirde kimsenin etine güven olmaz. Isırmadan önce iki kere düşünmek gerek. Örneğin, yumuşak bir teni, güzel bir kokusu, dolgun eti, budu varsa ısıracaksın. Kurumuş, kemikli, kıllı, birini ısırıp da ne yapacaksın? Senin canın ondan fazla acır. Kızın kendi kendini ısırmasına gelince, neden olmasın ? Birbirlerinden şikayetçi olmak üzere karakola gittiklerinde, kız üstüne başına baktığında bir iz göremedi ve kavganın siniriyle o da kendini hart diye ısırdı.
Ayakkabıcıda sıra yüzünden çıkan bu saçma sapan kavgadan dolayı Esra ve Nilay Hanım’ların 3.5 yıl, profesör Nilay Hanım’ın da 18 aya kadar hapisleri isteniyormuş. Neden ?
Ayakkabı dükkanındaki düzeni bozdular, etrafa korku saçtılar diye mi? Ben savcının yerinde olsam dükkanda çalışanları neden bu kavgaya engel olmadınız diye sorgulardım.
Müşteri güvenliğini sağlamak onların görevi değil mi? İki kadın kavga ediyor ve kimse bunları ayırmıyor? Profesör Hanım da kızını sakinleştireceğine kavgaya çanak tutuyor. Tutmayın beni. Gidip birilerini, o da olmazsa kendimi ısırmak istiyorum.

Kaynana cezası

Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, eşini kendi annesi ve babasıyla oturmaya zorlayan kocanın davranışının ‘eşini terk etmiş sayılacağına’ hükmetmiş. Bu kararla kaynana ve kayınpederiyle oturmaktan şikayetçi olan kadın boşanma davası açma hakkını elde etmiş. Bu iş için Yargıtay’a niye gitmişler anlamadım. Kaynanalar ve kayınpederler araya girdiğinde evlilik zaten bitmiş demektir. Hangi aklı başında kadın buna katlanır? Sen eve gelin mi getiriyorsun, hizmetçi mi? Boşanma davası açma hakkı da ne demek? Tek celsede otomatik boşanma nedeni.

DİĞER YENİ YAZILAR