ABD başkanı olmak için ''Top Ten'' neden

Haberin Devamı

ABD Başkanlık yarışı için Demokrat Parti’nin adayı Barack Obama ile Cumhuriyetçi Parti adayı Mitt Romney müthiş bir mücadele verdiler. Seçim kampanyalarında inanılmaz paralar harcadılar. Birbirlerine hiç çekinmeden yüklendiler. Sonunda zorlu savaşı kazanan Obama oldu. Peki bütün bu çaba ve uğraş niye diye hiç düşündünüz mü? İşte size ABD Başkanı olmak için ‘Top Ten’ neden...
10) 4 yıl boyunca iş aramak zorunda değilsiniz. Hiçbir şey yapmanız bile yeriniz sağlam size kimse dokunamaz.
9) Beyaz Saray’da kira vermeden oturabiliyorsunuz üstelik taşınma masraflarınızı da veriyorlar.
8) 24 saat koruma servisi... Dünyada sizden iyi kimse korunmuyor!
7) Dünyanın dört bir yanını özel uçağınızla gezmek, diğer ülkelerin liderleriyle tanışma ve onlardan olağanüstü övgü görme fırsatı başka hangi işde var?
6) Kamp David diye kafa dinleyebileceğiniz bir tatil yeri sizi bekliyor.
5) Konuşmalarınızı hazırlamanıza gerek yok metin yazarlarınız var.
4) Döneminizi tamamladığınızda konferanslarda konuşmacı olarak tonla para sizi bekliyor... Kitap yazıp parayı toplamanız da cabası.
3) Havanızdan geçilmiyor. Dost düşman büyük küçük herkes size Mr President diye hitap etmeye başlıyor. Kendi adınızı unutuyorsunuz.
2) Eşiniz ve çocuklar sözünüzden dışarı çıkamaz sonuçta onların da başkanısınız ne deseniz kabul etmek zorundalar.
1) Dünyada ne kadar kötülük varsa sizden biliyorlar ama işin güzel tarafı umrunuzda bile olmuyor.

Su’dan nedenler

Güzel oyuncu, sunucu ve eski manken Pınar Altuğ, konuk olduğu bir televizyon programında eşi Yağmur Atacan ile tanışmalarını ve evlenmelerini anlatmış. Genç eşiyle aralarındaki yaş farkının önemsiz olduğunu söylemiş. Pınar, Yağmur ve dünya tatlısı çocukları Su tam bir uyum içinde mutlu bir hayat sürüyorlar. Kimsenin onları yargılamaya veya özel hayatlarına karışmaya hakkı yok. İki gönül bir arada olunca yaş farkı hiç önemli değil. Nazar değmesin 6 yıldır büyük bir aşk yaşıyorlar. Sudan nedenlerle birbirlerini seven çiftleri yargılamak gereksiz. Bence kulaklarını tıkasınlar ve ‘Nehir’ diye bir çocuk daha yapsınlar. Kıskananlar çatlasın!

Kırmızı yıldız

Kendine özgü tarzıyla sevdiğimiz ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, saçlarının yarısını kırmızıya yarısını siyaha boyatmış ve ‘’Artık saçlarım böyle olacak’’ demiş.
Yıldız Tilbe nev-i şahsına münhasır bir kadın. Konuşması, davranışları, şarkıları, dansı ile diğerlerinden farklı bir sanatçı. Bugün saçlarını kırmızıya yarın maviye boyatır ve kendine de yakıştırır. Dünyaca ünlü marjinal pop yıldızı Lady Gaga ile bizim Yıldız arasındaki fark, Lady Gaga çılgınlıklarını dikkat çekmek için yapıyor.
Yıldız Tilbe ise içinden geldiği veya o anda kafasına öyle estiği için...
Onun için ‘Kırmızı’ Yıldız, ne yaparsa yapsın parlamaya devam ediyor!

Clooney gay mi?

Ünlü aktör George Clooney’in ablası Adelia Zeidler kardeşinin eşcinsel olduğuna ilişkin haberlerin gerçeği yansıtmadığını söylemiş. Ne diyecekti ki? Clooney gay olsa bile bunu açıklamak ablasına düşmez. Böyle bir demeç vermek zorunda kalması bile gereksiz. Ama sinema dünyasında yakışıklı olup da evli olmayan aktörler hakkında sürekli bu tür söylentiler çıkıyor. Hatta bazen evli olmak da durumu kurtarmıyor. Örneğin aslında gay oldukları Hollywood’da bilinen Tom Cruise, Richard Gere ve John Travolta gibi ünlülerin evliliklerinin ‘göstermelik’ olduğu iddia ediliyor. 51 yaşına gelen George Clooney’in sizce cinsel tercihi mi önemli... Yoksa oynadığı, yönettiği filmler, verdiği sosyal içerikli mesajlar mı? Tabii ki gay olup olmadığı!

Aksanlı güzeller

1) İvana Sert: ‘Bizımlasın’ ilk sırada olmayı hak ediyor.
2) Meryem Uzerli: Almancı Türklerden daha havalı ve hoş.
3) Wilma Elles: Türkçeyi andıran aksanını reklamlarda konuşturuyor.

DİĞER YENİ YAZILAR