6-0 olur mu?

Haberin Devamı

Bu akşamki Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin şampiyonluk yarışı açısından bir esprisi kalmadı. Fenerbahçe, bu kadar puan farkından sonra liderliği bırakmaz ve ipi göğüsler. Galatasaray ikincilik yarışında Beşiktaş’ın gerisine düşmemek için karşılaşmayı kazanmak zorunda. Fenerbahçe de ezeli rakibini bir sezon içinde iki kez yenilgiye uğratmak isteyecek. Sarı kırmızılılar kendilerine yakışmayacak performanslarıyla bu sezon taraftarına büyük hayal kırıklığı yaşattı. Mancini ve öğrencileri için kendilerini affettirme fırsatı ayaklarına geliyor. 6 Kasım 2002’de Kadıköy’deki unutulmaz maçı Fenerbahçe 6-0 kazanmıştı. 6 Nisan 2014’de Galatasaray aynı skorla ezeli rakibinden rövanşı alabilir mi? Mancini geçen hafta 4-0 yenebiliriz demedi mi? Peki 6-0 olur mu? Futbolda her şey olur olmasına da hangi takımın lehine olur orasını bilemeyiz. Dostça, centilmence, hayırlı derbiler!

Kedi lobisi

Seçim gecesi trafo merkezine girip elektrikleri kesen kedi lobisinin elemanları hakkında edindiğim son bilgileri aktarıyorum.

Kötü kedi Şerafettin, kısa adıyla Şero ve çetesi hepimizi gafil avladı. Sandık oyunları konusunda her şeyi bekliyorduk da bunu beklemiyorduk. Amerikalı gizli ajan kediler Sylvester ve Garfield ile işbirliği yaptığı tapelerden ortaya çıkan kötü kedi Şero ve arkadaşları meğer organize bir şekilde çalışmış. 40 il ve ilçede sessiz sedasız miyavlamadan elektrikleri kesmeyi başarmış. Aralarında kod adı Asabi, Baron, Edepsiz, Göbüş, Fındık ve Topaç’ın olduğu kedi lobisinin trafolara girme nedeni siyasi değilmiş.

Ocak sonunda İstanbul’da sahnelenen ve kedi kostümlü insanların şarkı söyleyip dansettikleri ‘Cats’ müzikalini protesto ediyorlarmış. Bunlar bizi dünyaya rezil ediyorlar diyorlarmış. Seçimlerin Mart sonunda olması nedeniyle azgınlıklarının doruklarındaymışlar. Kediler karanlıkta diğer canlılara nazaran çok daha iyi gördükleri için de böyle bir operasyon düzenlemişler.

Hepsi bu!

Geyşa Sevim Emre
6-0 olur mu
Orhan Gencebay ile Sevim Emre bu yaz evliliklerinin 35’inci yılını kutlayacakmış. Sevim Hanım, Orhan Baba’nın geyşası olduğunu itiraf etmiş. "Manikürünü, pedikürünü, cilt bakımını yaparım. Bayram ve kandillerde elini öperim. Yanından ayrılırken arkamı dönmem saygıdan geri geri çıkarım, asla dır dır yapmam, başının etini yemem, hep güzel sözler şarkılar söylerim, zili bile çalmasına fırsat vermeden kapıyı açarım, pijamasını, kıyafetlerini, banyo suyunu, havlusunu, kesesini hazırlarım" demiş. Orhan Baba çok şanslı adammış. Bu dünyada cennette gibi yaşıyor. Sevim Hanım geyşa değil adeta gökden inmiş bir melek. Bu devirde bir erkeğe böyle hizmet eden kadın mı kaldı? Sevim Hanım’ın Orhan Baba için yaptıklarının yarısını başka bir kadından istesen boşanma nedeni diye anında mahkemeye başvurur!

Türkiş selfie dediğin...
6-0 olur mu
Son zamanlarda cep telefonlarıyla kendi fotoğrafını çekmek moda oldu. Tatilde, restoranlarda, arkadaşlarla çekilen selfie’lerden sonra çiftler seks sonrası fotoğraflarını çekip Instagram’da takipçileriyle paylaşmaya başlamış. İngiltere, ABD, Almanya ve Avustralya’da yaşayanlar bunu sıklıkla yapıyormuş. Ne halleri varsa görsünler. Bize uymaz. Montajlanmış kasedimiz çıkar internete düşer diye öyle şeylerden korkarız. En fazla tuvalette oturmuş ıkınırken çekilmiş bir selfie çekip paylaşabiliriz. Hem bu aralar içinde bulunduğumuz ortamı bundan güzel ne yansıtabilir? Türkiş selfie dediğin böyle anlamlı olur!

DİĞER YENİ YAZILAR