2010´UN CEM´LERİ

Yani yılın Cem’leri...

Haberin Devamı

Yılın ‘en’lerini seçiyorlar. Bunlar da bana göre olanları. Yani yılın Cem’leri...

Yılın zengini: Yasak aşk yaşadığı iddia edilen ve eşinin ‘Yokum’ deyip boşanma davası açtığı Acun Ilıcalı’nın göz kamaştıran alacakları ve yurt dışına uzanan mal varlığı.

Yılın fakiri: Boşandığı eşine 20 milyon lira tazminat ödedikten sonra şarkıcı Yeşim Erçetin ile evlenen ve 5 kuruşsuz kaldığı için tekrar eski eşine dönmek isteyen bahtsız veliaht Emre Matraş.

Yılın başarısı: Dünya Basketbol Şampiyonası’nda ikinci olan 12 Dev Adam ve Bayanlar Kulüplerarası Dünya Voleybol Şampiyonu olan Fenerbahçe’nin sarı melekleri.

Yılın başarısızlığı: Yöneticileri, iki farklı hocası ve bitmiş tükenmiş topçusuyla Galatasaray futbol takımı.

Yılın olayı: Anlamadığı her şeye hiç düşünmeden ‘Hayır’ demesini seven Türk halkının anlamadığı Referandum’a ‘Evet’ demesi.

Yılın kolayı: Fenerbahçe Stadı’ndaki spikerin son maçta Bursaspor’a kaptırdığı şampiyonluğu uyduruk bir anons yaparak kolay yoldan ilan etmesi.

Yılın maruzu: Dünyanın en pahalı benzinine maruz kalan sürücülerimiz.

Yılın taarruzu: Şahan ‘Recep İvedik’ Gökbakar’ın oyuncu Berrak Tüzünataç ile olan balkon sefası.

Yılın oyuncusu: Aşk-ı Memnu’daki Bihter’den sonra Fatmagül’le bağımlılık yaratan Beren Saat.

Yılın dedikodusu: Wikileaks skandalıyla dünyayı sarsan diplomatların notları.

Yılın hocası: Trabzonspor’a geldiği günden beri çıta yükselten Şenol Güneş.

Yılın kocası: ‘First Lady’
eşini yanından ayırmayan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül.

Yılın yükseleni: Her yaptığı projeyle adından söz ettiren başarılı ve karizmatik yaşam mimarı Ali Ağaoğlu.

Yılın düşeni: Seyrantepe projesinde iflasın eşiğine gelen ve güzel eşi sunucu Defne Samyeli’den fırtınalı bir şekilde ayrılmak zorunda kalan mimar Eren Talu.

Yılın kavşağı: Bodrum Gümbet’te Akademi Türkiye birincisi Barış Akarsu’nun ve birçok insanın hayatını kaybetmesine neden olan kavşağın yapılandırılması.

Yılın yavşağı: Oyuncu Haluk Bilginer’in tepki çeken açıklamasına göre çoğu meslektaşı.

Yılın örtbası: Megastar Tarkan’ın uyuşturucu kullanmaktan gözaltına alındıktan sonra olayın sessiz sedasız kapanması.

Yılın paspası: Cimbom’un aldığı her başarısız sonuçtan sonra günah keçisi ilan edilen ultra medyatik futbolcu Arda Turan.

Yılın yenisi: iPad.

Yılın eskisi: TRT

Yılın gelişimi: İstanbul’a yapılacak 3’üncü köprü için start verilmesi ve hızlı trenin nihayet raya girmesi.

Yılın değişimi: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşma yaptığı meydanlarda ‘Recep’ diye seslendiği Recep Tayyip Erdoğan’a yanındayken ‘Sayın Başbakan’ diye hitap etmesi.

Yılın çatması: ‘Türk halkının arabesk yavşaklığından utanıyorum’ diyen ünlü müzisyen Fazıl Say’a önüne gelen herkesin çatması.

Yılın atması: Eylem yapan üniversite öğrencilerinin önlerine çıkan yetkililere protesto amaçlı yumurta atması.

Yılın bebeği: Manken Deniz Akkaya, kızının babasıyla bir türlü evlenemedi ama bebeğini medyadan hiç eksik etmedi.

Yılın göbeği: Ünlü sanatçı Metin Akpınar, Göcek’te mayosuyla güneşlenirken çıkan fotoğrafları onun yılın göbeği unvanını fazlasıyla hakkettiğini kanıtladı.

Yılın taşkını: ‘Yok Böyle Dans’ yarışmasında izleyenleri dansıyla değil konuşmasıyla yoran Defne Joy Foster.

Yılın şaşkını: Hülya Avşar. Uzatmalı sevgilisi yakışıklı iş adamı Sadettin Saran ayrıldıklarını basına açıkladıktan sonra sudan çıkmış balığa döndü ve hayatının odak noktası değişti. Aşkı, meşki bıraktı işine yoğunlaştı.

Yılın savcısı: CHP’nin müstafi Genel Sekreter’i Önder Sav, görevinden azledildi ama yine de Kurultay’ı dağıtmak için elinden geleni esirgemedi.

Yılın avcısı: M. Ali Erbil’in son eşi Tuğba Erbil, yüklü bir tazminat aldıktan sonra boşandı ve hemen akabinde yeni bir aşka yelken açtı.

TWİTCEM’LER

Sibel Can, kabak çorbası içerek 2 ayda 10 kilo vermiş türü haberler artık ilginç gelmiyor. Şişmanlarken ne yemiş esas onu bilmek istiyoruz.

* Şarkıcı Neco’nun eşi yeniden hamileymiş. Demek Ayşe Özyılmazel de evlenip doğursaydı babasının torunuyla, Ayşe’nin kardeşi aynı yaşta olacaktı.
* 21 Aralık’ta canım Türkiyem’de iki tarihi olay oldu. 456 yıl sonra gündönümlü bir ay tutulması yaşandı ve ‘Best Of Haydar Dümen’ diye bir
dergi çıktı!
* Acun, geçen haftaki dans yarışmasını önce ‘canlı gibi banttan’ sonra ‘banttan gibi canlı’ yaparak televizyonda bir ilke imza attı.
* Angelina Jolie ve Johnny Depp imzalı bir filmin posterine bile alkış tutan stüdyo konuklarının inanılmaz yüzeysel coşkusunu bundan sonra artık kimse tutamaz.
* Ahmet Çakar, Erman Toroğlulu kadrosuyla Serhat Ulueren’in ‘Telegol’ü cismen olmasa da ismen Amerikan dizisi Mad Men’e (Çıldırmış Adamlar) benziyor.
* Dünya Şampiyonası’nda iki yarış kaçıran yüzücü Derya Büyükuncu yüzünden milli takımımız ceza almış. Havuzdan çıkıp, ekranda dans etmenin bedelidir ne ödense yeridir. Adam her hafta göğsünü boşuna mı açacaktı?
* Dışarı çıktıklarında çocuklarının yanında içki içiyorlar diye taciz edilenler aslında evde çocuklarının yanında içmeye başlarlarsa kötü. Daha kontrolsüz olacaklar!
* Dünyanın en pahalı benzinin bizde olması belki de tanrının bir lütfu. Dünyanın en kötü sürücüleri de bizde! Belki daha az araç kullanılıyor daha az kaza oluyor.
* Arzu Balkan yarışmacılar neredeyse striptiz yapacak diye ‘Yok Böyle Dans’ı izlemeyi kızına yasaklamış. İşi sağlama almak istiyorsa o gece kızı babasına yollamasın!
* Oyuncu Tolgahan Sayışman haftanın bir günü ata binerek stresini atıyormuş. Peki Tolga’nın Emina Sandal ile oynadığı ‘Lale Devri’ni izlemiş olmanın verdiği dayanılmaz stresi izleyiciler nasıl atacak?
* Cem Yılmaz’ın her gittiği yerde esprileriyle etrafı kırıp, geçirmediği ve kahkaha krizine sokmadığı bir dünyada yaşamak için memleketten göç mü etmek gerek?
* Ay tutulmasıyla Noel’in aynı zamana denk düşmesi iyi olmadı. Dolunay olunca ortaya çıkan kurtadam herhalde Noel Baba’yı yedi. Bizim çam ağacının altı boş kaldı!
* Popçu Serdar Ortaç ile dansçı Pascal Nouma, bir reklamda müzikle ilgilenen ‘Nar Birader’leri canlandırıyor. Narı bilmem ama ‘Bar Biraderler’i iyi oynarlar.
* Futbolcu Arda, oyuncu sevgilisi Sinem Kobal ile ilgili sorulara sinirlenip ‘Sevgilimi rahat bırakın’ demiş.Tamam kabul. O zaman sen de dışarıda gezmeyi bırak futboluna dön ki, taraftar da rahat etsin.
* Kıvanç Tatlıtuğ‘un yeni bir proje için bıraktığı ‘proje bıyığı’ Aşk-ı Memnu’nun son bölümünde suratına yapıştırdıkları ‘Final Saç Sakal’ından çok daha iyi duruyor.
* Yılbaşı gecesi ünlüleri sahneye çıkartmak için tonlarca para veren mekanların o parayı kimden çıkartacakları belli de nasıl çıkarttıklarını koca kafam almıyor.
* Kürk giydiği için eleştirilen ve ‘’Şuna param yetmiyor desene! Konuşturuyorlar zorla, hayvanı ben mi katlettim?’’ diyen sosyetik güzel Selin İmer zorla konuşmasa daha isabetli olacak.

DİĞER YENİ YAZILAR