Acun´un “C”si

Acun ´C´ kitlesine ulaşmak için...

Haberin Devamı

Başarılı televizyoncu Acun, “Yok Böyle Dans“ yarışmasında A-B kitlesini ele geçirdi ama C kitlesine ulaşamadı. Acun, geçen hafta C kitlesinden reyting alabilmek için Beyazıt Öztürk’ü konuk jüri olarak davet etti. Yine olmadı. Çünkü seçimi yanlıştı.
C kitlesinin seni izlemesini istiyorsan Şahan Gökbakar yani nam-ı diğer Recep İvedik’i getireceksin. Ya da Kibariye’yi. Keşke yarışmacılardan sunucu Burcu Esmersoy ile geçen hafta “koca parası yeme“ konusunda polemiğe giren güzel sosyetik ikoncan Ivana Sert’i konuk jüri yapsaydı. C kitlesini nasılsa yakalayamadı. Ivana olsaydı en azından büyük olay olurdu.

Kıssadan hisse

* Boğaz’da 3 dev köpek balığı yakalamışlar. Korkacak ne var? Oradaki yalıların fiyatlarının yanında köpekbalıklarının lafı mı olur?

* Müşterisine 100 lira kazık atan taksiciye 70 lira ceza kesen Ulaşım Hizmetleri adalet anlayışı ve keskin zekasıyla ufkumuzu açtı.

* Filenin Sultanları Peru’yu 3-0 yendikten sonra Vatan spor sayfasında atılan başlık unutulur gibi değildi: “Peru’şan ettik.”

* Yılın en bayat başlığı da Günaydın’dan geldi: “Cem Yılmaz bu kez kadınları güldürdü.”

* Oyuncu Sinem Kobal’ın futbolcu sevgilisi Arda Turan’ın yanında hep üzgün ve suç işlemiş gibi durması Galatasaray’ın içinde bulunduğu durumu yansıtıyor.

* Survivor yarışmasının birincisi Merve Oflaz’ın dik kütüğe sarılıp tırmanmasını gösteren ve oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un bol makyajlı bir kadını anımsatan uzun saçlı fotoğraflarını görmekten bıktım.

* “Kaybedenler Kulübü” filmindeki sevişme sahnesi oyuncuları zorlayınca sette donuna kadar soyunan yönetmen Tolga Örnek, tüm yönetmenlere örnek olsun. Sinan Çetin’i bokser’ı ya da tercihen slipiyle görmemizin zamanı geldi.

* Cem Uzan, boşandığı eşi Alara’yı “Seni yaşayamaz hale getireceğim” diye boşuna tehdit ediyor. Kadın o duruma alışıktır. Yıllarca onunla evli kalmadı mı?

Tarkan’ın bayramı

Bayramlarda en çok sevinen ekstraya giden sanatçılar oluyor. Anormal paralar kazanıyorlar. En çok kazananların başında da mega star Tarkan geliyor. Tarkan’ın iki bayramdan toplam kazancı bir milyon lira civarında. Helal olsun. Parasında gözümüz yok. Veren varsa o da alacak. Enayi değil ya? Tarkan duygusal bir yapıya sahip. Doğayı, hayvanları seviyor. Kurbanlıklar için üzüldüğünü söylemiş. Kesim olayından olumsuz etkilendiğini belirtmiş. Bence Tarkan yatsın kalksın o kurbanlıklara şükretsin. Yoksa iki konsere bu kadar parayı kimse ona veremezdi.
Ama madem hayvanları bu kadar çok seviyor. Onların yararına bir konser verebilir. Hatta hayvanseverliğiyle ünlü süperstar Ajda Pekkan’la birlikte sahne alabilir. Tabii para almadan. Ne dersiniz? Hayvan katliamına gözyaşı döktüğünü belirten Tarkan’a, Nat Geo Wild kanalı “Tesetere“den beter korku filmi gibi geliyorsa hiç şaşmamak gerek. Bu arada dikkatimi çeken bir konu var. Bayramlarda hijyen olmayan koşullarda ulu orta hayvan kesimi hoş değil.
Ama yıl boyu etoburların üç, dört gün için vejetaryen kesilmeleri de garip.

Müzmin sakatlar

Bir Galatasaraylı olarak bizim takımın son dönemlerdeki hali beni üzüyor. Benim bu takımın kısa süre içinde düzeleceğinden umudum yok. Çünkü en önemli pozisyonlarda müzmin sakat futbolcular var. Biri golcü Baroş. Diğeri Kewell. Şimdi bir de Arda bonus olarak eklendi. Bir yıldır oynamayan savunmadaki Gökhan’ı saymıyorum. Ya takımda yerlerini alamıyorlar ya da verimsizler. Sürekli sakat ve sakatlık endişesi içindeler... Müzmin sakatlar taraftarı hasta etti. Beşiktaş, Delgado felaketinden kurtuldu. Galatasaray’dakiler hâlâ kadroda ve bordroda!

İstinye Park AB yerine BH’ye girmiş

Biz İstinye Park’ta AB’ye, ABD’ye değil BH’ye yani Beverly Hills’e girmiş vaziyetteyiz. Geçen hafta Radyo N 101 çalışanları ile İstinye Park’ın avlusunun göbeğindeki restoranda bir bayram yemeğine gittik. Etraftaki manzaranın Los Angeles kentinin zenginliği ve ihtişamı dünyaca ünlü Beverly Hills bölgesinden fazlası var eksiği yoktu. Mağazaların ve insanların havası, şıklığı, dünya markaları ve göz kamaştırıcı son model süper otomobilleriyle İstinye Park’ın ihtişamı müthiş. Arabanla, güzelliğinle övünüyorsan yanından senden daha havalısı geçiyor. Ünlüyüm diye kasılıyorsan, senden daha ünlüsünü görüyorsun. İstinye Park’taki bazı Türk kadınları durumun farkında. Birbirlerine İngilizce veda ediyorlar. “See you later. Bye bye şekerim“ diyorlar.

DİĞER YENİ YAZILAR