71 kere Maşallah

Haberin Devamı

Kadın her yaşında güzeldir. Bazıları yıllanmış şarap gibi. Seneler geçtikçe daha71 kere Maşallah bakımlı, alımlı ve havalı oluyor. Cazibeleri yükseliyor, hoşluk dereceleri tavan yapıyor.

Süperstar Ajda Pekkan ile oyuncu Nebahat Çehre’yi biliyorduk. Son günlerde iki tanesini daha hatırlama fırsatını yakaladık. Türk sinemasının efsane isimlerinden Filiz Akın ile Fatma Girik.

O kadar formdalar ki onları gören kadınların morali düzeliyor.

İkisi de 71 yaşında. İkisi de fıstık gibi. Nazar değmesin.

71 kere maşallah!

TwItter ehliyeti veren ülke

Hülya Avşar, “Twitter’ı kullanmasını bilmeyenler var’’ demiş. Bunu ‘günün gafı’ olarak değerlendirmişler. Bence tam tersi ‘günün önemli lafı’ olmalıydı.
71 kere Maşallah
Çünkü Hülya Hanım yerden göğe kadar haklı. Twitter’a sadece küfür ve hakaret etmek için girenler var.

Her atılan tweet’i eleştiren olumsuz ve karamsarlar da cabası. Günaydın dediğinizde üstünüze sıçrıyorlar. Bugünün nesi aydınlık diye! Engellemekle bir yere varılmaz. En iyisi sürücü belgesi gibi bir Twitter kullanma ehliyeti versinler. Üstünde kullanıcının fotoğrafı ve kimlik bilgileri olsun.

Sorumsuzca abuk sabuk tweet atanlardan hesap sorulsun. Twitter’ı dünyada yasaklayan tek ülke biz olmayabiliriz.

Ama girip kullanmak için ehliyet veren ilk ülke biz oluruz!

Bayrampaşa’nın dahisi

Arda Turan’ın hayatı kitap olmuş.
71 kere Maşallah
Adı “Bayrampaşa’nın dahisi.“

Kitapta yıldız futbolcunun

doğup büyüdüğü Bayrampaşa’nın kişiliği ve karakteri üzerindeki etkisi anlatılıyormuş.

Arda daha çok genç. Hayatının kitabı için erken. Hem bir ‘dahi’ kitabı yapılacaksa...

‘Kasımpaşa’nın Dahisi’nin tam zamanı.

Dahi dediğin sadece sahada topa değil...

Siyasette tüm ülkeye hükmedene denir!

Belden yukarı dans

Saçma sapan araştırmalarıyla ünlü İngilizler yine son derece lüzumsuz bir bilimsel açıklama yayınlamış. Kadınlar dans eden erkeklerin belden 71 kere Maşallahyukarısını kıvrak kullanmalarını güç sembolü olarak görüyor ve karşı koyulmaz bir çekim hissediyormuş. Palavra! Kendimden biliyorum. ‘Yok Böyle Dans’ yarışmasında denedim.

Alt tarafımı zaten

fazla oynatamıyordum. Bari üst kısmımı birazcık kıvırtayım dedim. 23 yaşındaki güzel Ukraynalı dansçı partnerim Alina, yüzüme acı acı baktı, “Sen her defasında biraz daha iyi olacağına daha kötü dans ediyorsun’’ dedi.

Justin Timberlake olma hevesim orada bitti!

Sanat dünyası Overthose ile tanıştı

Seçkin sanat eserlerine erişimi kolaylaştırmayı ve düzenleyeceği seminerler ile sanatseverlere en üst düzeyde hizmet vermeyi amaçlayan Overthose, Nişantaşı’nda açıldı. Uzun yıllardır iletişim alanında edindiği tecrübeyi farklı bir alana taşıyan Banu Birkan’ın kurucusu olduğu Overthose, koleksiyonerlere kişisel yatırım danışmanlığı hizmeti de sunacak.

DİĞER YENİ YAZILAR