30-40-50

Canım Türkiyem

Haberin Devamı

Tıpkı 90-60-90 gibi
30-40-50 de bir şeyi temsil ediyor. İdeal vücut ölçülerini değil. Ünlü popçu Demet Akalın’ın son evliliğini. Neden mi? Damat 30, gelin 40 yaşında düğündeki davetli sayısı da 50 ondan.
"Kimse benden düzgün bir şey beklemesin. Her şeyim terstir benim’’ diyen ünlü popçu Demet Akalın yerden göğe haklı. Son derece açık ve net konuşuyor. Bazıları gibi kıvırtıp gevelemiyor. Kafasına estiği gibi hareket ediyor. Yoksa üçüncü evliliğini yapan bir kadın ne kadar sever ne kadar saygı duyarsa duysun, Seda Sayan gibi 7 kez nikah masasına oturmuş bir dostunu niye nikah şahidi olarak tercih etsin? Kına geceleri benim bildiğim nikah öncesi yapılır. Demet Hanım nikahtan sonra yapmaya karar vermiş. Demet Akalın’ın içinden geldiği gibi davrandığı bu dobra halini seviyorum. Etrafta o kadar yapmacık ve içten pazarlıklı davranan ünlü var ki, samimiyeti hoşuma gidiyor. Başkalarının kendisi hakkında ne düşündüğünü umursamıyor. Tepesi attığında kızdığına hiç çekinmeden bodoslama dalacak gibi durmasına rağmen kendisiyle barışık bir ünlü. Kendi kazanıyor, kendi harcıyor, aşksız, heyecansız duramıyor ve gününü gün ederek yaşıyor. Allah’ın hakkı üç! İnşallah bu kez hak ettiği mutluluğu bulur!

Işıl Işıl

Beşiktaş’ın emektar milli kalecisi Rüştü Reçber’in eşi Işıl Hanım çok güzel bir kadın. Kendisi de bunun farkında ve her fırsatta ön plana çıkıp kendini göstermekten hoşlanıyor. Giyimine, kuşamına, saçına, başına ve formuna dikkat ediyor. Davetlerde pahalı marka giysiler ve takılarla boy gösteriyor. Göz alıcı renkleri ve düzgün fiziğini ön plana çıkartan dekolte giysileri tercih ediyor. Işıl Hanım fotoğraflarda artist gibi çıkıyor ve ismi gibi ışıldıyor. Ünlü dizi oyuncuları ve sinema yıldızları bile onun yanında gösteriş açısından sönük kalıyor. Cemiyet hayatında özgüveni ve cesaretiyle de takdir topluyor. Örneğin, bir dernek yararına düzenlenecek galada "Öyle Bir Geçer Zaman Ki’’ dizisinin Caroline karakterini oynamaya kötü kadın imajı verir diye kimse yanaşmamış. Bunun üzerine Işıl Hanım, tiyatro sahnesinde ‘Caroline’ olmayı kabul etmiş.
Yanılıyor olabilirim ama kocası izin verse bir dizide de oynamayı rahatlıkla kabul edebilir gibime geliyor. İki çocuk annesi Işıl Hanım’ın evliliğini başarıyla devam ettiren çağdaş bir ev kadını olarak kendine özen gösterip zaman ayırması hemcinslerine örnek olacak bir durum. Kolay değil, evde koca, çoluk, çocuk varken onun kadar aktif ve cazibeli kalabilmek. Esas kocası Rüştü’nün işi zor. Işıl Hanım’ın hızına yetişmek için bu gidişle futbolu uzun süre daha bırakamayacak.

Carla Bruni artık değişti

Fransızlar’ın antipatik Cumhurbaşkanı Nicholas Sarkozy’nin eşi Carla Bruni’ye yıllar maalesef nazik davranmıyor. Zerafeti ve çekici güzelliğiyle dünyaca ünlü olan Carla’ya ne oldu? Beyaz perdenin efsanevi Fransız güzellerinden Catherine Denauve gibi güzel yaşlanmıyor. Carla’nın ileri yaşta doğum yaptıktan sonra yüzüyle genç görünmek için fazla oynadığı ve gereksiz yere botoks yaptırdığı iddia ediliyor. Dolgu, botoks, estetik derken Carla Bruni’nin eski güzelliğinden eser kalmadı. Oysa bunların en iyilerini yaptırmak için elinde her türlü imkan mevcut. Ama kadın resmen kurumuş, suyu çekilmiş gibi duruyor. Bence nedenini Carla’nın kendisinde değil kocasında aramak gerek. Nasıl bir kadın erkeğini rezil de eder vezir de ederse, bir erkek de karısını ya güzelleştirir ya da güzelliğini yok edebilir. Carla’nın şansına karşısına Sarkozy çıktı. Yüzü gittikçe inceliyor, burnu uzuyor. Yani Carla Bruni oluyor Carla Buruni!

DİĞER YENİ YAZILAR